LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 14
kim222 spune:
'Neata..bleh ..iar s-a facut de luni..
Vad ca ati bucatarit..la mine a bucatarit sotul..supa de pui si fasole verde tot cu pui..Eu am facut desertul...pt ca s-a intimplat o minune si am gasit visine..asa ca nu puteam rata momentul :))
Roxa am facut din 8 oua...totul super...dar de data asta au cazut fructele pe fundul tavii...nu ca nu s-a mincat :)Ce-i cu Pat ..el nu facea nazuri la papa....Cit depre vara..surori sintem..mai bine mor de cald...decit vint si ploaie...Noi de 3 ani de cind stam in zona asta..nu am avut vara..diminetile 15 grade..la prinz ..19 ..20 si vint
Gabi spor la casa!! Am aflat ieri de cineva care exact asta face estimeuri pt case..ca ma poate costa mult mai putin !!! Sint ff fericita!
Daria pozee...
Ma duc sa vad pozele Iancai...
aaaa...sa nu uit...copilul meu dupa juma de an de ..ce e mama? la orice chestie..a trecut la why....si o tine asa..pina ajunge in pinzele albe..asa fac si ai vostri..?
kim222 spune:
Ultimele poze din vacanta..la Mammoth Lake (celebra pt skiat)..si Yosemite park
http://good-times.webshots.com/photo/2486253220100032467lYJEsX?vhost=good-times
kim222 spune:
Care stiti..cit costa o masina de spalt rufe si una de uscat rufe in Ro? Nu ma refer la o anumita firma...ci la ceea ce aveti voi si sinteti multumite.
Merci.
vrabiuta spune:
neata neata
ploua de ieri cu tunete si fulgere... mandra mea m-a tot intrebat de ce tuna, asa ca i-am zis ca asa se saluta norii cand se intalnesc. si mi-a raspuns suparata: mie nu-mi place cum vorbesc norii!
am reusit sa pun trei poze pe webshots sa vedeti ce mari ne-am facut: http://family.webshots.com/photo/2733860860034520309EegPIy
am avut un weekend plin de probleme de birou si telefoane, asa ca nu sunt in cea mai buna dispozitie...
va urez o saptamana frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
roxanaz spune:
la multi ani pentru Maria Denisa a Mihaellei....si o tona de absente pentru mamica
buna dimineata din mijlocu' furtunii. in sfarsit a plouat.....dupa o luna si jumatate. mie-mi pare rau de turisti da e bnie ca s-a mai racorit nitel atmosfera. oricum de maine va fi ok din nou.
Vivia imi pare bine ca acum a iesit ok, era vb de marimea tavii inseamna. nu conteaza ca au cazut la fundul prajiturii...se intampla asta de obicei cand sunt prea multe visine sau prea zemoase . cat despre fitele la mancare...ata ete. si ieri a fost la fel, adica a mancat mai nimic. oricum eu nu il fortez cu nimic, sa manance cand o vera. si cand nu o mai putea de foame
Andreea de pupi succes la alergolog joi, ala de care zici tu este testul de alergie la diferite substante. sigur ca nu avea rost sa ii faca analize de sange
Marcela imi place "eu sunt contra"
Daria duminica faceti party-ul deja?
ma duc sa vad pozele Oliviei...sunt pe aici.
o zi buna sa aveti!
szivarvany spune:
RICARDO WILHELMUS GEORGE
Sa-ti traiasca juniorul Dana, sa aiba parte de tot binele din lume !
Buna dimineataaa !
Ce bine dispusa sunt azi, dupa ce am vazut o fetita foarte, foarte frumoasa ! Vrabiutaaa, scot bota mai des sa pui poze cu Lia , ca e foarte frumoasaaa
AndreeaP - atunci tinem pumnii pt joi. Mie testele mi le fac pe mana si ustura oleaca. Sper ca la voi sa fie bine totul si sa nu iasa multe sensibilitati. Pe bune, abia astept sa ne scrii joi ca sunteti bine !
Rox - hihihih, si io la fel. Daca Giulia papa "disociat" o zi, adik doar branza sau doar pepene sau mai stiu eu ce, nu ma stresez deloc. Dar deloc. Pur si simplu nu vad rostul, cand o apuca fomile vine ea singura si zice sa-i dau carnita sau sa fac paste multe
Si da, acum duminik facem "keful" ca apoi pleaca lumea in concediu si ar lipsi din copilasi.
