Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu tot ceva cu roz presimt ca va fi! Deja ii spun "fata lui mami" iar tati vorbeste de printesa lui. Deh, familie sentimentala...

Kya 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu simt ca va fi fetita... Dar toti din jur ma "incurajeaza" ca va fi baietel dupa cate greturi am. De parca ar conta greturile in determinarea sexului. In fine, o sa vada ei!

Fetelor, ca sa deschideti capitol nou trebuie sa mergeti la prima pagina a capitolului care urmeaza a fi inchis. Apasati acolo reply with quote sau, daca e deschis de userul comun si sunteti logate cu userul comun edit, selectati tot, dati copy, apoi mergeti si deschideti capitol nou, in care dati paste. Asta e tot. Nu e mare filosofie.

Multumesc pentru urari. O sa mergem si noi undeva in concediu, dar nu la mare si nici nu stiu unde... Ne vom hotari pe moment...

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Kya, am uitat sa te felicit! Bun venit in randul mamicilor! Sarcina usoara!

Ioana
10+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu nu stiu daca imi doresc ceva in mod special...vreau in primul rand un copil sanatos. restul conteaza mai putin, daca e fata sau baiat...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+

Mergi la inceput

Underqueen, nu se pune problema in felul asta. Cu toate vrem sa avem copii sanatosi in primul rand! Nu e normal? Ideea e ca ai dreptul sa-ti doresti o fetita sau un baietel... Acum tot ce e el ramane si nu o sa-l iubim mai putin daca e baietel...

Ioana
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Eu imi doresc enorm o fetita dar simt ca va fi baiat! Sanatos sa fie si cuminte ca poate fac si o fetita apoi!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna la burticoase! (mi-a placut cum suna)

Am venit si eu de la primul rendez-vous la gineco de cand sunt insarcinata. Totul merge bine, am vazut ca e unul singur si ca are o inimioara si ceva "cioturi" de picioruse si manute!

Mi-a prescris si mie acid folic ca tot spuneam eu ca nu sunt de acord cu medicatia in timpul sarcinii , o lista intreaga de analize, ceva contra greturilor si ceva contra arsurilor stomacale! Voila! voila!

Si mi-a mai zis ca am un bb perfect, frumos si inteligent.

Apoi am discutat de locul unde as vrea sa nasc, caci nu voi naste cu dr; mea, caci aici "mai la tara" unde sunt, au desfiintat maternitatea. Deci, daca totul e bine, voi naste intr-un mini spital, gen clinica privata, unde sunt 20 de camere individuale si doctori buni si sfatuitori. Sincer mi-a facut bine sa vad ca mi-a recomandat ceva bine cotat( am fost pe net sa vad daca e chiar asa).

Urmatoarea intalnire cu bb e pe 29 august pt. ecografie de primul trimestru. Sarcina mea are 8 saptamani, 2 zile si plus sau minus 4 zile. deci dumeriti-va si voi, caci eu nu prea am putut. Pas grave, pt. mine are 8 sapt.

Ce m-a uimit putin a fost faptul ca a preconizat nasterea pe 15 martie si nu pe 5 martie cum gasisem cam peste tot pe net. Eu zic, cand vrea bb atunci sa fie!

Si mie i-mi spune toata lumea ca voi face o fetita, ca spera pt. mine sa fie fetita, etc. Dar eu sincer, nu am preferinte de 100%. Da, am o inclinatie miiiiica pt. baietel, dar nimic mai mult. Si asta din comoditate, dar parca as vrea sa aiba si pp printesa lui, caci eu am printul meu!

Va , felicitari Kyei si sa nu disperi, si eu am vazut doctorul la 8 sapt. de sarcina si nu e grav. pozitiveaza ca totul e bine, asculta-ti corpul si totul va fii bine!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ioana, nu te supara ! normal ca ai dreptul sa-ti doresti o fetita sau un baietel! ziceam pur si simplu ca eu nu ma gandesc inca la copilul meu ca fiind fetita sau baiat... nu stiu de ce. poate nu-s normala...glumesc....

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Toate ne dorim sa avem bebei sanatosi, dar in adancul inimii fiecare se gandeste la ce va fi, ce culoare vor avea hainutele, cum va fi camera, patutul, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

de ce la mine scrie NE-MODERATE!!!! fac ceva grasit cand scriu mesajele???????

+4

Mergi la inceput