Ruj rezistent
Raspunsuri - Pagina 2
silvia_popa spune:
Eu recomand doua, Clinique si Bourjois
. Insa sunt gloss-uri, nu stiu daca asta te intereseaza. Excelente din toate puntele de vedere. De fapt toate cosmeticele facute de Bourjois sunt de calitate, chiar daca un pic mai scumpe.
Jonica spune:
Eu am 2 Max Factor din astea rezistente: 1 cumparat de la "distribuitori" si adus de dincolo si 1 luat din magazin de la noi. Sunt rezistente intradevar, dar parca cel adus de dincolo e mai bun. Amandoua au insa un luciu care rezista bine.
cristina1974 spune:
Teo1970,ala e, Maybelline Superstay.... Da' sta, frate, pe buze de nu-i adevarat. Il dau jos cu L'Oreal De-Maq Expert, sau daca nu am la indemana,cu servetelul antidemachiant de la L'Oreal, insa trebuie sa sterg de-mi ies ochii din cap.
Ajutati-o pe Sonia
CrisaS spune:
Orice e chanel.Rujul e absolut superb si bun.A si rujurile din body shop, nu stiu daca exista body shop in Ro dar daca aveti ocazia vreodata nu ezitati .Sint super bune.
Numai bine,
Crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080
dana d spune:
Eu folosesc de la Revlon, nu mai stiu cum se cheama dar daca ceri ruj rezistent de la Revlon e numai unul (bineinteles cu multe nuante).
Eu folosesc de multi ani aceeasi culoare- 009, este o nuanta naturala, mata, nu sare in ochi dar accentueaza buzele discret. Au si cu sclipici, sidef, si mate. Sunt cu adevarat bune, dupa ce al aplici in cateva secunde se "usuca" si nu se ia nici daca mananci. Cu toate ca este rezistent nu e uscat, nu ai buzele uscate nici ca aspect nici nu le simti asa.
Acum e cam 4-5 sute de mii unul, am gasit cu 400 in Cora si cu 5 in Unirea, nu mi-am luat pt ca vreau sa schimb culoarea si nu ma pot hotara inca ce culoare sa iau.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dicirstea spune:
Recomand , alaturi de Bourjois, Givenchy, si anume "eau de rouge", fluide semi-mat. Se da cu pensulita si nu are gloss. Am mai incercat si No. 7, de la Boots si mi s-au parut f bune, f rezistente ca si ruj simplu, fara glos.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Ala de la L'Oreal e bun. Si inca unul ar mai fi cel de la Max Factor.
Mai nou ,eu mi-am luat de la Maybelline, rezista pana la 16 ore, garantat: pupici, mancat, spalat pe dinti....am incercat orice si tot sta pe buze.
Apare intr-o cutiuta in care e rujul propriu zis, care odata aplicat pe buze, se usuca in cateva secunde ,insa ramane lipicios,dupa care te dai cu un balsam, aflat, de asemenea , in cutie. rezultatul e bestial. Au mai multe nuante, cu sau faraq sclipici,insa partea proasta e ca nu l-am vazut in Iasi. Eu sunt tot din Iasi, am fost la ai mei in aprilie, l-am cautat peste tot, in Mall,si nu l-am gasit. Mai mult, vanzatoarele se uitau la mine ca la urs cand le-am intrebat de rujul asta.
Ajutati-o pe Sonia
Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia
Si mie mi se pare bun maybelline.Eu am unul water shine si este foarte bun.Isi pastreaza luciu si rezistenta.Oricum degeaba ne chinuim sa-i spunem fetei ce ruj e bun pentru ca la fiecare e diferit.Mie mai imi plac si produsele avon care mi se par extraordinar de bune (cel putin ptr mine,eu sunt multumita)
Sunt dezamagita ca aici produsele Avon sunt mai scumpe decat l]oreal,max factor..
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Guguluff spune:
Avon mai scumpe decat L'Oreal sau Max Factor...
Pai zi ca-ti trimitem noi o punga de rujuri Avon la pretul unuia Max Factor. Cel putin la noi un ruj Avon e maxim vreo 20 lei si un Max e la vreo 60...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
rhoneea spune:
Alina aici costa un ruj Avon 15 euro..creme nu-ti mai spun...catalogul e unul la trei luni,produse noi o data in Paste...Chiar anu trecut cand am fost acasa mi-am luat cateva produse si chiar in ziua de azi aici nu sunt produsele.Cred ca cel care importa produsele e dus cu pluta
.Aici se prefera L'oreal,Max factor,Maybelline,Bourjois,si asa mai departe...
Eu in fiecare luna ma uit la catalogul Avon Romania...
Eu vin acasa in decembrie daca ai nevoie de ceva cu toata inima iti aduc,dar eu sunt din galati....dar daca doresti ceva in ziua cand ajung in buc de la aeroport vb.Chiar as vrea pe viitor sa-mi pot procura si eu intr-un fel produse Avon.Mama nu stie pe nimeni care coordoneaza de la Avon,nici nu vreau s-o implic de asta pana acum numai cand ajung acasa imi i-au produse...
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien