Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ilayda,

Cu tot respectul, ma simt si eu datoare sa iti raspund. Agentia ne-a spus cat a stiut, dar ne-a precizat ca inca nu au ajuns acolo sa testeze personal hotelul sau sa aiba pareri de la turistii trimisi acolo (deci ne-am asumat acest risc), asa ca ei sunt primii beneficiari ai parerilor noastre despre hotel, venite nu ca o critica la adresa agentiei ci la adresa hotelului, deci o critica utila si pentru ei, ca sa stie ce sfatuiesc turistii pe viitor. M-am uitat pe siteul hotelului si, daca vei citi postarile mele inainte de plecare vei vedea ca stiam inainte sa plec ca sucurile naturale nu sunt free si ca inghetata este doar o ora pe zi free. Am considerat aceste lucruri un dezavantaj peste care pot trece si am ales sa merg totusi, contand pe faptul ca restul va fi minunat. Insa probleme au inceput de cand am ajuns, cu camera, si ne-au stricat tot entuziasmul. Si au fost mai multe lucruri care ne-au nemultumit pe toti si dupa acest incident, pe care nu doresc neaparat sa le scriu aici. Poate faza cu camera m-a facut sa fiu subiectiva din acel moment de start si sa vad apoi totul mult mai critic??? Nu stiu ce sa zic, e posibil...
Dar asta nu inseamna ca nu am dreptul sa ma mir de ce aceeasi clasificare de stele si concept de UAI/AI sau ce o mai exista se da la hoteluri care acorda servicii diferite. Pe ce criteriu sa mai compar eu preturile cand incerc sa aleg un hotel daca conceptul UAI nu inseamna intotdeauna acelasi lucru??? Poate nu ai timp sa sapi in zeci de siteuri de la zeci de hoteluri cu diverse categorii si concepte ca sa tragi apoi o concluzie daca acel hotel este sau nu ce astepti. UAI de la Arycanda in opinia mea ar trebui sa fie de fapt AI si sa fie prezentat ca atare. Eu am comparat preturile intre hotelurile de categorie 5* UAI si am decis ca asta era o oferta buna ca pret. Acum ma intreb, oare trebuia sa sap si dupa hotelurile de 4* AI si 5* AI si sa constat ca ofera de fapt mai multe, poate la acelasi pret sau mai mic? Pur si simplu, eu nu gasesc normal acest fapt, si cu asta basta.
A, si sa nu uit, pretul de 1121 eur last minute offer nu cuprindea taxele de aeroport si vizele (3*50 eur + 3*10 eur), pe care le-am platit separat. Agentia cu care am fost, TezTour, are dupa cum vedeti o oferta mai buna la taxele de aeroport, iar compania cu care zboara Jet Air am spus ca a fost ok. Deci doua bile albe la faza asta pentru ei.
In ceea ce priveste pretul, sejurul a fost de 7 nopti, ultima fiind de fapt cateva ore, ca am eliberat camera noaptea la 3:30, iar in prima zi am ajuns la hotel la ora 3:00 pm cred, dupa care am pierdut timp cu problemele cu camera, deci abia dupa 5:00 pm am reusit sa duc copiii la piscina. Asa ca in fapt am stat 6 zile si o seara acolo. Pe mine ma intereseaza cat ma costa vacanta cu totul pe zile efectiv petrecute la soare, deci calculele asa mi le fac. Asta inseamna 1300 euro 6 zile, pun aproximativ 200 eur pe zi pentru 2 adulti si 1 copil de 5 ani. Si cu asta compar cu alte oferte (din Turcia sau alte tari) cand incerc sa aleg unde merg, indiferent de modul de transport. Eu cumpar o vacanta la ei, cum ma aduc ei acolo, e treaba lor (daca e aproape sau departe de aeroport, cat costa avionul sau autocarul), ca nu tineam mortis sa fie Turcia. Ma interesa ce pot obtine ca pachet in bugetul pe care il aveam, care era cea mai buna oferta.
Poate tie ti se pare ieftin 1300 eur 7 nopti (adica 6 zile), dar mie nu. Fiecare isi stie bugetul lui.
Si ma simt datoare din nou sa precizez ca nu au fost numai lucruri rele aici, au fost destule si bune. Hotelul e frumos, iar copiii s-au simtit foarte bine, ceea ce m-a bucurat foarte tare. Bucatarii si ospatarii chiar s-au straduit sa ne faca sederea placuta, am apreciat si asta. Insa au fost si altii care la capitolul servicii au lasat de dorit.
Deci nu a fost un concediu "ingrozitor", doar ca nu a fost cum mi-am imaginat, iar micile neplaceri au avut darul sa-mi strice tot cheful din cand in cand.

