Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Ank83 spune:
am iesit azi la plimbare si cand m-am reintors acasa m-am simtit ca o leguma , nu mai eram in stare de nimic... asa de repede obosesc de cateva zile ...parca nici aer nu mai primesc destul eu care ma credeam o
bine ai venit anomis printre noi
Ank 30
Raul
catal_ina spune:
Gina73: cu cea mai mare placere si oricind alta data, de mai doresti sa ma intrebi ceva nu ezita..imi poti scrie si pe adresa cata.76@gmail.com
cata
adiagrozav spune:
ceau burtici!
sunt si eu o burtica de 20 de saptamani din timisoara si va doresc la toate sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
PUSSI spune-mi te rog tu ai facut fiv? daca da, te rog da-mi mai multe detalii pentru ca am o prietena interesata de fiv. multumesc!
va pup pe toate si sa aveti o saptamana buna!
Adia
pussi spune:
anomis bine ai venit!
Ank tu te credeai tot do'soara cu fundite?? mai trece si vremea... Si eu parca sunt o balenuta! Obosesc si cand urc scarile! Am 7 kg. puse
adiagrozav sarcina usoara si BB sanatos! sa ne dai datele pt. listuta de pe prima pagina! Da, am facut Fiv la Szeged! Ce anume te intereseaza( istoria e destul de lunga si nu prea stiu ce sa selectez)?
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Gina73 spune:
Fetelor !!!!! Cred ca sunt si eu graviduta ca si voi,in sinea mea sunt in al 9-lea cer dar parca nu am curaj sa ma bucur pe deplin.Ieri mi-am facut testul Barza si a doua liniuta a aparut desi mai decolorata decat cea de control.Azi am mai facut inca un test si a iesit tot asa cu a doua liniuta mai palida dar vizibila bine.Azi mi-am facut un test de sange pentru depistarea sarcinii dar numai Miercuri aflu rezultatul...Oricum CM nu a venit si sper sa nici nu vina...Va pup pe toate si astept parerea voastra vis-a-vis de faptul ca liniutele nu sunt la fel de intense...Va pup si va doresc sanatate la toate
adiagrozav spune:
multumesc Pussi pentru raspuns, daca nu este prea mult ce-ti cer imi poti da un nr de telefon, la care sa te sune prietena mea??? ea nu este inscrisa pe forum si ar fi mai simplu pentru ea sa te sune, asta daca nu te supara.
datele mele pentru listuta sunt:
UM 05.04.2007, DN 08.01.1979, DPN 15.01.2008 Spitalul Bega, dr. Nicodin Daniel
Adia
capsunita spune:
FETELOR SPUNETI-MI CE SA FAC AS VREA SA MA VOPSESC INAINTE DE MAREA INTALNIRE OARE FAC RAU SA MAI VOPSIT VREO MAMICA NU STITI?
39ARYANNA MARIA
bb_yasmi spune:
capsunita eu m-am vopsit la 19 saptamani!!! eu stiu ca e recomandat sa nu te vopsesti in primul trimestru de sarcina, dar nu datorita faptului ac vopseaua contine unele chimicale care ar trece prin scalp cum se spune in popor, ci pt ca inhalezi mirosul acela, iar primul trimestru este foarte important in dezvoltarea bebelusului.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
pussi spune:
adia te-as ruga sa-ti activezi PM-ul!
capsunita eu m-am vopsit de 3 ori cu L'oreal Casting, e nuantator si nu contine amoniac.. deci n-are ce sa dauneze!
clau unde va plimbati?
Alexi ce face Printesa? ii place acasa? Papa ?
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Ank83 spune:
gina asa a fost la mine a doua liniuta, roz deschis si cand am mers la doctor si mi-a spus ca era asa din cauza ca sarcina era f f mica la efectuarea testului, dar eu in sinea mea (ca si tine) deja stiam ca sunt ...deci eu iti urez de pe acum bine ai venit in randul gravidutelor
capsunita si eu m-am vopsit de 2 ori pana acum si inca intentionez sa o mai fac...si mai stiu f multe foste gravidute care in perioada sarcinii s-au vopsit si acum au niste ingerasi superbi... dar tot asa nu in primul trimestru
Chiar si la maternitate am vazut proaspete mamici vopsite care sincer nu aratau de parca aveau parul nevopsit de 9 luni ...cel putin la blond se vede f bine
Ank 30
Raul