Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 17
ana1980 spune:
Adriana de ce n-ai zis asa...vreau si eu bureti din astia. De unde i-ai cumparata?
Dana frumoase poze - si va sta bine si la toti4.
Chiar daca mai bate vantul sau mai stiu eu ce.
Ianusca poate mai intri sa ne mai spui ce mai face Ian. Tu cum mai esti?
Criss eu stiam ca esti obligata sa-ti lasi 46 de zile dupa ce nasti iar restul le poti lua inainte.
Ana
si
Casandra
crissandrada spune:
Buna dimineata la toata lumea. Ce faceti? Dormiti? Intr-o dimineata asa frumoasa de vara
? A inceput sa si picure cand veneam eu la servici....
Dana bine ai venit inapoi. Nu m-am uitat inca pe poze dar promit sa le vad.
Adriana de unde ai luat buretii aia ca ma intereseaza si pe mine?
Ana ce faci pleci joi la Brasov si ramai pana nasti?
Carmenstefi ce faci draguto? Esti tot in Olanda? Cand va intoarceti?
Laura ati iesit la o bere pana la urma? Noi am mers la spectacolul de balet dar... nu s-a mai tinut din lipsa de spectatori. Nu au mai venit in zona Moldovei ca nu s-au vandut destule bilete
. Andrada a fost tare dezamagita dar nu am avut ce face. I-am promis ca cu prima ocazie mergem sa vedem un balet.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai afceti, fetelor?
Criss, ma bucur sa vad ca iarasi esti prezenta dimineata devreme!
Imi pare rau ca nu s-a mai tinut spectacolul...imi dau seama ce a fost in sufletelul Andradei, care astepta entuziasmata baletul...N-aveti ce face...trebuie s-o duceti in Bucuresti la un spectacol...
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
Ana, ce-ti face burticuta astazi? Ai terminat de facut bagajele? Mai ai doar 2 zile pana pleci...![]()
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Criss da, am sa plec joi la Brasov si voi sta pana nasc - oricum nu cred ca mai este mult.
Daca tot este vremea asta afara profit si eu si stau sa mai termin de facut curat pe aici.
Ana
si
Casandra
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor, sa inteleg ca toate aveti desene artistice pe pereti![]()
Sa spuna Lora, daca sunt buni, ca exista 2 marci; cei de la setul de 2 bucati sunt mai scumpi, eu m-am inteles bine cu ei; cei de la setul de 4 nu i-am probat - astept parerea Lorei.
Criss,chiar, ce pacat de spectacol!
Adriana
Laura25 spune:
Buna! Ce vreme de facut copii! (ca bani nu avem de numarat)
Criss, imi pare rau ca nu s-a mai tinut spectacolul
Imi inchipui ca a afectat-o pe Andrada. Pacat
. Macar banii pe bilet ii poti recupera? Nu ne-am mai intalnit, ca nu au fost doritoare de bere fetele astea. Poate saptamana urmatoare. ![]()
Dana sper sa-i treaca repede amigdalita Anei. Off, ce repede se imbolnaveste la gat mititica. Intereseaza-te un pic de aerosoli aici in spital. Poate sunt buni si aia. Am auzit de copii care au facut, dar ca tratament, nu preventiv. Sa-mi zici azi daca esti acasa, pe la ce ora poti cobora sa-mi dai apa, sa nu mai ocupe spatiu in bucataria ta.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Laura da mi-au dat banii inapoi. Au spus ca poate se tine in septembrie.
Andrada e foarte incantata de bunici. Numai calare pe ei sta. Asta noapte a vrut sa doarma cu ei si sunt convinsa ca au dormit tare rau ca patul e destul de micut pt 3 persoane iar soacra mea e cam plinuta
. Dar ei sunt incantati si sunt bucurosi ca vrea sa stea cu ei. Cand era mai mica nici in brate nu vroia sa se duca la ei. De abia cand plecau se mai obisnuia cu ei...
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png
lunna27 spune:
neata!
Laura acum am apucat sa ma uit si eu pe filmulete,intr-adevar s-au schimbat,au mai crescut,vad ca Rares papa singurel,felicitari!!Ai 2 copii minunati!Tu ii filmai acolo cand se balaceau in apa aia
??
Nu e chestia ca-mi ocupa loc in bucatarie apa,dar cred ca e mai in siguranta la tine ![]()
Lora si noi am stat la un capat de plaja,unde nu era f multa lume si puteam sa-i urmaresc in voie,mai in centrul statiunii era full de lume si era nasol tare!
Adriana eu ma uit f usor in gatul ei,are mom. cand e mofturoasa si nu vrea dar de obicei deschide gurita cand ii spun si se vede tot.Nu pot sa spun ca e bolnava,efectiv nu-mi explic cum a facut puroiul ala acolo(dr asa zice,ca e puroi,are culoare alba)eu initial am zis ca poate e o afta ceva(o are dinainte de a pleca la mare,deci e de ceva timp acolo).Acuma chiar nu mai stiu,merg pe ce mi-a dat ea.Sotul a fost cu gatul cand era mic,el are amigdalitele scoase,ma gandesc ca pe el il mostenesc,ca si Paul a cam fost tot asa!
Noi am cam trecut de perioada cu desene artistice pe pereti,dar am avut si noi berechet ![]()
Ana pai te asteptam repede inapoi,poate ca n-o sa dureze prea mult ca o sa ne fie dor de tine!
Criss baletul asta era si la Constanta,vroia chiar sa se duca cineva!Cred ca era vb de acelasi balet!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------
LoraG76 spune:
Va invit la un iaurt cu fulgi...vrea cineva? M-au fentat astia azi cu mancarea...n-a mai vrut nimeni sa dea comanda...![]()
Lora, mami de IUSTINA