LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Diana - pupci celor doo bubuline petrecarete ! Asteptam pozele cu Alba ca Zapada
Mitzu - offf, am crezut ca sunteti in we ... dar lasa ca vine vremea faina si plecati. Multa rabdare cu Tudor
Ioana - da da, dai de beut, sa stapaniti sanatosi aparatul !

Giulia , btw vorbit, a invatat si-i place "eu vreau" ... tare urat, a invatat de la taica`mio ... dar de cate ori ma vede se autocorecteaza cu "te rog frumos", insa zice merci tot timpul, chiar si cand ea ofera ceva si asta ma distreaza tare mult

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, azi e baia miercuri maica, adica asa sper. hehhe, sar'na anyway, tu esti o scumpica, nu ca alte fete n-ar fi (ioana stii cum e, si noi ca fameile dar las' ca ma remontez rapid)
nu's cine zicea de pozele danei eu stiu ca doamna aia e soacra, chiar voiam sa o intreb de ce-si ascunde mamica, vrem si noi sa o vedem
monica, eu nu l-am recunoscut pe sotul tau dar ce sa zic, ma bucur pt micut si inteleg ce spui de ciorba, probabil as simti la fel...scuze dar eu nu eram la curent cu reimpacarea. poate totusi se aprinde flacara, eu asa va doresc
alice a plecat din nou la mare? uf, asa mai ramana eu in urma, ca doar citesc tot da-s uituca
va pupic cu mare cu mic
andrea, si mie imi place matei, am avut un prieten in copilarie cu numele asta si era destept foc
ca ziceati de vorbit, philip vb perfect dar numai in engleza, uneori in fortam noi sa zica cuvinte in romana, le zice dar apoi trece la engleza. si el intreaba what's that, what's this dar nu-l intereseaza why, cel putin nu deocamdata
mey, azi copilu' bolnav din grupa lui philip era acolo desi trebui sa stea macar 2 zile acasa (nu, nu mi-au zis ele cine e ca n-au voie, am investigat eu). sa mor si alta nu. dimineata micutul emu era plin de muci si mucosenii, sper sa trecem cu bine peste saptamana asta, ma tot incurajez ca-s numai alergiile.
gata, la muna, am 3 sedinte azi...of, of, mai, mai

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

AndreeaP - asa-i, da` la mine dimineata era joi asa am crezut io asa k spor la sedinte si astept maine vestile bune. Btw, "mijto" la voi la gradi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

V-am citit acum 2 ore..si sa vad daca -mi mai amintesc ceva..
Si Luca intreaba ce e asta,mama? si apoi cind capata raspuns..urmeza...Why?...Noi nu vorbim bine..dar recuperam...mai avem o evaluare la sfirsit de luna,sa vedem cum mai stam..
Dar are o imaginatie! Sa nu credeti ca..gaina din perete a disparut..nu ..o hranim in continuare..Ieri zicea...mama..no sleep anymore camera asta..De ce Luca? ..robot is coming...unde est erobotul Luca? look it mom..pe tavan...robot'head...face beep..beeep..Era doar detectorul de fum

Roxana ce dulce este Pat! Merci de indicatii...la fel Ioanei. lui Gabi..m-am dumirit..exista si-n Ro..mai ramine sa ma conving ca nu mai trebuie calcate!
Gabi chiar daca ai femeie..scapi de intins rufele! Eu uram asta..mai ales pe calorifere!
Roberta..unde umbli?
D-na Bibi..pina nu veti trai sub acelasi acoperis ..o vreme..nu cred ca poti realiza cu adevarat..daca mai vrei supa incalzita sau nu..

Mergi la inceput

Diana f frumoase pozele..ce lac era ala?
Adela..problemele cu Tudor..am convingerea ca se vor rezolva dupa inceperea gradinitei...Vacanta palcuta...nu conteaza unde plecati..numai plecati!

Si Luca spune ..thank you cind primeste ceva, cind cineva ne ajuta la ceva, cind coboara di autobuz...si no thank you cind cineva ii ofera ceva si el nu vrea...Si a inceput si el sa-mi ceara voie sa faca anumite chestii...Sau ieri in magazin la shoppin...nu avem loc de o tanti..si nu mi-a venit sa cred..cind l-am auzit pe Luca din carucior..scuze me!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am intrat sa va spun ca in sfarsit ne-am hotarat si ne-am facut si bagajele. Plecam maine spre Geoagiu, dar e posibil sa ne oprim la o pensiune de pe drum. Nu stim cat stam, totul depinde de copii si de cat de greu ne va fi cu ei. Sunt atatea detalii mici cu care nu stiu cum ma voi descurca si atatea complicatii, incat am efectiv emotii. Dar macar un lucru e sigur: ne luam inima in dinti si plecam.

Va pup pe toate si ne revedem (recitim) curand!

Andrea, sa nu nasti pana ne intoarcem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Am intrat sa va spun ca in sfarsit ne-am hotarat si ne-am facut si bagajele. Plecam maine spre Geoagiu, dar e posibil sa ne oprim la o pensiune de pe drum. Nu stim cat stam, totul depinde de copii si de cat de greu ne va fi cu ei. Sunt atatea detalii mici cu care nu stiu cum ma voi descurca si atatea complicatii, incat am efectiv emotii. Dar macar un lucru e sigur: ne luam inima in dinti si plecam.

Va pup pe toate si ne revedem (recitim) curand!

Andrea, sa nu nasti pana ne intoarcem

Mitzu,bravo,concediu placut,va tinem pumnii sa stati cat mai mult!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olila mie imi place mult cadoul prezentat ieri,mai degraba io m-as uita la dvd, ca la mandra mea mersul cu masina este somnifer....btw de hranit gaina,o gasesc intr-o zi pe Maria cocotzata in balcon pe bicicleta si o intreb ce cauta acolo,si-mi spune senina "piticul mi-a zis sa ma sui pe bicicleta ,ca el vrea pe trotineta"...azi se plimba cu un cosuletz in mana si cu 2 palete de tenis,o intreb ce face,"am pregatit farfuriile,pentru mine si degetica,care este in cosh"
AndreeaP io cred ca Pupi "colectioneaza" mucisorii de la colegii lui de gradi
Meiii voi vorbiti acu'de vocabularul frumos al copiilor,dar am auzit in parc niste expresii la copii de 3 anisori....
Hai sa avem o seara buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana..nu stim sigur daca -l pastram...de aia v-am intrebat pe voi cit costa in Ro dvd-ul portabil...Este misto asta ca poti sa te uiti la doua filem diferite..avind doua ecrane..Super fazele cu Maria...asa imi place cind isi imagineaza!!!

Roxa ce furtuna a fost mami? Au disparut plajile cum scriu astia in ziare?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, ce ma bucur pt voi, distractie placuta.
daria, ce n-as da eu sa fie joi da' nu-i. am scapat de-o sedinta, mai am 2, ultima e de la 4 la 5 (bleah) dar e tarziu ca sa ne conversam cu colegii din china.
ioana, stiu si eu ca-i ia de la colegi, dar si sinuzita si eczema plus ochii umflati, cearcanele, repsiratia, ma rog is mai multe. eu as vrea sa fie numai muci trecatori, 'om vedea ce zice dr
diana, absolut superbe pozele voastre, nici nu stiam eu ce locuri frumoase sunt prin ro, adica stiam ca sunt, dar nu stiam ca-s asa amenajate si placute. mi-as dori si eu vreo cateva zile pe-acolo pe la munte
mi-am mancat vinetele ca baietii mei nu servesc si-acu ma pregatesc voios de sedinte

philip&andreea

Mergi la inceput