gabriela_s fotolog-galeria mea

gabriela_s fotolog-galeria mea | Autor: gabriela_s

Link direct la acest mesaj

http://gabrielasin.blogspot.com/

pozele mele,facute cu un panasonic dmc LZ 1.
va invit la vizionare .critica este bine-venita!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

sunt frumoase tare! si inseamna mult venind de la mine, om care apreciaza in special arta abstracta si modernista. insa imi place efectul asta de blur pe care il obtii in poze..parca ar fi ceva in plus fata de un peisaj de-pe-lumea-asta, parca ar mai fi un val care cere sa fie ridicat pentru a descoperi ce e in spatele lui...

hai ca bat campii. deci: imi place foarte tare cea cu tine, postata ultima, si cele cu efect de blur. ai ochi pentru foto

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

wow...
superbe unele, bune toate. Foarte bune!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sunt bune. Chiar ca ai ochi pentru fotografie. Dar eu nu ma dau in vant dupa efectul asta de blur. E putin facil. Aproape toate sunt editate in photoshop, nu? As zice ca e pacat. Marea incercare e sa faci poze care arata bine asa cum sunt, si nu necesita editare. Cel putin asa mi se pare mie. De exemplu fotografia cu samovarul... chiar nu era nevoie de asa ceva.
Dat fiind ca esti foarte tanara, fotografiile astea sunt un inceput excelent, ai timp sa perfectionezi.
Imi permit sa iti recomand si eu un fotograf care mie imi place mult (din pacate nu mai e printre noi): www.jigorea.ro/main.php" target="_blank">Razvan Jigorea (vezi si permanent galleries)

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

salut

va multumesc mult pentru pareri.

din pacate sunt editate,da.
folosesc fotoshop ca sa compensez cumva slaba calitate a aparaturii.daca la compozitie e cum e,la partea tehnica stau prost momentan.dar,da,imi doresc sa ma perfectionez,si poate sa fac din asta mai mult decat un hobby.
cu efectul de blur,e o toana de a mea cred (ati observat ca e cam peste tot..............)

razvan jigorea,ce frumos surprindea oamenii in fotografii.si seria persistance mi-a placut.pacat....................
in general apreciez fotografii care imi transmit o stare,defapt asta este si scopul pana la urma,nu?sunt fotografii pe care le pot aprecia ca fiind bine realizate ,dar totusi fara sa transmita ceva anume (sau poate pur si simplu nu reusesc eu sa percep).

sper sa revin cu ceva nou,deocamdata nu mai am aparat.............of.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput