Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Ne-am intors si noi din Turcia, Alanya, Arycanda DeLuxe Resort 5* UAI.
Zborurile cu AtlasJet au fost ok, fara intarzieri si cu mancare bunicica.

Va spun doar cateva impresii, pentru ca vad ca nu mai e nimeni care a intrebat de acest hotel, iar daca apare cineva imi poate da PM sa-i spun detalii.

Deci:
- hotelul nu l-as cataloga drept 5* si in nici un caz UAI; as zice 4 * AI; e adevarat ca ne-a costat sejurul de 7 nopti 1121 EUR 2 adulti si un copil de 5 ani (last minute offer), care e mai putin decat la alte hoteluri de 5* UAI; din ce am inteles nici agentia nu stia exact cum este ca nu avea inca feedback de acolo, deci am mers pe riscul nostru, dar plini de speranta ca va fi super;
- pot spune ca am avut si lucruri de care am fost multumita si lucruri de care am fost nemultumita
- mancarea a fost multa, destul de variata si buna; poate la acest capitol aveau 5*
- piscina pentru copii a fost ok, cu o ciuperca cascada ce ne-a placut mult
- minidisco pentru copii era ok si aveau loc de joaca cu leagane, topogane si alte alea
- are topogane acvatice ok dar le dadeau drumul doar dupa ora 11:00
- inghetata era free doar o ora pe zi, in general cam la ora cand se dadea drumul la topoganele acvatice; freshurile se plateau cu 2 euro paharul
- serviciile in general nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor (ori am avut noi asteptari exagerate )
- a trebuit sa schimbam camera (care era deasupra instalatiei de aer conditionat ce facea un zgomot ingrozitor noaptea si avea vedere la santierul hotelului de vis-a-vis care era in plina constructie), lucru care nu a fost chiar usor si s-a putut face doar cu interventia agentiei si doar dupa prima noapte, cand se pare ca mai plecau cativa turisti; deci atentie la detaliile despre camera daca mergeti aici, intrebati din timp si asigurati-va ca e ok; apoi ne-au mutat la etajul 5, la mansarda; aici a fost relativ ok, era mai cald insa si aveam probleme cu lifturile, pe care era o adevarata batalie
- nu am fost multumita nici de menajera din unele puncte de vedere, si aici dau doar un exemplu - ne-a pus doua sapunuri mici la inceput si cu alea am ramas, de am ajuns sa scot sapunul din traista, ceea ce este jenant la 5 stele
- curentul cadea de cateva ori pe ora, nu stiu de ce.

Si ar mai fi multe de spus, si bune si rele dar ma opresc aici.
Una peste alta, din fericire copiii s-au simtit bine, le-a placut, noi insa asa si asa, asteptam mai mult de la acest concediu. Din aceasta cauza nu as repeta experienta, mai ales ca vad ca exista referinte bune despre alte hoteluri (la asta nu am am avut nici o informatie inainte de plecare de la cineva care a fost acolo), deci clar as incerca altceva, chiar daca prin aceeasi agentie. Astept sa vad ce zice Noki despre Botanik, ca acum imi pare rau ca nu am luat si noi acolo. Oricum amandoua sunt la 90 km de aeroport, lucru care a insemnat in fapt 2 ore cu autocarul, pe care as vrea sa le evit daca mai merg, deci clar voi alege un hotel mai aproape de aeroport. Ca sa intelegeti de ce, sa precizez ca la intoarcere a trebuit sa plecam la 3:30 dimineata din hotel si nu e usor sa faci asta cum am fost noi cu 3 copii mici in grup.

Concluzie: nu mai risc sa merg fara sa am la dispozitie rewieuri despre hotel, facute de cat mai multe persoane, din tara sau nu; aici nu am avut ce citi ca nu erau decat in rusa si cateva in germana, iar eu nu ma descurc cu aceste limbi; in engleza sau franceza nu erau, desi am auzit si franceza pe la piscina copiilor.

