Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 3
pussi spune:
Sorina !! Sa-ti traisca Printesa Sanatoasa, desteapta si frumoasa!!!
Ashera punem fetele la treaba pt. tine pe maine! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun! Sa ai nastere usoara si refacere rapida! Sa ne trimiti si noua nesti!
remaliss eu zic sa te calmezi, in primul rand ca scurgerile rosiatice sunt date de desprinderi, alunecari de placenta.. pt. asta ti-ar trebui suplimentat progesteronul! Ce tratament ai primit? Iar ca sa sti ca BB este bine sanatos ar trebui sa faci Bhcg-ul(costa 49 Ron la Bioclinica)si il repeti la 48 de ore, daca valoarea se dubleaza la acest interval totul e ok!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
happyclau spune:
Fetele va multumesc mult de incurajari,
Sorina, sa va dea DD multa sanatate la amandoua si sa va bucurati de ea!
Ashera, iti tinem pumnii, suntem cu gandul la tine, Sa dea DD sa fie totul ok, iti dorim o nastere usoara si asteptam vesti!
Remaliss, conteaza foarte mult starea sufleteasca, stiu ca e greu, am trecut si eu prin faze nasoale, dar crede-ma ca daca DD vrea sa-ti dea acest copil asa o sa fie. Si ca sa te linistesc, o prietena a avut super hemoragie cand a fost insarcinata si acum are o scumpete de fata de nota 20. Stai linistita si nu mai fa efort! Nu te ma du la servici! Multa bafta!
Va pup,
35+ Patrick
bb_yasmi spune:
hello fetele !!
azi am fost si noi de la dr!!
totul e ok, placenta la locul ei, col lungggg si inchis si una bucata bebelina nazdravana!!! cred ca facea gimnastica, ba era cu genunchii indoiti ba ii intindea si imi tragea mie una....
bebelina e bine, e in "grafic", ne-am uitat la fata, la ochisori, la nasuc, gurita!! avea 146 batai/minut,
nea' dr m-a certat ca am pus deja 9 kg, si mi-a spus ca am pus prea mult intr-un timp asa de scurt..... asta este!!
acuma sunt 2 sapt in medical iar din 15 august intru in prenatal!!! mie mi se pare cam repede avand in vedere ca DNP-ul este 7.11.2007 si voi avea 28 de sapt. voi la cate sapt ati intrat in prenatal??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
ashera, bafta mare maine!!
sorina, felicitari pt fetita!! sa fie sanatoasa si mancacioasa!!
poza eco bb si burtik
Ank83 spune:
Felicitari Sorina pt fetita , de abea astept sa vedem poze cu ea, si sa ne pove cum ai promis cum a fost
Remaliss eu nu stiu prea multe despre ceea ce ti se intampla sa te pot ajuta , dar dd o sa te ajute sa ai bebelusul pe care ti-l doresti, si cum zicea si Clau moralul ridicat .
bb_yasmi eu nu intru inca in prenatal de la 28 de sapt... de fapt cred ca de luni mai merg la lucru 2 sapt la prg redus(asa mi-au propus sefii) ca asa mai am cat de cat un program, si de simtit ma simt bine, si daca stau acasa sigur voi fi toata ziua dupa .Dupa cele 2 sapt voi fi in sapt 31 si atunci nu cred ca mai e nici un risc sa imi fi luat concediul prea devreme .
ashera bafta maine si sa ai un bebe frumos si mancacios.si nu uita vrem sa ne povestesti cu lux de amanunte cum a fost totul, asta daca iti va lasa grasunelul un pic de timp si pt noi
Ank 28
Raul
Ank83 spune:
bb_yasmi si eu am 10 kg deja , dar dupa ce vine bb o sa fac toata ziua , sa incap din nou in pantalonii care mai nou sunt pusi la "naftalina".... dar bb sa fie sanatos si sa am ceva sunculite pe mine pe care sa i le transform in laptic
Ank 28
Raul
Ashera spune:
Fetele, multumesc din suflet ptr incurajari . Dupa o noapte in care am dormit max 2 ore, de emotii, azi de dimineaza m-am prezentat cu bagajul la maternitate. Dar, in urma controlului, dr a decis sa ne mai lase cateva zile. M-am bucurat de parca am scapat de nastere . Acum, daca nu se intampla nimic neasteptat, miercuri dimineatza avem programare ptr cezariana. Mai am cateva zile sa ma bucur de burtica.
saptamana 39
Christian
pussi spune:
ashera cum vrea DD! Sa fiti sanatosi amandoi! Asta e cel mai important! Iar cu emotiile.. te cred !
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
freya spune:
Sorinatim, ne bucuram pt. tine si pt. micuta Beatrice ! Iti dorim din suflet sa te refaci cat mai repede si sa ne povestesti cum a fost.
Ashera, iti doresc ca cezariana ta sa decurga cat mai usor si miercuri iti tinem pumnii!
Si eu merg miercuri la control si aflu tot atunci cand ma va programa pt. cezariana.
Va pe toate,
Freya 38+ Luca
bb_yasmi spune:
hy
ce fac gravidutele??
am rezolvat cu atestatul de puericultura!!! yupiii
acuma am alta pb, pe concediu medical mi-a scris la cod indemnizatie 08, cel care se da cand intri in pre/postnatal.....dar eu nu am cum sa intru ink....
poza eco bb si burtik