Concluzie: toata lumea doreste sa se simta cat mai bine in concediu, ca si asa e doar cateva zile dupa ce tragi un an la jug; cand pleci cu niste asteptari si sperante (cum am plecat eu avand in minte ca merg la 5* UAI, subliniez ultraAI) te cam desumfli daca esti tratat prost fie si partial (ex: nu ti se pune sapun la baie; totusi trebuie sa precizez ca hartie igienica au adus cand s-a terminat ). Fara suparare, la acest hotel nu voi mai merge decat daca pretul va fi muuult mai mic comparat cu altele, cum ar fi Delphin, despre care toti vorbesc de bine, si bugetul nu imi va permite sa merg in alta parte, dar macar voi sti exact la ce sa ma astept. Ca pana la urma mergi acolo unde iti permiti, dar macar sa ai o imagine corecta a ceea ce primesti in schimbul banilor platiti, si astfel sa decizi in cunostinta de cauza daca esti dispus sa platesti acel pret pentru acel gen de servicii sau mai cauti.
Acest lucru ar fi mai simplu de facut daca te-ai putea baza pe categorie de stele si concept ca inseamna peste tot (macar la nivel de Turcia) acelasi lucru.

Sper ca nu te-ai suparat pe mine, da? Uite o pentru tine. Eu mi-am spus opinia si nimic mai mult, cum au facut-o si altii. Zi-mi carcotasa daca vrei .

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ilayda, stiu ca tu esti in Antalya, dar totusi stii ceva de Kustur Club din Kusadasi? Sau stii pe undeva unde ma pot uita la conceptul lor de AI( de fapt AI plus) ?Am cautat pe situl lor si n-am gasit, sau n-am stiut unde sa caut. In general am auzit lucruri bune, dar acum, de cand am citit cele scrise de Caprioara, am inceput sa ma panichez putin . Plecam 6 adulti si 3 copii intre 5 si 10 ani .

Multumesc anticipat.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Incearca sa le trimiti un mail la hotel in care sa le ceri conceptul AI.
Cu siguranta iti vor raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Roxana, nu e cazul sa te panichezi, zau! Eu vorbesc doar dintr-o singura experienta in Turcia, deci nu poti sa generalizezi... Stai calma mama si uite de la mine. Repet, nu a fost un concediu "ingrozitor" ca sa te sperii asa. Am avut si cateva neplaceri in el, atata tot. Si inca o data spun, copiii s-au simtit minunat. Vezi bine ca multi s-au intors foarte-foarte multumiti din Turcia, asa ca ai incredere ca va fi bine. Io-s mai carcotasa de felul meu si cand nu-mi convine ceva, cat de mic ar fi inconvenientul, am prostul obicei sa spun.

quote:
Originally posted by roxana c.

Ilayda, stiu ca tu esti in Antalya, dar totusi stii ceva de Kustur Club din Kusadasi? Sau stii pe undeva unde ma pot uita la conceptul lor de AI( de fapt AI plus) ?Am cautat pe situl lor si n-am gasit, sau n-am stiut unde sa caut. In general am auzit lucruri bune, dar acum, de cand am citit cele scrise de Caprioara, am inceput sa ma panichez putin . Plecam 6 adulti si 3 copii intre 5 si 10 ani .

Multumesc anticipat.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau!

Caprioara, imi pare rau ca nu a fost sa fie de nota maxima.O sa va povestesc peste o luna jumate despre Botanik promit solmen. Sper sa fie de bine.cat despre Arycanda, mie turcul-patron de la Fibula mi-a vorbit de bine, in general, adica daca ma gandesc bine, mai ales comparativ cu Sidera, caci eu oscilam la inceput intre acestea. Dar asa este, diferenta de pret intre ele si alte hoteluri de 5 stele este mare.
Ce zici prezinti tu ca fiind UAI am avut noi la H. Ephesia, si asa este ar trebui sa fie la AI doar. Poate o fi ceva diferenta la bauturi - straine si turcesti - cam la asta se refera diferenta intre ultra si Ai simplu. Dar cum nu cred ca noi ca mamici cu plozimea dupa noi mergem acolo sa testam barurile lor...

Ilayda- mesajele tare sunt ff difcil de citit pentru ca scrii cu diacritice. Cand incepi sa pstezi pe forum nu mai folosi diacriticile sau trece-ti tastatura pe limba engleza.
Ai dreptate cu transferul lung dar la mine e un risc asumat, caci io vroiam sa fiu anga Alanya, oras de ale carui poze m-am indragostit de deult si pentru care merg in zona Antalya. Altfel mergeam a vechea mea drgoste Bodrumul.

Diferenta UAI/Ai- si eu sunt d eparere ca trebuie fie ceruta de la agentia cu care plecati lista conceptului de AI-UAI - ei au obligatia sa v-o dea - tocmai pentru ca difera de la un hotel la altul!!!! . Daca nu, in cel mai rau caz, intrat pe site-ul hotelului sau trimis mail la hotel direct. Ca s anu fie surprize ulterioare.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cu riscul de a va enerva, revin cu vesnica mea intrebare: nu a fost nimeni la Grand Haber Hotel?Nu am putut obtine pana acum decat informatiile care sunt afisate pe site-ul hotelului si tare mult mi-as dori sa aflu parerile celor care au fost sau au vazut live hotelul...
Multumesc

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstin spune:

Despre WOW KIRISH RESORT - Kemer stie cineva ceva?
Pe site-ul lor www.wowhotels.com/kiris/default.asp" target="_blank">http://www.wowhotels.com/kiris/default.asp pare interesant, dar parca prea e frumos totul
Orice informatie e binevenita . Merci.
aaaaaa, si alibaba am vazut ca il recomanda pe site-ul lor, in schimb nemtii nu prea par multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ilayda, dupa cum ai vazut din mesajul meu, am precizat diferenta de acordare a stelelor fata de continent si nu am inclus doar Turcia acolo. si ma refer la calitatea camerelor si nu la conceptul all inclusive. nu e cazul sa te simti atacata, noi aici discutam normal . asa ca relax, nu avem ce sa ne dovedim unul altuia
Caprioara tare imi pare bine sa aud ca Atlas Jet-ul au fost ok....sper sa se mentina asa pana pe 28
eu mai am 3 saptamani.....

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

si noi mai avem o luna pana plecam.daca mai sunt doritori,noi plecam pe 10 septembrie ,ramanem o nopate aproape de edremit ,apoi 2 nopti la bodrum,3 nopti la oludeniz,7 la antalya si 3 nopti la pamukkale.
abia astept!!!!!!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ege, wooow, ce frumos suna concediul tau! O intrebare totusi,de ce 3 nopti la Pamukkale? io am stat 4 ore si mi s-a parut suficient. Mi-a placut mult, dar nu vad ce sa faci pe acolo asa de mult timp...
Mai degraba as fi mers la Marmaris sau catre Capadocia.
Sper ca nu te superi ca am pus intrebarea!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput