Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 21
anomis_tm spune:
Bine v-am gasit!
Gina,sa dea Dumnezeu sa fie bebe,asteptam confirmarea testului de sange,am auzit ca e cel mai sigur.
happyclau spune:
Ciao fetele,
Eu nu prea m-am mai bagat pe net ca deja a inceput da ma enerveze totul si nu prea mai am chef de nimic, sunt ca un pinguin
Nici de plimbat nu prea ma mai tine, obosesc de parca as fi o baba de 80 de ani!
Gina felicitari si va urez bine ati venit tutror celor noi pe forum!
Alexi cum e acasa??? Mananca Giulica?
Pussi, a mai zis Grigo ca pleaca din oras in afara de 1 si 2 septembrie? Eu am programare pe 27, daca nu nasc pana atunci
Va pup pe toate!
37+ Patrick
Ank83 spune:
chiar ma gandeam la tine Clau .... si ma gandesc de cate ori incep sa obosesc cand merg sau ma plimb
Ank 31
Raul
capsunita spune:
Multumesc fetelor sarcina usoara pana la capat si bb sanatosi!
Capsunita39ARYANNA MARIA
Gina73 spune:
'Neata fetelor...Am si eu o nelamurire , La mine situatia sta asa: UM=18.07.07 , Ovulatia = 05.08.08 , trebuia sa-mi vina ciclul pe 19.08.07 si nu a venit.Am doua teste de urina facute si ambele cu a doua liniuta mai rozalie...DAR...NU AM SIMPTOME DE SARCINA , in afara de usoare crampe in partea de jos a adomenului ,care nu ma deranjeaza prea tare , in rest sunt " ca noua"??!!!..O fi prea mica sarcina???...Astept parerile voastre....
adiagrozav spune:
ceau
Gina si eu am avut 2 teste cu liniute abia vizibile, si mi-am facut bhcg la bioclinica si mi-a dat raspunsul dupa cateva ore. a fost pozitiv. dupa 48 de ore am repetat bhcg si valoarea aproape s-a triplat, deci....sper sa fie si la tine bebelus.
Adia
adiagrozav spune:
Gina am uitat sa-ti precizez ca nu am avut nici o simptoma pana la 7 saptamani de la UM, cand m-au luat varsaturile.....deci nu-ti dori sa-ti apara inca simptomele...
Adia
pussi spune:
clau nu am vb cu el despre cand lipseste! Oricum mai ai 6 zile pana la control!
ank tot obositi? Si noi... pe caldurile astea
capsunita tu cand mergi la control?
alexi daca ai timp...vrem vesti!!
gina eu am avut simptome din Z6 dupa Et.. acid la stomac, dunga neagra pe burta, si greturile au aparut cam la 21 de zile dupa oviulatie!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele