* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Miri-Mik

Tu stii unde se gasesc sarmale in Belgia?
Eu stau tare prost la capitolul bucatarie, nu-s capabila sa gatesc singura, ma tot hranesc cu din preparate congelate pe care trebuie numai sa le incalzesti, si am auzit ca un macelar din Bruxelles care-i roman face sarmale (poate vara nu face, dar as vrea sa incerc oricum).
Stiu ca vine sambata sau/si duminica la abator la boi, dar are si un magazin sau un restaurant, am auzit... Stii ceva?

Asa, ca eu nu stiu de ce, tot visez sarmale :-)

Micsunea
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Micsunea, e vorba de dusuri vaginale, adica spalaturi interne. Nu sunt recomandate in sarcina, flora se regleaza singura si vaginul se curatza de capul lui. Doar daca e vorba de cine stie ce afectiune, in care trebuie sa reglezi PH-ul care a luat-o aiurea cu spalaturi cu solutii speciale.

In plus, spalaturile ne mai expun la risc de Candida, ca si protej-slip-urile. Zona trebuie sa fie cat mai aerisita, lenjerie de bumbac, pantaloni mai largi sau fusta. Eu am avut candida, acum ma feresc de ea, am la mine des chilotei de schimb, daca chiar ma ud prea tare de la secretii.

Iar in sarcina este de recomandat dusul, pentru ca baia nu e buna nici prea fierbinte, nici prea rece. Iar mie sincer va spun mi se face rau de la aburi, daca stau in cada cu apa calda mai mult de 10 minute e mare chestie!! Cred ca e de la tensiunea mica, ieri tot 9 cu 6 aveam.

va pupic, ma plec spre eco!!

Monica 17+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by laura ionescu

Buna fetelor,

Sunt o mamica de ian-feb 2007 si fiindca simt asa, ceva special pt voi , va zic ceva, poate va ajuta in viitorul apropiat. Am o informatie. Am aflat - din sursa sigura si demna de incredere - ca la sfarsitul lunii septembrie revista "Ce se intampla, Doctore?" iese cu un DVD care in engleza se numeste "Bringing baby home", in romana inca nu s-au hotarat cum o sa se numeasca. Este un ghid de ingrijire al bebelusului de la 0 la 6 luni. Deci pt noi e cam tarziu, dar poate voua va este de folos.

Pup burticutele,

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Multumim de pont!!! Eu una vreau sa il cumpar neaparat daca e asa!!

Va multumesc din suflet pentru urari!! Dimineata am platit mashinutza si azi la 5 merg sa o iau!!! Daca ajungeti prin Constanta, pazea!!! Vitezomanul Gica e in actiune!!! Doamne, abia astept!!!

Micsunea, eu de cand sunt insarcinata fac numai dus. Baia nu e contraindicata doar ca nu trebuie sa fie fierbinte. or eu daca e sa fac baie, fac numai fierbinte si asta ii face rau lui bebe fiindca il supraincalzeste. Asa ca ma rezum la dus desi imi e asa dor de o baie cum faceam inainte!!!

Honey, stai linistita ca nu mai e mult si il simti pe bebe!! Eu prima data l-am simtit la 14 saptamani!

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzelor ,
Nus' ce se intampla , dar la mine a mers f. prost DC astazi...alte pagini mi se incarcau imediat insa cum intram pe DC se bloca .Vi s-a intamplat si voua?
Am postat ceva mai devreme dar vad ca n-a aparut...

Doamne , Natalia , e groaznic ce-ai povestit ...n-am cuvinte. Se pare ca Dumnezeu poate fi foarte crud uneori. Incredibil , in Romania anului 2007 , in spitale se mai moare de la o diaree .Cunosc si eu un caz , o doamna in varsta care s-a internat la Floreasca pentru o banala viroza respiratorie si a murit dupa 3 zile de septicemie datorata unui microb care bantuia prin spital. De-aia mi-e groaza mie de spitale si vreau sa nasc la Euroclinic...
Cred ca saracii parinti sunt distrusi...incercati sa le dati tot suportul sa treaca peste acest moment cumplit.
Laura , multumim mult pentru pont , esti o scumpa

Monica , bafta la eco ...eu pariez pe . Se mai baga cineva ?

Miri , ti-am vazut pozele la " Spiridusi " . Bruno este un bombonel , are niste ochi de te baga-n boala . tu insa nu apari decat intr-o poza si in aia te vezi destul de putin. Pune si aici niste pozici , ce zici ?

Guuguuuu , mananci bataie daca nu ne zici ce e cu tine

16+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by docdecap
Virgo, stiu ca tu spuneai de dureri de solduri, eu mai nou ma trezesc dupa 1,5 h noaptea ca am achilozat, dureri balamuc. azi-noapte am incropit un remediu, dorm pe vreo 5 paturi si pleduri ca sa fie moale, parca azi-noapte am mai ciupit ceva somn. numai ca nu ma mai poate lua fat-frumos in brate, ca deja sunt cam cocotata!!
Cred ca e fain sa ai doppler sa-l asculti, pe mine m-a ascultat la medicul de familie ieri cu palnioara, am zis ca vreau una si pentru acasa, ca se chinuie saracu' tat-su cu urechea la burtica si nu poate decat sa-mi spuna ca sunt cam deranjata la matze!

Docdecap , multa caldurica ! Esti , ca si mine , meteosensibila , la fiecare schimbare de presiune anchilozezi . Masaj si caldura . Baga pijamaluta sanatoasa , inchide geamurile sa nu te ia curentul noaptea si ai grija sa nu dormi dezvelita . O sa treaca .

Micsunica , eu stiam de un restaurant romanesc la Liege . Acolo sarmale , neamule ! Si de macelarul vostru am auzit , dar nu stiu pe unde e . Da un search pe goole !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by kossir
Fetelor voi cat ati luat fier? Ca eu inca mai iau, am uitat sa intreb doctorul cand sa ma opresc si nu stiu daca ajung maine la el.
Hai ca nu prea am inspiratie, va pup pe toate si sa aveti zile bune.

Carmen mami de Mihai+ 13+

mie mi-a spus sa iau fier incepand din sapt.18. pana atunci doar acid folic si magne-b6(pentru carcei)

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Shose, ma bucur ca te-ai simtit bine ieri.
Angi, vreau si eu . sa o stapanesti sanatoasa si sa nu ai evenimente neplacute.

am fost ieri la doctora cu ecografia, a spus ca bb e bine(putin mai mare decat normal - are 81g si normal este 50-60g), am placenta situata putin mai jos decat este normal, dar se va ridica in timp, din aceasta cauza a spus ca sex mai usurel.
si m-a intrebat daca vreau sa fac si TT, mi-a dat hartiuta care trebuie completata. toate bune si frumoase pana am intrebat cat costa (la CMU) 290ron ecografia si 262 ron analiza sangelui. o groaza de bani!
acum vreau sa le intreb pe cele care au facut deja TT, este o ecografie mai speciala pt.acest TT sau este una obisnuita, pentru ca nu inteleg de ce este mai scumpa?

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Asta de ce nu e reclama ilegala???

quote:
Originally posted by laura ionescu

Buna fetelor,

Sunt o mamica de ian-feb 2007 si fiindca simt asa, ceva special pt voi , va zic ceva, poate va ajuta in viitorul apropiat. Am o informatie. Am aflat - din sursa sigura si demna de incredere - ca la sfarsitul lunii septembrie revista "Ce se intampla, Doctore?" iese cu un DVD care in engleza se numeste "Bringing baby home", in romana inca nu s-au hotarat cum o sa se numeasca. Este un ghid de ingrijire al bebelusului de la 0 la 6 luni. Deci pt noi e cam tarziu, dar poate voua va este de folos.

Pup burticutele,

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

zuzici! prezent!

tineti-va ca vin cu informatii! fui la medic azi, acu m-am intors si l-am intrebat toate tampeniile posibile!

1. care e diferenta intre DT, TT, si TEST INTEGRAT. primul testeaza doi hormoni, al doilea trei, iar al treilea presupune o analiza de sange pt un hormon si un ecograf ale carui rezultate se combina intr-o "formula magica" de unde reiese riscul de "doamne-fereste". testele astea se fac intre 10-18 saptamani de sarcina.

2. petele umede, lichide, senzatia ca t euzi intre picioare fara motiv, sunt perfect normale. sunt scurgeri vaginale din cauza faptului ca sarcina avanseaza, organele sexuale se inflameaza - sunt mai puternic irigate - de unde ejectia mai bogata de fluide vaginale. so, no panic, nici poveste de pierdere d elichid amniotic.

3. vizitele la ginecolog: intrebare: e vreo restrictie cu vizitele in perioada menstruatiei? intrebarea 2: inainte de control ne spalam in interior? raspuns: restrictia este o ingradire cumturala. ei au o bloody job si deci sange si scurgeri si alt eminuni nu sunt noutati pt ei. doar femeile se rushineaza de scurgerile lor. raspuns 2: n-are rost sa te speli in interior. in 2 ore secretiile vaginale si cele ale colului sunt fix unde au fost si te-ai stresat degeaba:)))

4. cosmarurile noaptea sunt firesti. va lasa prin luna 5-6 cand le schimbati pe insomnii probabil:))

5. durerile (prin fund, prin spate, intepaturi, junghiuri) sunt dureri ligamentare pe care le da uterul. normale. doare rau, luati un paracetamol.

acu, veste mare veste, pt care cica tre sa asteptam o confirmare - flori d enu ma uita! - E BAIAT! de vreo 10,5 cm d ela cap la fund si noi facem chef diseara! manca-i-ar mama putsa:))) - ce incestuos suna:))) si parca parca incepe sa misune prin burta, da io nu-s convinsa. cica de-acu o sa-si dea drumu:)

pozele mele le-am pus ieri pe site in paginile trecute, cred ca 9-10. mai multe albume si cu brunod e cand era mic, si de acu, si cu mine atunci si cu mine acu.

micsunea, este un resto romanesc fix langa 2 boi, la abator. acolo fac sarmale. tot timpul. la "george", faimosul macelar roman, gasesti carne d emici si specialitati romanesti. daca vreis a faci tu vreodata sarmale, ca sa gasesti varza tre sa mergi la un magazin turcesc de langa WTC, aproape de gara d enord.

gata, m-am epuizat, si nervii vostri la fel:)))

muuuuuuuuuah

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/my_photos

asta-i linku de poze.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput