Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 22
capsunita spune:
am avut contractii azi noapte suportabile, nu stiu daca sunt false s-au trebuie sa plec,nu am reusit sa iau legatura cu dr. si acum sunt o.k. doar ca nu am reusit sa ma vopsesc
39ARYANNA MARIA
capsunita spune:
nu mi sa rupt apa s-au vreo scurgere gelatinoasa,singurul lucru groaznic e ca eu am avut varsaturi si dupa ce a miscat bebelina acum sunt acide si acre rau si de la arsuri.
PUSSI cred ca maine sa vad ce imi spune dr.
39
bb_yasmi spune:
ADIA, felicitari pt fetita!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
capsunita, mult noroc!!! sa ai o nastere usoara si o bebelina de nota 10!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Ank83 spune:
bafta capsunita la o nastere cat mai lejera
adia felicitari pentru printesa
gina si pe mine varsaturile si greturile m-au luat din sapt 7-8..pana atunci doar sanii au inceput sa se umfle... dar nu e o regula stiu cazuri care nu au avut nici un simtom multtttt timp
pussi tot obositi suntem mai ales ca azi s-a cam terminat cu renovarea camerei lui Raul si m-am cam pus pe decorat pereti si aranjat prin dulap
Ank 31
Raul
Ank83 spune:
am primit un banc azi in mail ...si nu pot sa nu il postez
Ginecologul intre picioarele gravidei aflata in plin travaliu:
"Hai, fetito, ajuta-ma, impinge...Asa, asa, impinge, bravo...".
Prinde copilul, il pune pe cantar si se adreseaza tinerei mame:
"3,300. Ramane...?!"
Ank 31
Raul
Gina73 spune:
Seara buna fetelor...am revenit si eu pe forum.....multumesc de raspunsuri....acu' am si eu o intrebare de nota "10" (ca sa zic asa)..Cand ati aflat ca sunteti insarcinate si ati mers primele dati la controale la medicul cu care continuati sa va vedeti si pe perioada sarcinii , ati mai dat ceva bani si pe langa taxa oficiala??..{daca ati mers la cabinetul lui privat de exemplu....}Sper ca m-am facut inteleasa si nu v-am bagat in ceata.....Medicul meu se intoarce in 3 sept. din concediu si vreau sa merg pregatita....mai ales ca va fi primul control...Va pup pe toatele...
happyclau spune:
Am vorbit azi cu Alexi, sunt bine si ea si Giulia, doar ca Alexi e in urma cu somnul si se mai odihneste putin. Va reveni ea cu vesti cat de curand!
Capsunita, sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Gina, mult curaj, nici eu n-am avut simptome asa de repede! Nu trebuie sa-i dai mai multi bani doctorului, o sa dai destul la nastere!
Pussi, nu mai am rabdare!
Ank, mai stai si tu linistita, mai ales ca vine canicula si tu esti deja cu picioarele umflate!
Acum am si eu o intrebare: Mie mi se cam umezesc chilotii cu un fel de apa chioara! Ati patit si voi asa ceva? Sper ca nu mi s-au fisurat membranele!Oare e normal?
Va pup,
37+ Patrick