Ceea ce mie nu mi se pare normal este ca hoteluri ce au calitati diferite la servicii si dotari sunt catalogate tot cu 5* UAI. Cum naiba se permite asta?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

E

quote:
Originally posted by Caprioara

Buna fetele,

Ne-am intors si noi din Turcia, Alanya, Arycanda DeLuxe Resort 5* UAI.
Zborurile cu AtlasJet au fost ok, fara intarzieri si cu mancare bunicica.

Va spun doar cateva impresii, pentru ca vad ca nu mai e nimeni care a intrebat de acest hotel, iar daca apare cineva imi poate da PM sa-i spun detalii.

Deci:
- hotelul nu l-as cataloga drept 5* si in nici un caz UAI; as zice 4 * AI; e adevarat ca ne-a costat sejurul de 7 nopti 1121 EUR 2 adulti si un copil de 5 ani (last minute offer), care e mai putin decat la alte hoteluri de 5* UAI; din ce am inteles nici agentia nu stia exact cum este ca nu avea inca feedback de acolo, deci am mers pe riscul nostru, dar plini de speranta ca va fi super;
- pot spune ca am avut si lucruri de care am fost multumita si lucruri de care am fost nemultumita
- mancarea a fost multa, destul de variata si buna; poate la acest capitol aveau 5*
- piscina pentru copii a fost ok, cu o ciuperca cascada ce ne-a placut mult
- minidisco pentru copii era ok si aveau loc de joaca cu leagane, topogane si alte alea
- are topogane acvatice ok dar le dadeau drumul doar dupa ora 11:00
- inghetata era free doar o ora pe zi, in general cam la ora cand se dadea drumul la topoganele acvatice; freshurile se plateau cu 2 euro paharul
- serviciile in general nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor (ori am avut noi asteptari exagerate )
- a trebuit sa schimbam camera (care era deasupra instalatiei de aer conditionat ce facea un zgomot ingrozitor noaptea si avea vedere la santierul hotelului de vis-a-vis care era in plina constructie), lucru care nu a fost chiar usor si s-a putut face doar cu interventia agentiei si doar dupa prima noapte, cand se pare ca mai plecau cativa turisti; deci atentie la detaliile despre camera daca mergeti aici, intrebati din timp si asigurati-va ca e ok; apoi ne-au mutat la etajul 5, la mansarda; aici a fost relativ ok, era mai cald insa si aveam probleme cu lifturile, pe care era o adevarata batalie
- nu am fost multumita nici de menajera din unele puncte de vedere, si aici dau doar un exemplu - ne-a pus doua sapunuri mici la inceput si cu alea am ramas, de am ajuns sa scot sapunul din traista, ceea ce este jenant la 5 stele
- curentul cadea de cateva ori pe ora, nu stiu de ce.

Si ar mai fi multe de spus, si bune si rele dar ma opresc aici.
Una peste alta, din fericire copiii s-au simtit bine, le-a placut, noi insa asa si asa, asteptam mai mult de la acest concediu. Din aceasta cauza nu as repeta experienta, mai ales ca vad ca exista referinte bune despre alte hoteluri (la asta nu am am avut nici o informatie inainte de plecare de la cineva care a fost acolo), deci clar as incerca altceva, chiar daca prin aceeasi agentie. Astept sa vad ce zice Noki despre Botanik, ca acum imi pare rau ca nu am luat si noi acolo. Oricum amandoua sunt la 90 km de aeroport, lucru care a insemnat in fapt 2 ore cu autocarul, pe care as vrea sa le evit daca mai merg, deci clar voi alege un hotel mai aproape de aeroport. Ca sa intelegeti de ce, sa precizez ca la intoarcere a trebuit sa plecam la 3:30 dimineata din hotel si nu e usor sa faci asta cum am fost noi cu 3 copii mici in grup.

Concluzie: nu mai risc sa merg fara sa am la dispozitie rewieuri despre hotel, facute de cat mai multe persoane, din tara sau nu; aici nu am avut ce citi ca nu erau decat in rusa si cateva in germana, iar eu nu ma descurc cu aceste limbi; in engleza sau franceza nu erau, desi am auzit si franceza pe la piscina copiilor.

Ceea ce mie nu mi se pare normal este ca hoteluri ce au calitati diferite la servicii si dotari sunt catalogate tot cu 5* UAI. Cum naiba se permite asta?

Caprioara & Matei

1)Am spus cuiva in paginile anterioare care dorea Botanik ca unul din inconvenientele hotelului este faptul ca se afla la 90 km de aeroport.Poate ca la prima vedere pare putin,dar tinind cont de faptul ca transferul de la aeroport este comun,deci in aceeasi masina s#305;nt mai multe hoteluri,asta prelungeste transferul ca si timp,deci cine alege hotel in zona Alanya este bine sa ia asta in calcul.
2)(Ceea ce mie nu mi se pare normal este ca hoteluri ce au calitati diferite la servicii si dotari sunt catalogate tot cu 5* UAI. Cum naiba se permite asta?)
Este bine atunci cind alegeti un hotel sa intrebati detaliat ce presupune All si UA#304;,pentru ca aici gasesti hoteluri de 5*intre 20€ pers-zi si 200€ de pers-zi,ambele UA#304;,deci acea diferenta de pret in mod sigur presupune ceva.

Mergi la inceput

Ilayda, multam de precizari , dar pentru mine acum nu mai conteaza din pacate.
Sunt insa curioasa, daca poti sa-mi spui te rog, tu ce feedback ai (daca ai) despre Arycanda de la turisti? Intreb ca sa-mi dau seama daca am avut o perceptie corecta asupra hotelului sau aceasta a fost distorsionata de elementele neplacute pe care le-am intalnit inca de la venire, mai ales cel cu camera?
Nu as vrea sa ramana cei ce citesc cu vreo impresie gresita sau subiectiva despre hotel. Eu asa l-am perceput, ca nefiind de 5 stele. Ar fi util sa ne spui si tu cate ceva despre hotel daca stii si ai timp.

Multumesc anticipat.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caprioara bine ati revenit. imi pare rau sa aud ca nu a fost totul perfect...sper ca data viitoare sa fie mai bine. in general multe dintre hotelurile de 5* din Turcia (dar si din multe statiuni de vara din alte tari) sunt echivalente cu 4* in localitati europene si capitale mai ales. 5* se dau mult mai usor in Turcia si Grecia de exemplu (si in Malta am auzit de asta....cel putin e specificat si in oferta celor de la Malta travel).
imi pare bine ca zborul cu Atlas Jet a fost ok (sper sa fie asa si cand om pleca noi).

Roxana

Mergi la inceput

quote:

Sunt insa curioasa, daca poti sa-mi spui te rog, tu ce feedback ai (daca ai) despre Arycanda de la turisti? Intreb ca sa-mi dau seama daca am avut o perceptie corecta asupra hotelului sau aceasta a fost distorsionata de elementele neplacute pe care le-am intalnit inca de la venire, mai ales cel cu camera?
Nu as vrea sa ramana cei ce citesc cu vreo impresie gresita sau subiectiva despre hotel. Eu asa l-am perceput, ca nefiind de 5 stele. Ar fi util sa ne spui si tu cate ceva despre hotel daca stii si ai timp.

Multumesc anticipat.

Caprioara & Matei

Din pacate nu-ti pot spune nimic pentru ca nu am lucrat cu el,si din c#305;te stiu eu nu este vindut pe piata romana.

Mergi la inceput

Roxana, multumim de urari.
Da, zborul cu Atlas Jet a fost chiar ok. Decolari si aterizari line, vreme buna. Mie cel mai frica imi era de intarzieri, dar de acest inconvenient am fost scutiti cel putin , daca au intarziat max 15 minute... Si mancarea din avion mi-a placut (acu' nu stiu daca faptul ca imi era si o mare foame a contat la formarea impresiei in aceasta privinta ).

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilayda

quote:

Multumesc anticipat.

Caprioara & Matei

Din pacate nu-ti pot spune nimic pentru ca nu am lucrat cu el,si din c#305;te stiu eu nu este vindut pe piata romana.

Ba da, sigur este vandut de mai multe agentii din Romania. Am vazut eu pe siteurile lor. Poate insa sa fie asta primul sezon cand a aparut in piata din Romania, de nu sunt informatii despre el.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Si pentru ca nu ma pot abtine revin cu continuarea raspunsului pentru Caprioara,cu scuze si rugamintea de a nu fi inteleasa gresit.Daca agentia din tara nu a fost in stare sa va ofere informatii legate de acest hotel,de ce nu a-ti intrat pe pagina hotelului unde este scris si faptul ca sucul natural nu este inclus? http://www.arycanda.com/

Mergi la inceput

Concept

ULTRA ALL INCLUSIVE

Activities with free: Some import beverages, fresh fruit juices, cocktails and covered ice creams , Tennis court lightning, Telephone, Laundry services, Safe ( in the room), Doctor, Sauna, Massage, Billiard, Atari games, Table football, Water sports, Internet Café and shopping centre.

Free Activities: Tennis court, Fitness room, Turkish bath, Jacuzzi, Table tennis, Beach volleyball, Basketball, dart, Water polo, Aqua gym, Step & aerobic, Water slides, Sun umbrellas, Sun beds, Mattress and beach towels, Ice cream service in the mini club for 1 hour.

BREAKFAST OPEN BUFFET 07:00 - 10:00
LATE BREAKFAST OPEN BUFFET 10:00 - 10:30
LUNCH OPEN BUFFET 12:30 - 14:30
SNACK BAR BUFFET OPEN BUFFET 12:00 - 14:00
GRILL BUFFET DAILY GRILL 12:00 - 14:00
CHILDREN RESTAURANT OPEN BUFFET 18:00 - 18:50
DINNER OPEN BUFFET 19:00 - 21:00
NIGHT SNACKS (MAIN RESTAURANT) 00:00 - 02:00
TEA & COOKIES TIME 16:00 - 17:00
BABY BOTTLE BAR (FOR BABIES) 10:00 - 24:00

**ULTRA ALL INCLUSIVE SYSTEM:

(Local alcoholic and non-alcoholic beverages and some import beverages between 10:00 - 02:00 free of charge )

FRESH FRUIT JUICE IS WITH EXTRA PAYMENT
IN MINI CLUB ICE CREAM IS FREE OF CHARGE FOR 1 HOUR
COVERED ICE CREAM IS WITH EXTRA PAYMENT (POOL)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

Caprioara bine ati revenit. imi pare rau sa aud ca nu a fost totul perfect...sper ca data viitoare sa fie mai bine. in general multe dintre hotelurile de 5* din Turcia (dar si din multe statiuni de vara din alte tari) sunt echivalente cu 4* in localitati europene si capitale mai ales. 5* se dau mult mai usor in Turcia si Grecia de exemplu (si in Malta am auzit de asta....cel putin e specificat si in oferta celor de la Malta travel).
imi pare bine ca zborul cu Atlas Jet a fost ok (sper sa fie asa si cand om pleca noi).

Roxana

Cite din aceste hoteluri de 5* ,,din localitati europene''au acest concept la pretul de 30€ pe zi de persoana fara a pune la socoteala si copilul?Va spun tot eu N#304;C#304;UNUL.Astept sa-mi dovediti contrariul.Cit a spus Caprioara ca a achitat? 1121€? 1121-570€(avion 3 pers)-100€(cel putin taxe aeroport)-80€(cel putin transfer aeroport-hotel-aeroport)=371€ cazare 2+1 pers,fara a-l pune pe cel mic la socoteala 370€:2pers=185€ de pers o saptamina 185:7 zile=.....27€ hai sa zicem 30€.#304;ncercati sa fiti mai putin circotasi si mai mult realisti.Respect banii fiecaruia,toti au dreptul pentru plata facuta sa primeasca servicii,dar inca odata ,fiti un pic mai realisti.
Cu respect
Mihaela

Mergi la inceput