la ce clinica sau spital sa nasc?

la ce clinica sau spital sa nasc? | Autor: auravenin

Link direct la acest mesaj

buna ziua,
m-am mutat de un an de zile in Bucuresti si impreuna cu sotul meu vrem sa avem un copil. vreau sa-mi aleg un medic, insa nu stiu ce spital sa aleg dintre Giulesti, Polizu, Elias sau Municipal. care are medici mai buni si conditii decente de a naste (rezerva, dotari, etc.)?
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu am nascut primul copil la polizu-super nasol din orice unghi as privi cu toate ca dr era directorul , a doua la cfr2 super bine , maternitate buna super dr , curat , saloane cu putine paturi liniste...m am ferit de maternitatile mari unde e zapaceala mare ...

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Elias sau CFR 2..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Eu am nascut ambii copii la Universitar bine la primul si super bine la al doilea, cu dr. Badea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Aura, cind ai timp, citeste subiectul asta si iti va fi mai usor sa-ti formezi o parere. Vezi ca mai sint in aceasta sectiune si subiecte despre anumite spitale, medici, foarte informative, zic eu.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput