Gradinita de vara in Brasov !?

Gradinita de vara in Brasov !? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Nu exista chiar nici o gradinita deschisa in august in Brasov ?
Ce faceti cu copii in perioada respectiva ? Unde ii duceti ?
Chiar si de 4 ore si tot ar fi ceva.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am auzit ca ar fi una, nu-mi aduc aminte cum e numeste, e pe Berzei cica...
Nicoleta

Edit: se numeste Club reclama - reclama mascata , mi-au zis niste prieteni ca este foarte faina, i-am afalt numele pe net. Cred ca e singurul club de acet gen din Bv, desi stiu ca mai este si OaKi unde il poti lasa sa se joace contracost... dar nu stiu daca nu se plictiseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La adresa asta e ceva pt copii, mai mult un loc de joaca indoor decat o gradinita. Dar stiu ca e f fain! Si poti sa iti lasi copilul linistita acolo.

www.yaanik.ro Uita-te in galeria foto ca sa iti faci o idee.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Pare interesant, insa cred caeste doar loc de joaca, nu gradi de vara.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Arata super fain locul de joaca de la yaanik. Si inteleg ca se poate lasa copilul pentru cateva ore. Poate il incercam weekendul asta.

Am trimis cate un email si la yaanik si la Club reclama - reclama mascata ca sa vad care sunt orarele si preturile. Daca aflu mai multe va spun si voua.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Sanziana, si eu am trimis mail, pana acum nimic. Sper sa imi raspunda totusi, as vrea alternative pentru ziua lui Stefan, care e in ianuarie, insa e bine sa fiu informata.
Nicoleta

Mergi la inceput

Mi-au raspuns cei de la Yaanik.

TARIF

1. Tarif intrare spatiu de joaca - copil / ora 6 RON/ ora
- Copii intre 1 si 10 ani insotiti de parinte
- Copii intre 4 si 10 ani neinsotiti de parinte

2. Tarif intrare spatiu de joaca – copil / ora 9 RON/ ora
Copii sub 4 ani neinsotiti de parinte

3. ABONAMENTE pentru copii insotiti de parinte
45 ore pentru copii intre 1 si 10 ani 200 RON

( REDUCERE 25% FATA DE TARIFUL PENTRU INTRAREA LIBERA)
Abonamentul este valabil pe o perioada de 3 luni de la data achitarii

4. ABONAMENTE pentru copii neinsotiti de parinte
27 ore pentru copii intre 1 si 4 ani
40 ore pentru copii intre 4 si 10 ani 200 RON

( REDUCERE 15% FATA DE TARIFUL PENTRU INTRAREA LIBERA)
Abonamentul este valabil pe o perioada de 3 luni de la data achitarii

Pentru zilele de nastere ar trebui anuntat cam cu o saptamana inainte si confirmat cu 2 zile inainte.

Daca vrei exclusivitate (adica sa nu mai intre si alti copii) costa 400 RON ora. Altfel mi se pare ca ar costa cat intrarea pt fiecare copil plus ca poti comanda meniu pt copii si bufet suedez pentru adulti plius tort. Am si aici niste preturi.

Mergi la inceput

Da, si mie mi-au raspuns. Insa nu am vrut sa le expun, din motive de reclama.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nu stiu cum e cu reclama, doar se vorbeste si despre gradinite si preturile de acolo. E o informatie publica. Daca e vreo problema, pot sa sterg sau sa stearga un administrator.

Oricum, ieri fiica mea a fost acolo (la Yaanik) cu verisorul ei si bunica. Le-a placut foooarte mult, mai ales ca era pe la pranz si nu au fost decat vreo 4 copii.

Cred ca voi face ziua fiica-mi acolo, dar mai e pana in octombrie.

Marina a reusit nu se stie cum sa se imbarlige in podul de chingi, incat a trebuit sa se duca supraveghetoarea sa o scoata de acolo. Verisorul ei s-a catarat deasupra toboganului tubular, asa ca a trebuit sa duca supraveghetoarea munca de convingere cu el. Cred ca va trebui sa le fac protectia muncii inainte de a-i lasa la joaca.

Ca sa plece de acolo a trebuit sa ii convinga ca vor si doamnele sa inchida.
Sper sa ajungem in curand si la reclama - reclama mascata Club.

Mergi la inceput

Pai da, insa iti amintesti ca mi-au "cenzurat" PM-ul cu linkul ala trimis pentru info de la acelasi club... De aceea am evitat.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebastian06 spune:

Stiti cumva daca la reclama - reclama mascata este tot contracost? Sau au vreun site unde imi pot face o parere....cam duc lipsa de timp..
Baietelul meu merge frecvent la clubul Oaki si ii place dar eu as vrea sa mai incerc si altceva ca sa-mi fac o parere si despre altii.

Multumesc de ajutor..

Mergi la inceput