Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 9
grati.ela spune:
"In cazul persoanelor juridice, este suficient un act stampilat si semnat, care sa ateste faptul ca persoana care pleaca peste granita poate parasi teritoriul Romaniei cu masina respectiva.'
Poate aveti nevoie ca eu am sunat la 10 notariate si toate erau puse pe capacit...noroc cu notarita mamei, o doamna in varsta care mi-a spus cum stau lucrurile...
15+
Noki_Lara spune:
Moniland, ma autocitez:
quote:
Maadi, io am fost in Kusadasi, H. Ephesia, deci alaturi, in perioada cam 7-13 sept, deci mai devreme. In ultimele 2 zile seara se facea racoare bine, deci stateam cu maneca lunga. Chiar in ultima seara era asa de puternic vantul incat nu s-a tinut show-ul de seara afara la amfiteatru, ci inntr-o incapere interioara.
Dar ziua era cald si se putea face plaja ok.
Acuma, daca voi abia intrati pe 11 hmmmm...sa-ti iei si haine mai grosute pe langa cele cu maneca scurta.
Tinem pumnii sa aveti vreme buna!
Ma mir ca nu ti-au zis aia de la agentie ca e cam riscanta vremea atuncea.
Asta etse valabil pentru Kusadasi. Despre Antalya-Bodrum sigur e mai cald, dar nu as putea sa-ti zic excat cu cat. Eu as merge mai devreme.
Roxana- am fost ieri la leonardo si mi-am luat ceva care arata cam asa -ca niste tenisi, adica intregi, talpa din silicon si deasupra un material plasticos dar aerisit gen fash. Astia sunt? Asa trebuie sa fie? Alea erau niste tute, greu am smuls de la ele un "da, doamna, sunt pentru apa!". Au fost 10 ron.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crisstin spune:
Citez si eu ce am gasit pe un alt site. Tipul se pare ca are o ag. de turism si merge des in Turcia.
" eu de obicei plec mereu dupa 15 sept, garantat 30 de grade minim le ai, tine cont ca este un an fierbinte si nu doar in Romania, anul trecut la inceputul lui octombrie in antalya pe plaja erau 42 de grade iar in decembrie in antalya erau 27 si s-a facut plaja, iar anul asta in aprilie de paste in antalya au fost 35 de grade....insallah ! "
Ce pot sa-ti zic eu sigur este ca ziua o sa fie mai scurta in octombrie
Noki_Lara spune:
Crisstin, stiu tipul respectiv, Viva, patronul de la agentia Patriot, despre care personal - avand un contact direct cu el - am o parere f proasta. Plus ca el a zis de Antalya unde este mult mai cald ca in Kkusadasi.
Eu v-am povestit ce am patit data trecuta, in KUSADASI, in jurul datei de 12-13 septembrie. Ziua era cald, asa este, dar seara era racoare bine.
Acuma fieare face ce crede si merge cand vrea si unde vrea.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Roxana- am fost ieri la leonardo si mi-am luat ceva care arata cam asa -ca niste tenisi, adica intregi, talpa din silicon si deasupra un material plasticos dar aerisit gen fash. Astia sunt? Asa trebuie sa fie? Alea erau niste tute, greu am smuls de la ele un "da, doamna, sunt pentru apa!". Au fost 10 ron.
"aia e" trebuie sa aiba si un siret in jurul gleznei ca sa nu ii pierzi prin apa.
vezi ca au si pentru copii, de plastic ff moale, ca niste sandalute. eu i-am luat lu' fi-miu care e super sensibilos la bube si bataturi si nu i-au facut nici macar o basica. uite si poza: sandale de apa
Roxana
Moniland spune:
Noki, mersi . Am vazut ca tu ziceai de Kusadasi dar m-am gandit ca in Antalya e mult mai cald. Daca in 01 iunie erau peste 30 grade mi-am zis ca altadata voi merge in mai. Nu de alta dar la soare oricum e cald si bine si daca tot ajung pana acolo, sa stau afara cat mai mult timp si sa evit sa stau la pranz in hotel, iar apa marii ar trebui sa fie mult mai calda decat la inceputul verii. De aceea m-am gandit la sept-oct influentata si de faptul ca unele agentii au oferte pana la sfarsitul lui octombrie ma gandesc ca e bine si atunci.
crisstin, o fi ziua mai scurta dar am toata ziua la dispozitie sa stau la soare si sa nu ma ascund de el ca prea arde, iar la noi se anunta un septembrie calduros.
Sunt curioasa ce-mi zice Ilayda, asta daca nu ati speriat-o prea tare .
Noki_Lara spune:
RoxanaZ, mersi de poza.Problema e ca piticania mea poarta 21-22 si nu gasesc numere de-astea de mormoloci.voi sunteti baieti mari!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
roxanaz spune:
hm....la magazinul Leonardo din Mamaia as pune pariu ca sunt si mici, de la 21 in sus....daca vad si sunt ok vrei sa iti iau?
Roxana
Noki_Lara spune:
Da, dar cum facem sa ajunga la mine? Crezi ca mai gasesti acum, la sfarsit de sezon? la noi magazinele Leonardo sunt pustiite d eprodusele de sezon, parca au trecut turcii - din cauza reducerilor.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
ilayda spune:
quote:de citeva zile lipsesc dar nu pentru ca m-am speriat ci pentru ca sintem in plin sezon ,plec dimineata devreme ,ma intorc tirziu si chiar daca car laptopul dupa mine nu intotdeauna din pacate am timp sa intru pe forum,atit cit as dori.Referitor la ceea ce ai intrebat,da atit in septrmbrie cit si in octombrie este cald,nu ploua,ba dimpotiva din toate punctele de vedere sint de preferat ca luni de concediu in Antalya.Eu sint nascuta pe 19 octombrie si pot sa-ti spun ca #305;n nici un an nu au fost temperaturi mai scazute de 28 grade.De ce spun ca sint de preferat ca luni de vacanta?#304;n primul rind scad preturile,scade temperatura,scade umiditatea,apa marii este foarte calda(mai calda septembrie octombrie decit mai iunie).Deci ramii cu incredere pe perioada aleasa.
Originally posted by Moniland
Noki, mersi . Am vazut ca tu ziceai de Kusadasi dar m-am gandit ca in Antalya e mult mai cald. Daca in 01 iunie erau peste 30 grade mi-am zis ca altadata voi merge in mai. Nu de alta dar la soare oricum e cald si bine si daca tot ajung pana acolo, sa stau afara cat mai mult timp si sa evit sa stau la pranz in hotel, iar apa marii ar trebui sa fie mult mai calda decat la inceputul verii. De aceea m-am gandit la sept-oct influentata si de faptul ca unele agentii au oferte pana la sfarsitul lui octombrie ma gandesc ca e bine si atunci.
crisstin, o fi ziua mai scurta dar am toata ziua la dispozitie sa stau la soare si sa nu ma ascund de el ca prea arde, iar la noi se anunta un septembrie calduros.
Sunt curioasa ce-mi zice Ilayda, asta car daca nu ati speriat-o prea tare .