Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Da, dar cum facem sa ajunga la mine? Crezi ca mai gasesti acum, la sfarsit de sezon? la noi magazinele Leonardo sunt pustiite d eprodusele de sezon, parca au trecut turcii - din cauza reducerilor.

eu ma duc si ma uit in magazine, daca mai sunt nu cred ca ar fi vreun capat de tara sa le trimit la bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

quote:
Originally posted by crisstin

Despre WOW KIRISH RESORT - Kemer stie cineva ceva?
Pe site-ul lor www.wowhotels.com/kiris/default.asp" target="_blank">http://www.wowhotels.com/kiris/default.asp pare interesant, dar parca prea e frumos totul
Orice informatie e binevenita . Merci.
aaaaaa, si alibaba am vazut ca il recomanda pe site-ul lor, in schimb nemtii nu prea par multumiti.

Daca nu ai pretentii foarte mari este un hotel bun.Este in statiunea Kiris deci cu plaja de pietris,printre primele hoteluri din zona.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana c.

Ilayda, stiu ca tu esti in Antalya, dar totusi stii ceva de Kustur Club din Kusadasi? Sau stii pe undeva unde ma pot uita la conceptul lor de AI( de fapt AI plus) ?Am cautat pe situl lor si n-am gasit, sau n-am stiut unde sa caut. In general am auzit lucruri bune, dar acum, de cand am citit cele scrise de Caprioara, am inceput sa ma panichez putin . Plecam 6 adulti si 3 copii intre 5 si 10 ani .

Multumesc anticipat.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Sincer nu stiu nimic am incercat sa gasesc si eu siteul lor dar cred ca nu au.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

Ilayda, dupa cum ai vazut din mesajul meu, am precizat diferenta de acordare a stelelor fata de continent si nu am inclus doar Turcia acolo. si ma refer la calitatea camerelor si nu la conceptul all inclusive. nu e cazul sa te simti atacata, noi aici discutam normal . asa ca relax, nu avem ce sa ne dovedim unul altuia
Caprioara tare imi pare bine sa aud ca Atlas Jet-ul au fost ok....sper sa se mentina asa pana pe 28
eu mai am 3 saptamani.....

Roxana
ai dreptate raspunsul a fost intentionat un pic mai intepat,dar te rog sa ma crezi ca in fiecare zi ma lovesc de citeva astfel de plingeri in mare parte neintemeiate,iar totul provine din slaba informare acordata de agentiile din tara.#304;nca o data sory pentru raspunsul prea taios si tie si Caprioarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Yuhuuuuuuuu!
Super pentru septembrie-octombrie. Ilayda, m-am linistit in totalitate cu aceasta mica problema . Mersi mult, mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxana, o pajiste de !

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by ilayda
Roxana
ai dreptate raspunsul a fost intentionat un pic mai intepat,dar te rog sa ma crezi ca in fiecare zi ma lovesc de citeva astfel de plingeri in mare parte neintemeiate,iar totul provine din slaba informare acordata de agentiile din tara.#304;nca o data sory pentru raspunsul prea taios si tie si Caprioarei

[/quote]

No harm done, Ilayda. Eu zic ca e bine sa discutam, atata timp cat discutia ramane constructiva si cordiala. Asa putem vedea o problema din mai multe puncte de vedere, si asta e util pentru toata lumea, nu? La sfarsit toti suntem mai castigati, eu asa cred.
Multumim ca esti draguta si ne ajuti cu informatii .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ilayda noi suntem fete cuminti si ne facem temele dupa cum vezi...asa ca aici vei gasi intotdeauna parteneri de discutie scuzele sunt acceptate, nu mai trebuie sa vorbim despre asta. iti dorim zile mai usoare, imi dau seama ca e mare nebunie la tine.
Noki nu te formaliza....nu e nicio problema, doar sa gasesc. mi-ar fi de ajutor daca ai masura in cm piciorusul lui Sarah si sa imi scrii mesaj
eu - AMR 13 zile. peste doua saptamani pe vremea asta sunt in aeroport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxana, o sa incerc sa i-l masor, ceea ce este fooooarte complicat pentru habauka de fii-mea. Dar ea la sandale are cam 20-21. Mic-mic.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sandale dinalea de apa i-am gasit si eu la fiu-miu tot la Leonardo in TM. Cel mai mic nr era 25, el poarta 22-23 (copil de buzunar) dar ii sunt doar o idee mari. Un 24 cred ca era perfect. Asa ca eu zic sa luati cu un nr mai mare decat sandalele obisnuite.
La fiica-mea i-am gasit micute (21, ea poarta 19) si ii sunt perfecte la Real. Dar era unica pereche (roz, o nebunie...).

Ilayda, m-ai linistit cu vremea in septembrie (noi vom fi in mijlocul lunii in Antalya).

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput