Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 29
pussi spune:
salutiiiiiii! Am aparut si noi dupa o noapte nedormita...
Cu intalneala, v-ati hotarat pe cand? Eu nu pot sa promit nimic... deoarece ieri am iesit in oras 3 ore( am cumparat un cadou si am mancat) si m-am intors acasa cu picioarele ca butucii, dureri de burtica si spate si rupppppta de obosita... cred ca din cauza asta n-am putut nici dormi! Asa ca hotarati voi ce si cum si eu o sa vad daca pot sa vin!
Clau bafta azi la dr.! sa ne ti la curent!
Ank tu cum esti? tot obo?
alexi, Freya ce fac puisorii?
gina tu nu zici nimic?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
simonicutza tu o sa mergi sa nasti in italia?? prima data am crezut ca acolo lucrezi, dar vad ca lucrezi la Izvin..Vei pleca atunci inainte de termen?? ....sunt curioasa
Ank 32+
Raul
Da Ank, eu voi naste in Italia, am luat hotararea asta impreuna cu sotul meu, daca tot avem posibilitatea de ce nu ??? mai ales ca sotul e italian si sunt ferm convinsa ca e mai bine cu 2 cetatenii decat cu una (un bebe care se naste in italia din cel putin 1 parinte italian, are cetatenia imediat, iar daca se naste in alta tara din cel putin un parinte italian, primeste cetatenia dupa 5 ani).
Oricum motivul principal ptr. care voi naste acolo e ca am un ginecolog de 4 ani si in care ma incredere 100%, iar de conditiile spitalului....nu mai vb. am fost acum 1 sapt. sa vizitez maternitatea unde voi naste eu, nici nu exista termen de comparatie, arata mult mai bine decat maternitatile americanilor ce se vad prin filme.
In primele zile ale lunii noiembrie voi pleca, tocmai de aceea tineam neaparat sa fiu prezenta la urmatoarea intalnire de
Va pe toate.
Clau iti tinem pumnii si sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara !!!
Simona 27+ Tobia
simonicutza spune:
acesta este spitalul la care voi naste eu, din pacate nu am pe compul de la munca nici o poza cu int. spitalului. http://www.ospedalimantova.it/
Simona 27+ Tobia
Gina73 spune:
Buna fetelor...din pacate trebuie sa va rog sa ma scoateti de pe listuta voastra....am pierdut sarcina din cauza fibromului asa ca trebuie sa ma operez acum de fibrom si dupa aceea ne mai auzim pe acest forum...va pup pe toatele
simonicutza spune:
gina imi pare nespus de rau, dar nu dispera, eu am pierdut o sarcina la 11 saptamani, iar dupa ce am facut chiretaj am facut un repaus total(adika nu am miscat nici un ac)2 sapt. iar dupa 6 luni am ramas din nou.
Oricum eu nu as parasi forumul daca as fi in locul tau, poate tocmai vb.cu noi vei fi incurajata si vei trece mai usor peste pierdere, ai face o mare greseala stand singura intr-un colt si lingandu-ti ranile ca o ranita ...
Trebuie sa-ti recapeti si asta cat mai repede, eu sunt sigura ca zambetul si optimismul e ceea mai rapida metoda spre o vindecare rapida si sigura...
Te si sper sa te faci bine cat de curand.
Simona 27+ Tobia
Ank83 spune:
Fetelor am eu asa un sentiment ca urmatoarea intalnire va fi la clau la maternitate sa mergem sa ii cunoastem flacaul ...poate atunci mergem si in alta parte inainte sau dupa.Merg si eu sa ma intind ca feciorul meu imi foloseste coastele drept sac de box
Ank 32+
Raul
Ank83 spune:
am ramas socata una din fetele de la septembrie octombrie a nascut un baietoi de 4850 de grame NATURAL
fata aia e eroina mea si este super ok acum si azi a nascut... deci fetelor curaj mareeeeeeeeee ca uite ce minuni fac altele
Ank 32+
Raul
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
am ramas socata una din fetele de la septembrie octombrie a nascut un baietoi de 4850 de grame NATURAL
fata aia e eroina mea si este super ok acum si azi a nascut... deci fetelor curaj mareeeeeeeeee ca uite ce minuni fac altele
Ank 32+
Raul
Ank atunci si mama mea ar trebui sa fie o eroina, avand in vedere ca acum mai bine de 29 de ani a dat nastere unei (adica eu..) de doar 4730 grame...
cine stie cate mame eroine sunt pe lumea asta....
Simona 27+ Tobia
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/