Gravidute&mamici de Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

clau + patrick tinem pumnii!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Ank83

ati observat si voi ce slaba miscare e pe gravidute de timisoara de cand au nascut fetele.....inainte intram si aveam cate o pagina de discutii de citit ...acum abea ca mai scrie cineva ..... trebuie sa facem recrutare.E bine ca au mai intrat vreo 2 fete noi

Ank 31

Raul

Buna Anka, eu una nu reusesc sa scriu nimic ptr. ca imi scrie urmatorul: "mesajul este NE-MODERAT !!"

In legatura cu mail-ul mi se pare o idee buna, dar ar fi SUPER daca am vb. direct pe Yahoo messenger, ar fi mai rapid si mai fain. Ptr. cine vrea ID-ul meu este simona.ciortan@yahoo.it

Va pup pe toate !!!

P.S. era sa uit:

UM:28.02.2007; DPN:5-7.12.2007 Dr.Franco Sorgi; Spital: Carlo-Poma(Mantova,It.), vizitata in Timisoara de Dr.Simedrea Voicu(Clinica Dr.Cioata)

Simona 27+ Tobia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

stiti cumva daca si unde se face gimnastica in apa pt gravidute???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

Gimnastica in apa pt gravidute se face sigur 100% la clinica Dr. Cioata.Strada Independentei Nr. 15,Timisoara,Tel:0256.244.093.

Simona 27+ Tobia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83

fetelor daca intarzii 5 minute ma asteptati ?Dureaza cam 5 minute de la lucru cand vin ...dar vin negresit chiar daca e sa va caut in tot mall-ul .
Ashera iti tinem pumnii pe maine
De abea astept sa ne revedem si speram sa mai vina si alte burtici de pe forum....sau burtane

Ank 29

Raul

buna burticutelor, si eu as vrea sa ne intalnim, mai ales ca eu stau la 5 min. de MALL, doar ca am o singura problema momentan, eu lucrez la Izvin pana la ora 17.00, asa ca pot ajunge doar intre 17.30-18.00.
Cum se poate face????

Va pe toate.

Simona 27+ Tobia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina73

Va sarut dulce fetelor....SUNT SI EU O GRAVIDUTA ...cu acte in regula...Asadar am primit raspunsul de la testul de sange si sunt insarcinata in 4 saptamani... calculele mele au fost exacte...si nici testele de urina nu s-au inselat.La inceputul lunii Septembrie vine doctorul meu din concediu si o sa merg la primul control....Daca mai merge careva la Dr.Civig sau a auzit cate ceva despre el astept "sugestii si pareri"..Voi ce ziceti sa merg sa-mi fac analizele alea inainte de a merge la control sau sa astept sa merg la medic mai intai..???.Va pup pe toatele si va doresc sanatate...

FELICITARI SI BINE AI VENIT PRINTRE NOI "GRASUTELE" !!!
Sunt sigura ca e cea mai de pret in acest moment.

Simona 27+ Tobia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI!! CELOR CE POARTA NUMELE ALEXANDRA, ALEXANDRU!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

FELICITARI freya si alexi22 ptr. printul si zana !!!

Sa va traiasca si sa fiti fericite !

Simona 27+ Tobia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

simonicutza iti apare ca mesajul este nemoderat doar la primele 10 mesaje postate pe forum...asa am patit si eu
cat despre intalnire stai sa vedem cum facem, cum se poate si cine mai poate sa vina la intalnire...
clau tinem pumnii pentru intalnirea cu patrick

Ank 32+

Raul

Mergi la inceput

simonicutza tu o sa mergi sa nasti in italia?? prima data am crezut ca acolo lucrezi, dar vad ca lucrezi la Izvin..Vei pleca atunci inainte de termen?? ....sunt curioasa

Ank 32+

Raul

Mergi la inceput

Am vorbit cu Clau si e tot in varianta 2 in 1.. colul e inca normal..dar se apropie cu pasi repezi de intalneala cu JUNIOR
Oricum e urmatoarea viitoare mamica
Pupici la fete

Ank 32+

Raul

Mergi la inceput