Ruj rezistent
Recomandati-mi si mie un ruj rezisten baton (adica nu cum e Max Facctor), daca se poate si putin sclipicios. Acum am L'Oreal Invincible care e OK, dar vreau sa nu-l iau pe acelasi din nou. (ce am gasit cu un luciu fain si chiar ieftin e Rimmel Cooling efect cred, insa rezista vreo juma' de ora la mine)
sugestii, va rog...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Raspunsuri
Ana68 spune:
Vroiam sa ti-l recomand pe cel de la L'Oreal,dar vad ca deja il ai....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
clyo spune:
poate te ajuta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75864&SearchTerms=ruj
liliac1 spune:
Io stiam cam asa: daca e lucios, pai nu prea tine (decat asa cum spui tu, juma' de ora) dar iti hidrateaza buzele si iti faci o intrare beton
in schimb cele mate, tin mai mult in timp, dar din pacate nu-s asa de... electrizante.
L'Oreal-ul e si "mon amour eternelle" iar parerea mea e ca daca iti place, mai bine nu-l schimbi. Cel putin deocamdata...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Simonna spune:
Cover Girl. Cred ca-i zice endless kiss, da' nu bag mina in foc, asa ca incerc o descriere exhaustiva :) E lichid, se aplica cu pensula si, de obicei, vine in acelasi ambalaj cu gloss-ul, care e tub nu lichid. Recipientele sint albastru spre albastru indigo (rujul are o fereastra care te lasa sa vezi continutul, gloss-ul nu) si sint cam cit tubul de rimel de lungi. Pe mine o tusha de ruj ma tine si cite-o zi intreaga, ba inca trebuie sa-l dau jos la demachiat!, trebuie doar sa dau cu glos pe deasupra, din cind in cind.
Simonna
Guguluff spune:
Am vazut pe Euforia parca la Glow o comparatie intre Revlon, L'oreal si Max Factor. Toate rezistente la transfer si garantate pana le stergi cu demachiant. A castigat Max Factor, urmat de Revlon. L'orealul este varza ca am si eu din cel baton cu gloss-ul transparent separat. Nu sunt multumita de el. Am avut Revlon Overtime si mi-a super placut dar mi s-a parut prea putin ruj si am ramas cu gloss-ul. Clar am sa incerc Max Factor in viitor desi e tot lichd. Eu tot baton vroiam si de aia am luat L'oreal dar nu mi-a placut. Eu zic tot din astea 3 firme sa alegi ca Rimmel e buna dar nu stiu cat tine; probabil 30 de minute cum spui tu, deci stai cu rujul si oglinda in mana tot timpul.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
mess0804 spune:
mie L'oreal-ul mi s-a parut bun: e vorba de L'Oreal Invincible Platinum (ruj simplu stralucitor), nu imi plac alea cu glos.
Max Factor au si unul simplu: Lasting Color parca, oare o fi bun de ceva?
o sa raman la L'Oreal daca nu, dar as fi vrut altceva...
cristina1974 spune:
Ala de la L'Oreal e bun. Si inca unul ar mai fi cel de la Max Factor.
Mai nou ,eu mi-am luat de la Maybelline, rezista pana la 16 ore, garantat: pupici, mancat, spalat pe dinti....am incercat orice si tot sta pe buze.
Apare intr-o cutiuta in care e rujul propriu zis, care odata aplicat pe buze, se usuca in cateva secunde ,insa ramane lipicios,dupa care te dai cu un balsam, aflat, de asemenea , in cutie. rezultatul e bestial. Au mai multe nuante, cu sau faraq sclipici,insa partea proasta e ca nu l-am vazut in Iasi. Eu sunt tot din Iasi, am fost la ai mei in aprilie, l-am cautat peste tot, in Mall,si nu l-am gasit. Mai mult, vanzatoarele se uitau la mine ca la urs cand le-am intrebat de rujul asta.
Ajutati-o pe Sonia
teo1970 spune:
Cristina1974,
poti sa ne dai un link-ceva cu rujul asta de la Maybelline, ca sa vedem exact despre ce este vorba ?
multumesc 
mess0804 spune:
Cred ca despre asta e vorba: Maybellinne Superstay. (Acum cateva luni cand am plecat din Iasi era sigur in Mall la MonParfum, insa nu l-am incercat.
www.beautyspotcosmetics.co.uk/images/Products/img1540t.jpg" target="_blank">http://www.beautyspotcosmetics.co.uk/images/Products/img1540t.jpg
ciuf spune:
Recomand si eu Cover Girl. Exact cel de care spuneai tu, Simonna. Imi statea foarte mult pe buze. Mai mult de 12 ore. Garantat.
Ala mi s-a parut cel mai bun. am mai incercat si altele, dar asta a fost the best.
Insa daca nu folosesti si lichidul incolor, ti se cam usuca buzele.
Edit: despre asta vorbesc: http://www.covergirl.com/products/lipcolor/?_requestid=8396196
E in mijloc, ultimul rand, long wear, albastru.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!