LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen, i-am luat si un set de desenat/pictat, trei culori, trei bureti in forma de animale si cu sortulet, erau chiar la intrare, la rechizite. I-am luat o "bagheta de lumina" si un puzzle si niste carti de povesti si jucaria de la vikink toys, din link. Este dintr-un plastic foarte moale si rezistent, masinute si elicoptere sunt peste tot in oras (inclus la benzinariile Mol - un vanzator a calcat pe o masina si nici macar nu a crapat), sper sa-i placa (mie imi place ). Va primi un birou mic pentru ea si i-am luat si o mapa de birou, cu personaje de la Disney (sa protejam biroul daca ne apucam de pictat).

Roberta, La multi ani parintilor tai si distractie placuta. Cred ca Matei va fi in centrul atentiei.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Va mul;tumesc de urari. Sper sa-mi repar si tehnica de calcul si sa va pot scrie mai mult.

La Multi Ani!! Sarbatoritilor!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mda, ma gindeam io, pai la intrare erau rechizitele si tot la intrare erau reducerile la articolele de sport, ghici ce-am ales?;)) cit despre masinute nici prin gind nu`mi trece sa-i cumpar si ei, mi-ajung cite am in casa, pe colectii si marci, cu sau fara roti mobile, cu sau fara portiere care sa se deschida, fac un ban gramada daca ma duc duminica`n bazar cu ele;))

quote:
Originally posted by amironeanu

Carmen, i-am luat si un set de desenat/pictat, trei culori, trei bureti in forma de animale si cu sortulet, erau chiar la intrare, la rechizite. I-am luat o "bagheta de lumina" si un puzzle si niste carti de povesti si jucaria de la vikink toys, din link. Este dintr-un plastic foarte moale si rezistent, masinute si elicoptere sunt peste tot in oras (inclus la benzinariile Mol - un vanzator a calcat pe o masina si nici macar nu a crapat), sper sa-i placa (mie imi place ). Va primi un birou mic pentru ea si i-am luat si o mapa de birou, cu personaje de la Disney (sa protejam biroul daca ne apucam de pictat).
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza:)mamaa da' se vede ca-i vineri,ce-mi place ca-i activitate maxima...mai lipseste doar Noricica
LA MULTI ANI CRISTAL,SA FI SANATOASA SI VOIOASA PANA LA 100 DE ANI!!!
La multi ani parinti de Roberta,multa sanatate!!!!
Roxi insanatosire grabnica lui Pat,sunt sigura ca aerosolii de pe plaja ii vor face bine
AndreeaM cocediu placut si petrecere frumoasa de ziua Stefaniei, foarte frumoase cadouri i-ai luat,sa vii cu multe poze!!!
Andries bine ai revenit,te asteptam cu vesti bune de la doctor si-ti tinem pumnii in continuare,ca mult a fost putin mai este...btw,io-s curioasa daca este tot cu oo sau au aparut coditzele
Olivia mai am si azi de triat jucarii,ieri i-am pus toata masinutzele si motocicletele intr-o pungutza si s-a jucat toata seara cu ele,facea garaje,le parca,mergea la selgros...in legatura cu metehnele comuniste ale americanilor,o sa a fie dor de cateva din ele,eu una imi doresc ,mai ales din alea legate de curatenia din blocul in care locuim..
Vazut poze cu Codrutz,mamaaa ce barbatzel frumusel si smecherel
Daria spor la treburi,si sa-ti treaca alergia repede!
Carmen care este cofetaria aia trasnet si-mi si mie,pliiss!
pupici,

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cofetaria Tuffli, pe Lapusneanu, mai multe fete de la subiectu` cu ieshu` mi-au recomandat`o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

cofetaria Tuffli, pe Lapusneanu, mai multe fete de la subiectu` cu ieshu` mi-au recomandat`o

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

ok,mercieste intr-adevar deosebita fatza de restul dar mi s-a parut ca au putine sortimente
Am uitat sa va spun ca mandra mea bea lapte de vreo 2 zile...daca lapte se numeste alaadik fulga cu suc de fructemie nu-mi place,da' ea este tare incantata...
Fetele cucuietele,am vreo juma de kg de branza de vaci,sugerati-mi si mie ce desert sa fac,poate manca si mandra.da' repede pana nu-mi pierd entuziasmul!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - cheesecake, papanasi, praji cu branza si stafide, praji cu branza si fanta (asta fac io maine), clatite cu branza si glazura de ciocolata ...

Gata, fug la cumparaturi, va puuuuuup

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

speel,cred ca m-ai inteles gresit! Nu am spus ca nu te cred, ci ca este incredibil fata de ce e la noi atat la capitolul preturi cat si oferta!Suna atat de bine ce povestesti tu...Abia astept sa vad si pozele!
amironeanu, concediu placut!Sa aduni forte proaspete!
Andries,sa stapaniti sanatosi noua casa!Spor la mutat si succes la analize!
pako, multumesc de informatii!O sa caut si eu jocul!
We placut tuturor si fara ploi! (la noi tuna si fulgera deja!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by carmenp

cofetaria asta este de traditie, nu? imi aduc parca aminte ca poveste Ionel Teodoreanu in "La Medeleni" de ea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

mi-ati facut pofta cu placinta de branza...ce foi se folosesc la ea? adica ce firma? nu vreau d'alea foi-etaj...ca se farama rau...cand o lua Andreea o bucata in mana stau cu farasul si matura dupa ea.

Mergi la inceput