Cirese de Mai-Iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
adib spune:
pt dilemele mici nu-mi ajunge locul aici.
cred ca am ajuns din nou la virsta intrebarilor.
oricum multumesc de raspuns la marea dilema.
apropo de metoda ta, citeam undeva ca un vas in care a fost lapte se spala mai usor daca se lasa un timp si apoi este clatit cu apa rece inainte de a fi spalat. noi asa facem. dilema mea era legata de detergent mai mult.
la capitolul
nu ma laud. ca n-am cu ce ![]()
camelia.t spune:
Adi eu spal biberoanele cu samponul cu care spal si vasele (Fairy senzitive), fac asta de la 3 luni de cand nu le mai nici fierb.N-am avut nici o problema.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adib
as avea o intrebare
ce detergent folositi la spalarea biberoanelor? ceva special sau ...?
asta ar fi marea mea dilema azi.
sau nu mai folositi biberoane?
Folosim biberoane, cum altfel?
Eu le-am spalat intotdeauna cu detergentul de vase - n-am avut ceva special.
Si noi le fierbem 1-2 ori pe saptamana.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006Am implinit un an
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
...
Hai mai Oana lui Paul iar ma innebunesti cu locuri faine de care mi-e tare dor? Glumesc!! Merci mult pentru pozici!!Ia zici matale de unde a luat Paul asa ochi faini?
....
Cami &Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
multumim de complimentare 
Pai haide pe la noi, sa vezi ce locuri frumoase iti aratam
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006Am implinit un an
doroti_5 spune:
quote:
pt dilemele mici nu-mi ajunge locul aici.
cred ca am ajuns din nou la virsta intrebarilor.
oricum multumesc de raspuns la marea dilema.
apropo de metoda ta, citeam undeva ca un vas in care a fost lapte se spala mai usor daca se lasa un timp si apoi este clatit cu apa rece inainte de a fi spalat. noi asa facem. dilema mea era legata de detergent mai mult.
la capitolulnu ma laud. ca n-am cu ce
Poate vasele, da nu din cele care maninca bbii, pentru ca mie numi place sa miroase a acru, dar acum miroase foarte repede.Si am lasat si eu o data si sa spalat chiar mai greu ca se depusese pe pereti ceva.
Da cu laudatu ar trebui, macar de dagul Ralucai.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
adib spune:
multam de raspunsuri
Doroti de cind ma stiu fumator, am fumat doar pe afara. in studentie stateam in camin cuu nefumatori, acasa sint singurul fumator ...
legat de biberoane, daca dai cu detergent de vase, atit mirosul de care spui cit si grasimea trec mai usor parca, atunci cind sint claite cu apa rece inainte de spalare.
OanaRusu spune:
Adib, sa nu te superi, acuma ma dau rotunda ca eu m-am lasat de fumat.....
Adevarul e ca aveam tot felul de probleme - fiere lenesa, bronsite cronice - si m-am lasat ca nu am mai putut sa respir la un moment dat.
Dintre prietenii mei fumatori, nu-i macar unul care sa nu-mi spuna ca eu n-am fost fumator adevarat pt ca nu fumam macar pachetul pe zi. E adevarat ca eu in casa mea n-am fumat niciodata, da' sa stii ca dependeta e dependenta indiferent de nr de tigari. La mine, efectul aparut (permanent) dupa 2-3 luni e ca pot manca orice - fierea, bat-o vina, nu mai are treaba - si nu mai fac deloc bronsita - numai rosu in gat.
Eu nu vreau sa supar fumatorii
sper din suflet pentru fiecare sa fie multumit cu viata lui
insa se poate sa te lasi
si ma bucur de fiecare data cand aud ca cineva reuseste.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
doroti_5 spune:
quote:
multam de raspunsuri
Doroti de cind ma stiu fumator, am fumat doar pe afara. in studentie stateam in camin cuu nefumatori, acasa sint singurul fumator ...
legat de biberoane, daca dai cu detergent de vase, atit mirosul de care spui cit si grasimea trec mai usor parca, atunci cind sint claite cu apa rece inainte de spalare.
Adi sa stii ca ai dreptate, dar vezi ca eu nu folosesc detergent la vesela copilului, eu si la a noastra mai rar folosesc detegenti, am eu un tic cu detergentii astia, plus ca mai am si alergie de la unii din ei.
Si daca esti unic si nare cineti tine companie nu inteleg de ce nu renunti la el, mama lui de fumat, eu de exemplu stiu ca majoritatea fumatorilor fumeaza de companie.Nu te supara pe mine dar astai alt tic deal meu, de fapt mie mii rau de la fumul de tigara cred ca de asta no aprob.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
A.C spune:
Chiar nu mai am ce cauta aici ! Doroti,esti atat de razbunatoare cum n-am crezut in viata mea! Cred ca esti complexata de ceva,altfel nu-mi pot explica atitudinea ta atat de meschina fata de mine!Nu te voi ierta niciodata pentru raul pe care mi l-ai facut! Am ajuns sa ma consum si sa plang pentru ce??????pentru tine???pe care nici nu te cunosc?Imi tremura si mainile cand scriu iar inima mi-a luat-o razna! Cum poti sa fii atat de rea?Cum ai putut sa-mi faci atata rau?Deja incepusem sa-i urmez sfatul Cameliei si intelesesem ca am exagerat si vii tu acum cu astea??????????????Ai reusit sa ma discreditezi in fata tuturor.Multumesc,doroti...pentru nimic!

LYLY809 spune:
Salutare livada!
Ne-am intors de la Moeciu caci ploua intr-una. Va povestesc mai tarziu ce am facut si citim tot mai tarziu cu ce v-ati mai laudat voi.
Mama lui Razacila a venit singura cu Alec de la munte, mi-a fost foarte frica, drumul lung, blocaje, etc. dar am ajuns cu bine!
Inainte de a pleca am apucat sa citim ca Soficu'si mamica ei s-au mutat deja
Iar Soficu' a fost taaaare cuminte ( ca si Alec azi pe drum, chiar daca ma asteptam la recitaluri multe si stresante
)
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006

Sofia