Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, mi-am adus aminte ca la capitolul trecut am vrut sa va dau si voua o lista cu valorile normale ale HCG in sarcina si am uitat.

Mcoca, dupa listuta asta vad ca ne incadram amndoua la 5 saptamani, eu cu 2458 si tu cu 3900. Probabil ca tin cont si de ultimul CM, ca m-au intrebat cand mi-au luat sange, iar la mine chiar in acea zi faceam 5 sapt de la ultimul CM.
De altfel eu am mai vazut pe un rezultat de la Medsana, langa lista valorilor normale in sarcina, si mentiunea "se vor interpreta in context clinic". Asa ca asta banuiesc eu ca e cheia...
Partea aiurea e ca nu mai gasesc acel rezultat. E drept ca era negativ.....dar as mai avea inca o lista de comparatie.

Oricum, iata mai jos link-ul de care ziceam:
http://www.ohiorepromed.com/hcg_levels.htm

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Numeioana, merci pentru indicatiile cu deschiderea capitolului nou, acum cred ca ne-am lamurit si o sa putem sa deschidem capitole mai multe dintre noi cand o sa fie nevoie.

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Underqueen, cum sa fii anormala?
Si mie imi e greu sa ma gandesc exact la un sex anume...
Asa ca ii spun bebe pur si simplu.

Cum ti-a fost cu examenele? Ai terminat? Ai luat postul? Esti prof titular?

Clau, multumesc de intrebare. Ma simt bine zic eu. Am ceva stari "ciudate" dar stim noi de la ce. Adica ma simt obosita, cam fara fortza si mi-e somn. Asa ca azi dim m-am invoit de la servici ca tare simteam nevoia sa mai dorm...
Dar m-am trezit cand a plecat sotul si nu am putut adormi imediat la loc, dar tare ma bucur ca stau acasa.

Dar parca ma incearca asa o greatza, da' nu i-as spune greatza ci mai mult o sila...asa fata de mancare..ca atunci cand esti bolnav si ai febra...
Si dimineatza aveam asa o fooaamee si parca o pofta sa mananc omleta... si m-am luptat cu cele doua senzatii (de foame-pofta si totusi combinata cu sila) si am mancat ca lihnita o omleta cu bucatzele de dovlecel calite...si cu castravetzi cruzi cu putin otzet si sare... (mmm..apropo: mi-ai facut pofta de castravetzi muratzi) si apoi am mancat si o felie de pepene de simteazam ca plesnesc...si apoi m-am dus in patut si am dormit o ora pana m-au sunat de la birou sa ma intrebe ceva... si s-a dus somnul..asa ca am venit la voi.
Si acum iar am starea asta... de bleah...un gust aiurea in gura... Ufff sper sa nu devina mai rau...

Pana sa ma culc am dat descarcare de pe net a documentarului "In pantec" de la National Geographic. A durat 2 ore descarcarea.
Acum e gata si vreu sa ma uit la el, ca eu am vazut doar partea a 3-a cu "In pantec: Sarcina multipla". Asta e "in pantec" si atat. Partea a doua cica e "in pantec: animale" si e vb despre cum se formeaza de la stadiul de embrion pana sunt fatatzi 3 pui: unul de caine, altul de delfin si altul de elefant.

Elara
5+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Nu pot sa vad nimic!!!! Fiindca e codaaat...
E doar sonorul... Ce ma oftiiic!

Ca mi-am amintit: Simonette, sa stii ca eu nu am gasit link-ula cela pe google. Aparea pe prima pagina? Am dat cautare dupa "nasteri in direct" si nu a parut ec ai zis tu cu "videi..." . Mie mi-a dat alte rezultate. Am cautat la 8-lea rezultat pe acea pagina si tot nimic.
Poat ai alt indiciu?

Elara
5+

Mergi la inceput

Elara, sa speram ca nu se accentueaza starile tale de acum. Eu timp de 2 saptamani am avut greturi destul de puternice fara intrerupere de ajunsesem sa ma simt ca o leguma. Dar odata cu concediul si mersul la mare am inceput sa ma linistesc, mai am stari aiurea dar nu foarte, foarte puternice ...sau poate m-am obisnuit eu, cine stie?

Am vazut si eu " In pantece" acum cativa ani, dar l-as revedea cu placere, stiu ca m-a impresionat atunci. Ar trebui sa-l descarc si eu... de unde l-ai luat?

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Clau, nu merita sa-l descarci..ca nu pot vedea nimic.

Am aflat ca duminica, pe 19 august vor fi 2 din documentare (pe National Geographic):

la ora 14.00 - "In pantec: Animale"
la ora 16.00 - "In pantec".

Elara
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Multumim Ioana!Pare usor..acum..sa vedem de ce sunt in stare!!
Eu sunt chiar curioasa daca functioneaza faza asta cu feeling-ul.Daca nu e asa..ma las de meserie
Delphin felicitari pt.prima intrevedere cu puiul tau!!
Elara ce-ti spuneam?!
Am vazut si eu documentarele-"In pantec"-dar le-as mai vedea odata cu placere!!

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Super Elara, o sa ma uit pe 19, sper sa nu uit...Abia astept sa mai vad o data!

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor nu observati nimic ciudat, nu apar mesajele de la membrii incepatori. Cred ca nici pe mine nu ma vedetzi, desi eu tot va scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Eu sunt noua pe forum si mai greu ma "misc" printre atatea mesaje! De aia raspund asa de tarziu acum. Simonette, eu spuneam ca iau 2 pastile de acid folic pe zi, dar am luat doar 3 zile, azi am revenit la 1/ zi, dupa ce am vorbit cu medicul de familie. Eu nu stiam ca sunt insarcinata si, cand am aflat, am vrut sa fie totul ok. In prospect spune 1,3 pastile/ zi, am luat 2 pentru ca eu sunt un pic anemica si asa am crezut eu ca e bine, atat timp cat nu existau contraindicatii. Oricum, am reusit azi sa merg la medicul de familie si apoi sa incep analizele, pana la sfarsitul saptamanii sper sa aflu rezultatele si, mai ales, sper sa ma ajute Dumnezeu sa fiu bine, sa pot duce bble! Imi doresc sa fac si eu o eco, sa vad "minunea", dar cred ca saptamana viitoare.

Va pup!

Mergi la inceput