LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen - sa-ti traiasca finutza!!!
Ioana - multa sanatate sotului!
Daria - doar 22 poarta Giulia? Si eu care credeam ca Stefan are piciorul mic - el poarta 24/25 depinde de firma... Si eu la gradi tot mai sport o sa-l trimit, dar nu chiar in trening ca nu are - cred ca blugi si tricou e ok (plus inca un rind de schimb) - mai trebuie sa-i dau si niste incaltari de interior si un ghiozdanel si cam atit!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia a primit niste treninguri super faine, adevarul e ca sunt toate roz si-mi plac la nebunie
Eu i-am cumparat ghiozdanelul, si caserola cu flaconas pt gustarica
Tre` sa vad de incaltari sport.

Voi vorbiti serios ca vi se pare ca are piciorul mic ? Io ma gandeam ca e ok dat fiind ca e fetita. O sa masor in cm.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, multa sanatate sotului! pentru tine ca sa-ti pastrezi optimismul!

CARMEN, sa-ti traiasca finutza, sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele eu o iau in curind spre casa - ne "auzim" miine!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am vazut niste printese frumoaseeeeee Ianca si Giulia, arata ca niste printesutze. Si niste gorodei draguti foc! Si pe Gabi&Co in concediu...
Daria draga, m-ai dat pe spate cu tortul...si cica arata rau...hmmmmm...oare cum o arata unul bun?????
Cumazi am frecat-o la greu...scuzati expresia, dar asa e...sper sa nu fie vreun sef pe aici :), am vazut multe poze.
Deci ne pregatim de gradi, da? Eu am niste emotii....doamne doamne.
Sa va dau raportul si de Bogdan: are 100 cm, 16kg, 26-27 la picior , poarta 104-110 la haine, depinde. Deci traim pe picior mare.

Monica si Bogdan

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, daria, am fost cu philip la fil, e al doilea la care merge de cand s-a facut mai marisor ca alea la care a mers cand era bebe in scaunul de masina nu se pun. primul a fost meet the robinson, un disney cu un baietel simpatic iar asta e familia simpson intr-un lung metraj (cu poante nu chiar pt copii da ne-am riscat ca-i mic si nu le pricepe). hehehe, nu cred ca i-a placut la fel de mult ca primul dar nu a protestat si a rezistat tot filmul.
ce tot ai maica cu tortul, a iesit tare bine, nu's de ce spui ca-i gretos
am vazut istetica de la iasi si casoaia lui gabi (sa o stapaniti si locuiti sanatosi si fericiti). e luni, am gramada de treaba si n-am nici un chef
ioana, multa sanatate sotului tau
tati nostru pleaca in california pt 2 zile iar azi pupi incepe tranzitia la preschool. sa ne tineti pumnii ca azi nu mai parea incantat. vor merge in excursii, cica saptamana asta se duc la acvariu, dar nu-s siguri daca philip a merge dat fiind ca abia incepe,, eu am emotii cu mersul cu masina (autobuz militar), deh, mama paranoica. in clasa asta au toate activitatile la indemana, pot picta, face puzzle-uri si juca cu plastilina cand vor, e mai multa disciplina, au si 2 calculatoare cu jocuri educative. azi am vorbit cu educatoarele care-s dragute si cu personalitate (heheheh, mi-am gasit nasul)
gata raportul, poate reusesc sa va arat si rochita cu care m-am inzestrat ieri.
pup

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eh, da, fiind fetita stiu ca trebuie sa aiba piciorul finut dar totusi ma gandeam ca e corelat cu inaltimea, stiam ca Giulia nu e deloc scunda. Pat tot 26 poarta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Stefania,la multi ani si sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume.
Carmen sa-ti traiasca finuta!
Gabitu,am inteles despre piatra,nu stiu sa pun dar imi place tare cum arata.In partea flamanda a Belgiei am vazut toate casele asa,o minune nu alta.Parca erau casute din povesti.
Andreea,eu as amatoare cu moda,da o idee,parere cu mare drag.
Noi am racit,Ricu a adus cite ceva de la gradi,mucim dar fara febra.la gradi e superb,azi au avut Kinotag,adica cinema iar maine scrie in program plimbare in parc. Super fain.
Ricu poarta la picior 28.Si eu i-am luat pantofi sport cu talba alba ca asa ne-au cerut.Sa nu faca dungi negre pe linoleum.Si merge la gradi in blugi cu tricou iar martea si vinerea la sport in costum de trening din bumbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen sa va traiasca finuta mica. (mah frate nu mai scrie cu regionalisme din astea ca io nici nu pricepui prima data despre ce e vorba, noroc cu fetele...:))
Andreea de pupi succes la preschool. va fi totul ok.
Dana-ema sanatate, ati inceput deja sa muciti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iar este luni!
Mey voi nu ati inteles sensul mesajului meu...eu ma plingema ca-s reduceri peste toto..nonstiop..si nu poti iesi fara sa cheltui! Mey Roxa asa ma stii ca ma pling de 99 de centi:))...eu vorbeam de sute de doalri..pe chestii care nu ne trebuiau neaparat..100 am dat numai pe carti!

Ioana sanatate multa sotului..sa ne ti la curent, da? Vazut Gorodica..in portocaliu culoare mea preferata!

Dan au stat ploile? Ma bucur ca ati gasit asa o gradi...Sanatate multa lui Ric!

La multi ani fericit..Andrei si Stefania!

Gabi cite femei iti trebuie sa te ajute la asa casaoaie?:))

Daria mie mi-a palcut torul!!!Iar printesa,ce sa mai spun...

Carmen bafta la ..constructie!

Mergi la inceput