Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am pus 3 filmulete noi, spuneti-mi si mie daca se vad. Au schimbat astia Dropshot-ul si nu imi dau seama daca trebuie facute publice sau merg de la sine ... Oricum, vad ca link-ul de la semnatura nu mai merge ca lumea.
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-08-05/18:52:22" target="_blank"> Shtrumphii la joaca

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Criss, da Ramona e cu mana stanga in ghips . Si-a rupt-o in 2 locuri, cu 3 zile inainte de a pleca la mare. Si s-a dus asa 10 zile la Constanta. Si-a luat un verisor cu ea sa o mai ajute la carat Teodora pe acolo. Dar face treaba asa, cu mana rupta, conduce zilnic cativa km buni. Nu sta deloc.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mama, Laura, ce ghinion pe prietena ta!
Ma bucur ca de data asta au fost strumpfii tai bine dispusi.
Parca pe vremea asta mohorata nu am chef de bere. Mie mi se pare racoare si cu bere rece la terasa nu ma coafeaza. Poate zilele urmatoare.

Lora, avem net, insa n-am mai scris ca am fost si noi plecati.
Daca nu ploua sper sa ne intalnim dupa-amiaza prin zona, ori prin parcul central ori pe la Unic. La bani nici sa nu aud.

Criss, ma bucur ca nu sunt probleme. Ai grija de tine.

Dana, suntem bine. Visam si noi la vacanta la mare. Abia astept sa plecam.
Chiar daca ne vedem la o bere, ne poti povesti mai multe de la mare.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca nu iti dau bani pe ei nu-i iau de la tine, Adriana. Pe unde ati fost in week-end? Lara ce face?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora frumoasa casuta Iustinei. Scoate-o in ploaie sa o udati mai usor

Laura eu sunt pro intalneala diseara pe la 8 si ceva. Nu mai stiu daca mai ajung sa ma intalnesc cu voi pana plec.Ma bucur ca ai tai copii sunt ok, si mai ales ca mananca bine.

Dana facem cumva sa ne vedem. Dupa amiaza sun si eu la dr si mai vb dupa asta.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Laura, se vad toate 3 filmuletele bine. Sunt atat de simpatici si parca au mai crescut, deja se joaca altfel... Dar sunt bestiali cum se joaca in noroi mai ales!!! Bravo, strumfilor!!!
Ana, m-am gandit si eu sa ne vedem, dar diseara nu stiu daca am cum sa ies cu tot cu Iustina dupa mine, ca Eugen e de serviciu...doar daca doarme la pranz, ca altfel adoarme in autobuz sau in taxi...si ce ma fac atunci cu ea???!!! Dar voi mai bine va intalniti daca puteti, ca daca stati dupa mine...nu se stie!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni prin zona...???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, intr-adevar s-au schimbat, au evoluat mult cei mici. Si fizic (s-au mai innaltat, au mai luat in greutate), dar si psihic. Altfel rectioneaza, parca inteleg mult mai multe si fac mult mai multe. Au invatat tot felul de giumbuslucuri : fac din ochi la cerere sau cand se stramba in oglinda, Rares daca vede pe cineva cu un pahar in mana cere si el unul si vine sa faca "cioc" (mai-mai sa sparga paharele de entuziasm), apoi zice "tzaani!" (la multi ani) si ridica paharul sus (si-a turnat de cateva ori apa in par ) "maaa" (maaare sa creasca baiatul!), "te!" (sanatate!). Beau amandoi frumos din canitza sau din pahar fara sa toarne pe ei. I-a invatat mama cand ii intrebi unde e lapticul (sau cartofii, sau alta mancare ) ridica bluzitele in sus si iti arata rizand ca sunt in burtica. Rares a gasit un ac de siguranta infipt in perete (a avut Diana un poster pe care si l-a dat jos) si a decretat ca peretele are buba . Drept urmare, cand isi aminteste se duce si pupa peretele tzocait si zgomotos, sa-i treaca buba . Ai mei au sobe de teracota in casa. Bianca petrece minute bune "discutand" cu desenele de pe teracota "sea,sea ,sea do, do, do ...ze,ze" . Le numara, le canta, danseaza. Face un intreg show pe langa sobe .
Ca sa nu mai spun cum ii imita pe ai mei la treburile de pe langa casa.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, foarte frumos! Ma bucur pentru ei!
Al meu copil zice mai nou ca n-are cot... tu ai, da' ea n-are...nu stiu ce i-a venit cu asta..ca ea n-are cot...o tine asa de cateva zile... Sau cum te apropii de ea cand n-are chef incepe: lasa-ma-n pace pe mine! Azi dimineata s-a trezit, s-a dat jos din pat fara sa bage-n seama pe careva, s-a dus direct la dulapul cu pantofi, s-a incaltat, dupa care: "Iustina peaca 'a camin!"...oare cand chiar o fi sa plece tot asa entuziasmata o fi???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura am reusit si am vazut filmuletele - super scumpi strumfii...Rares mananca singur si mai da si la altii - ai baiat mare. Bianca s-a mai inaltat.

Lora pai daca nu mai zice nimeni nimik ramane sa va intalniti voi alta data, ca eu...cine stie cand mai ajung

Ana si Casandra

Mergi la inceput