Kim - io am Whirpool, cumparat acu` 4 ani cu 16 milioane, e bun. Uscator eu nu am ... Vazut pozele. Ma tot gandesc, dar sa nu te superi pe mine, pls, ce va spune Luca, dupa ce va creste si va vedea pe unde ati fost si ati revenit aici. Desigur ca va putea alege sa plece si el, dar poate nu va intelege dc ati revenit.
Si`acum scot la POLUUUUUUX , LILIANAAAAAA, esti bine, sunteti bine, Adela e bine, ce faceti ???
Burticile ce fac? Amironeanu, Andries ?
Dublele mamici cum se descurca ?
Mitzu - cum e Tudor cu petele, ce mai face bebelina ?
Liaaaaaa - noi asteptam pozili ... cum sunteti ? Cum papa bebelina mica ?
Cristalina - vad ca tot absenteaza ... si ie in relax pe munti ...
Pako - ce face Andreea, ce face bebelinul Liviu, cum sunteti ?
Papadieeeeeee - sunteti bine tuoate trei ?
O zi frumoasa tuturor. Sunt prin zona k am de calculat si inkis situatiile pe luna trecuta asa ca ... ma gandesc cateodata ce m-as face dak as avea alt job
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
aici tocmai ce a trecut un dragut potop. nu a durat mai mult de 45 de minute dar a plouat cu caini si cu pisici . acum a cam iesit soarele...voi tot de asta nu ati scris niciuna?
carmenp spune:
la multi ani, Maria Denisa! la multi ani, Ric!
madam spil, felicitari pentru okiosu` din dotare si sa va recuperati repede
edit, c-am uitat, vazut lia
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine!
Eu azi mai bine ajungeam la birou cu barca...ca eram mai cistigata!
De dimineata, printre picaturi, ma delectez cu poze: am vazut frumusete de Lia (mai vrabiutzo, tocmai tu cea priceputa la fotografiat esti asa zgircita cu pozele??) si pozele Oliviei (le-am vazut pe toate!!)… absolut superbe si peisajele de aici si foarte diferite de cele romanesti (desi intr-o poza era o parte de lac similara cu Lacul Rosu de la noi, cu radacini de copaci rasarind din apa) – ati vizitat locuri foarte frumoase – mi-a placut mult si cabana unde ati stat, mi se pare ca se integra foarte bine in peisaj si mi-a mai placut ca nu ati neglijat conditia fizica si l-ati pus si pe Uka sa faca aerobic .... Lacul are ceva legatura cu mamutii sau este doar o denumire (plus statuia de la intrare...)?
In rest nu am nimic de spus pe ziua de azi ca sunt cam depresata pe motiv de vreme urita, urita...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
LA MULTI ANI RIC,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!!!Neatza,la noi nu ploua,siceste un pic innourat,dar placut, nu bate vantul,asa ca ne-am facut plimbarea obisnuita de unde ne-am intors cu bugs bunny,silvester si tweety,sunt din cauciuc dar superdragutzi
AndreeaP ii tinem pumnii lui Pupi sa iasa testele bune si sa nu-l doara deloc,btw da' acolo li se fac teste asa mititei ca parca stiam ca la noi se fac la varste mai mari...
Am vazut poze cu Lia pui cea frumoasa,mai da ce dolofonica este..iar verisoara io am crezut ca este o papusa
Roxi,asa au ei perioade si multe fitze,mai ales daca au si cui sa le prezintea mea mananca binishor, insa ma cam ingrijoreaza ca nu a mai luat in greutate de vreo juma de an,ne invartim in jurul valorii de 14-14,5 kgsi-s cam stresata si ca nu mai bea lapte deloc....
Olivia superbe poze ca de obicei, mi-a placut si cum arata cabana..meii,da cuscru merita felicitarii pentru bucatareala,ca vaz ca este cam singurul bucatar printre noi .....io am o masina de spalat de prin 99,de cand m-am maritat,un Bosch,am dat vreo 9 milioane atunci,si-s multumita,de uscat n-am,da' le stoarce asa e bine ca ies aproape uscate....
ma duc sa mananc si sa strang prin casa ca vin sa-mi monteze AC
hai pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele