Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Salutare fetele!!!

Am intrat repede ca ne pregatim sa decolam iarasi la munte pt 10 zile!!!!

azi-napte a fost circ, nu cred ca am inchis ochii o ora legat, ne-a iesit si dintisorul nr 5!!!
Va pup pe toate si ne reauzim peste 2 sapt....

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - felicitari pt Nr.5! Distractie sau odihna faina pe munte!!!
Roxanae - ficat nu i-am dat nici eu inca, banuiesc ca e mai bine sa fie proaspat, pestele sa fie de mare sau oceanic.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Roxanae, multumim!
Mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau ficat Adelinei de la 8 luni, dar nu-l vrea, peste nu am incercat inca.

Alexutza, distractie placuta la munte!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor, m-am ametit rau de tot cu alocatia asta. Pai daca iau lunar 8 milioane pe card, inseamna ca acolo-s banii de alocatie + indemnizatia de crestere a copilului? Sau cum?

Mamici din Iasi, mi-e tare dor de voi si de intalnirile noastre, as vrea sa vin sa va vad, chair ma gandeam sa fac un drum special intr-o sambata ca sa poata veni si Mirabelac + Lullabay, fiindca in timpul saptamanii presupun ca sunteti ocupate cu scarbiciul.

Lexi, da, familia G sunt nasii nostri de cununie. Si noi le-am botezat fetita nascuta pe 23 octombrie 2006 (deci teoretic, tot o Bucurie).

Ma bucur ca biciurile mele au reactivat-o pe Lullabay. Acuma sa nu zici ca n-ai infiletat bine biberonul lui Stefanel fiindca ai stat pe forum.

Felicitari tuturor Bucuriilor dintoase. Noi cred ca suntem pe locul 2 cu 7 dinti, Vladut a lu' Eloise si Ioana a Gabitzicai sunt pe locul 1 din cate stiu eu, dar recuperam repede, deja se vede si celalat incisiv si-n curand ne vom lauda cu 8 capsatori. . Plus ca nu mai stiu cum sta treaba la masele, se vedea un premolar in urma cu vreo doua saptamani, iar de-atunci nu m-a mai lasat sa-i explorez gurita. Ahhh sa va zic, aseara i-am dat o coaja de paine sa roada si-a inceput s-o sfasie cu dintii asa, muncitoreste, nu stiu cum sa explic, precum muncitorii aia pe care, obositi dupa o zi de munca, ii pui la masa si musca cu pofta. Era asa haios.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Flavia Ramona, Adriana, frumoase poze!

Roxanae, eu prefer pestele proaspat, de regula pastrav, pe care-l gasesc fara probleme la Metro, sigur este si-n orasul tau. De pestele oceanic o sa ne ferim deocamdata. Si-i dau si peste la borcanel de la Nestle, ii place mult.

Ficatel inca n-am dat.

Mergi la inceput

Mirabelac, Alexutza, drum bun si distractie placuta la munte!

Gety, cei 480 000 mi i-a adus tot postaritza in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Neatza de la noi.....am dus-o pe Andrea la gradinita si l-am culcat pe Teo asa ca am timp de net putin.Teo se trezeste si el la 6 asa ca la ora asta e deja obosit si doarme putin.De obicei doarme cam de 2 ori pe zi cam 2 ore.In schimb devine din ce in ce mai mult dependent de patul lui si asta nu prea imi place.Am fost de exemplu sambata la un botez si pana la 1 noptea cand ne-am intors n-a vrut deloc sa doarma.Era obosit tare, a dormit vreo jumate de ora si chiar ma gandeam ca la cat e de obosit poate am si eu norocul sa dorm toata noaptea...cand s-a trezit si s-a pus pe un plans de n-am reusit sa-l calmam vreo jumatate de ora.Eu cred ca era obosit la maxim...In rest..toate bune si frumoase.Inca ne laudam doar cu 4 dinti...ieri l-am pus pe sotul sa-mi puna manere la dulapurile din bucatarie ca nu se mai putea.Eu nu avea decat niste santuri de unde deschideam dulapurile...si bineinteles ca s-a prins cum sa deschida usile si in bucatarie numai oale si cutii imi facea.Asa ca acum...am blocat macar o parte din usi...cele la care am putut pune chestii de alea de blocat usile.
Cristina..imi pare tare rau pentru Vladutz...dar si eu sunt convinsa ca face parte din cei 80% si va trece pe masura ce creste.E nasol cu toate investigatiile astea...Lasa ca va trece.Pupici ....Cum de ai luat decizia pentru bebe 2???Doar te-ai gandit ca nu mai vrei alt bebe sau ti-ai facut ceva?Pe masura ce trece timpul ai sa vezi ca-ti schimbi decizia.Nu e usor dar cand ii vezi cum se iubesc si cat sunt de bucurosi impreuna uiti de toate.Mie imi e atat de drag cand ma uit la ei...nici nu-mi vine sa cred ca sunt ai mei.Si..va spun eu ca e mai greu cu unul...cel putin la mine asa a fost.Acum cand ma gandesc cum a fost numai cu Andrea constientizez ca mi-a fost mai greu.De fapt, parerea mea e ca schimbarea cea mai mare e la primul bebe...la al doilea deja e mai usor,esti mai relaxata, deja esti obisnuita cu alt program....
Lilina..v-am vazut pozele de la mare...Superbe...Si tu arati tare bine...Mi s-a facut si mie un dor de mare de cand ma tot uit la pozele voastre din concedii...Frumos tare Vladone...cred ca i-a placut tare mult si lui.Imi pare rau ca e bolnavior...Sanatate si sa se faca bine repede...
Sephora..bine-ai revenit..vazut si pozicile voastre...ce mare e Matteo!!!!Si frumos....foc!!!!
Revin...ca s-a trezit...inca n-am citit tot...scriu mai incolo...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mirabelac, Alexutza, drum bun si distractie placuta la munte!

Gety, cei 480 000 mi i-a adus tot postaritza in decembrie.

Da, MamiLili, 6 mil. sunt ale tale, iar 2 ale lui Mathias.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxanae, Maria mananca ficatzel (cam 1 lingura), o data la 3 zile. Ficatzelul este de pasare. La peste inca nu ne-a dat unda verde dr. O sa ne vedem in jur de 10 august cu el si actualizam lista cu noile alimentele.
Alexutza, ! Drum bun si te asteptam cu noutati inapoi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Flavia Ramona - ma bucur ca ai intrat si pe-aici. Felicitari pentru umblaret si dintzat! Ce harnic a fost la mers!

Sympa - nu, nu am facut nimic, in sensul fiziologic, doar ca dupa depresia post-natala severa pe care am avut-o, nu ma cred in stare sa mai trec o data prin asa ceva. Pur si simplu mi-i frica pentru integritatea mea psihica.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput