* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *
Raspunsuri - Pagina 16
zeririlouiza spune:
Multumim mult Laura si sa-ti traiasca fetita e o scumpica
Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
kossir spune:
Buna zuze.
Azi ma simt mai bine. Tare proasta a fost ziua de ieri. O sa merg si la doctor, sa-mi vad comoara si sigur o sa ma simt mult mai bine.
Laura multumim pentru informatie, sigur e de folos celor care sunt in Romania. O sa pun si eu pe cineva sa mi-o ia.
Natalia e groaznic ce povestesti. Nu imi imaginez o durere mai mare. Dar tu incearca sa te tii cat mai departe de asta, sa nu te afecteze mult prea mult. Mai ales la cat suntem de labile in perioada asta, ai grija, te rooog.
Felicitari pentru primul pas Shose. Vezi ce bine e sa-l vezi pe bb? Uiti de tot. Mult succes in continuare.
Fetelor v-am vazut si burticile dragute, va aud ca misca bb-eii, vreu si eu. La a doua sarcina se simte mai devreme, nu?
Vorbeati mai demult, dar eu am citit zilele astea de balonari, "lene", adica chef de nimic, casa data peste cap, sot fara nic calcat, nici macar chef sa le duc in oras la calcat nu am, si inca altele, subscriu la toate. Doamne sa treaca, ca ma scot astia din familie. A venit o cumnata la mine, saraca face totul prin casa, ca eu pana ma miiiisc.
am intrat in al doilea trimestru? Asta insemna ca trec greturile? Au inceput deja sa se estompeze. Dar apar arsurile. Am simtit de cateva ori. La sarcina trecuta a fost groaznic.
Gata romanul. Va las, ma pregatesc de doctor.
Pupici si burtici sanatoase
Carmen mami de Mihai+ 13+
docdecap spune:
Natalia, , putere multa pentru prietenii tai si ne pentru ingeras...
Angelique, esti numa' buna de cinste cu masina noua, sa te vedem prin oras cu "baby on board"!!
Kossir, e naspa cu certurile astea, si mie imi mai vine uneori sa-mi iau campii, acum am trecut in galeata aialalta, azi-noapte nu-mi lasam alesul inimii sa doarma ca il intrebam ca daca intr-o zi nu o sa ma mai iubeasca, ca eu nu sunt un om bun si alte chestii de-astea de acum cand ma gandesc mi se si face rusine... Cred ca-mi place de mine mai mult cand bufnesc si injur (mai ales la volan, sunt de groaza). E rabdator saracu', ma lasa in toate mendrele mele, are si el vocatie de martir... Bine ca mama e acum plecata inca o luna prin Coreea, ca ajungeam si la "vreau la mama".
Virgo, stiu ca tu spuneai de dureri de solduri, eu mai nou ma trezesc dupa 1,5 h noaptea ca am achilozat, dureri balamuc. azi-noapte am incropit un remediu, dorm pe vreo 5 paturi si pleduri ca sa fie moale, parca azi-noapte am mai ciupit ceva somn. numai ca nu ma mai poate lua fat-frumos in brate, ca deja sunt cam cocotata!!
Cred ca e fain sa ai doppler sa-l asculti, pe mine m-a ascultat la medicul de familie ieri cu palnioara, am zis ca vreau una si pentru acasa, ca se chinuie saracu' tat-su cu urechea la burtica si nu poate decat sa-mi spuna ca sunt cam deranjata la matze!!
Hai va si o zi frumoasa, la 2 merg la eco cu tot familionu', sper sa ne primeasca gramada!! Dup-aia va dau vesti despre culoare!
Monica 17+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Laura Ioana spune:
Multumim mult, Laura
Angi felicitari pentru miscarile viguroase ale lui bebe
Gugule sa stii ca vin la tine cu Te rog da-ne un semn de viata!
Ieri am simtit si eu agitatie in burtica: stateam in fund pe marginea patului, un pic aplecata in fatza si probabil era cam inghesuiala in casutza lui bebe, ca am simtit o zvarcolire in partea de jos a burticii Imediat mi-am schimbat pozitia si a fost multumit puiul mamii
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
docdecap spune:
a, era sa uit
GUUUUUGUUUUULEEEEE !!!!!!
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Laura Ioana spune:
Oooofff, dragele mele zuze, am patit-o si eu cu hemoroizii De ieri mi-a aparut unul gigant, cred (asa il simt la pipait, ca nu am tupeu sa studiez cu oglinda) si ma doareee si ma simt naspa si urata si cum mai vreti voi mai rau! AM tras o tura buna de plans aseara si am adormit umflata la fatza (si nu numai)! M-am dat cu o crema pt hemoroizi pe care scrie ca sa nu se foloseasca in primul trimestru de sarcina. Cred ca nu are nimic, nu? Ce pot sa fac?
18+
Poze Laura
Puiul nostru drag
zeririlouiza spune:
Laura si eu ma confrunt cu unul, nu stiu ce sa-i fac, am ajuns la serviciu cand ma duc la toaleta (si asta des ca fac pipi mereu) sa ma duc cu o sticlute de o jumate, si dupa fiecare folosire a toaletei ma spal altfel ma doare si ma ustura, in rest sa stii ca daca ma spal nu simt nimic
Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
ginnette spune:
Ciao fetelor!
N-am mai scris demult - n-am avut cine stie ce vesti, iar, asa doar sa ma trezesc vorbind despre toate "ideeile" mele negre, nu prea mi-a venit sa scriu; de ce sa va sec cu tampenii?!.
Aseara l-am sunat pe dr. ca sa-l intreb de TT - mi-a zis ca este Ok, parametrii sunt normali (nu stiu valori, ca n-am ajuns la el sa-mi iau analiza, dar oricum, dak el a zis ca e Ok, il cred pe cuvant) si sa nu mai stresez VIP-ul (cel mic ) aiurea.
Maine ma duc sa-mi fac o ecografie 'normala' sa vedem ce este - toti murim de curiozitate (eu si sotul vrem fata, dar nu la modul "disperat" - ce-o vrea D-zeu, numai sanatos si intreg sa fie)
Nu cred ca intru maine, dar luni o sa va dau vestea cea mare!
S-aveti grija de voi!
Roxana 17+
http://bd.lilypie.com/kDJsp3.png
honey79 spune:
Neata burtici.
Toata dimineata am incercat sa intru,dar nu -am putut conecta;chiar si acum imi mai face ceva probleme, trebuie sa dau tot timpul Refresh.
Azi ne-am trezit la 7am ( ceea ce la noi e minune,caci nu ne dam jos din pat pana pe la 9-10am), ca sa asteptam baietii sa ne aduca un nou uscator de rufe. Normal, n-au venit inca. Au zis insa,ca intre orele 7:oo - 14:oo.
Natalia, imi pare foarte rau pentru prietenii tai. Stiu prin ce trec , caci ni s-a intamplat si noua ( mi-a murit o surioara la varstya de 3 luni) si-ti sunt alaturi. Ma rog la Doamne-Doamne sa le dea puterea sa treaca peste aceasta imensa durere. Iar tu, te rog, ai grija de tine si de bebe.
Va invidiez tare,zuzici... voi cele care deja ati inceput sa-l simtiti pe bebe. Abia astept sa trec si eu prin acest sentiment deosebit.
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.
bebe de Honey 11+
micsunea spune:
Buna fetelor,
Eu incerc sa ma linistesc azi, dupa ce ieri si laltaieri m-am stresat cu pierderile mele. Barbatu-miu vrea neaparat sa merg la doctor la urgenta, dar cred ca e pur si simplu vorba de secretii vaginale! Numai el mai lipsea sa ma streseze acum!
Si eu am uneori niste stari de nervi teribile. Eu recunosc ca aveam asta fix cu o saptamana inainte de ciclu, parca ma apuca isteria, orice ma enerva. E, acum ca sunt insracinata, starile astea revin din cand in cand. Ma simt bine numai dupa ce mi-am scos naduful tipand! Am auzit ca e de la hormoni!
Docdecap, dar si celelalte fete, am o intrebare:
in link-ul pus de tine (mare multumesc) spune sa nu introduci tampoane in vagin si sa nu faci dus ca sa eviti infectiile.
E vorba de dus vaginal?
ADICA CE E MAI BINE SA FACI IN SARCINA : baie sau dus??? Mie mi se pare ca dus!!!
In rest, maine ma duc la prima sedinta de yoga prenatal!
De trei saptamani merg o data pe saptamana la piscina si inot 4 bazine dus-inors (cu pauze ca n-am antrenament deloc la sport).
Voi cum va pregatiti?
Am incercat de cateva ori si exercitiile Kegel dar nu reusesc sa le fac, mi se pare prea dificil :-(
Micsunea
15s