Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 18
Noki_Lara spune:
Sunt plina de spume..sunt la agentia de turism cu care plec si cand ii intreb cand merg dupa vouchere, cica ni le da direct ghidul la aeroport!!!!
Pai cum este posibil asa ceva? Adica nu stiu cati turisti dintr-un charter s adepinda de un singur om???? pai poate are accident de masina si nu poate ajunge...
Normal ca am facut scandal si am cerut sa mi le dea personal...Cica sa revin dupa ora 14.
Ati mai auzit de asa ceva?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
andreutza23 spune:
Soseta imi pare rau dar am fost plecata in week-end si abia in dim asta am citit.
incidentul cu avionul a fost a fost aiurea dar noi am stat si am jucat carti si eu m-am jucat cu o fetita de 2 ani. era loc de joaca acolo in sala de asteptare si fetita a fost chiar ok. plus ca incidentele astea nu sutn chiar obisnuite asa ca eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme.
1. erau scaune pt copii la masa.
2. n-am auzit de tinuta obligatorie la restaurantele a la carte, si nici in ala mare. sotul meu chiar a fost in panataloni scurti la restaurantul italian si nu a zis nimeni nimic.si pantofi nu a avut nicodata, doar sandale.
3. la restaurantele a la charte se face intr-adevar rezervare doar intre 10 si 11 prin tel si atunci suna toata lumea si depinde cum ai noroc. plus ca nu ai voie decat la 2 rezervari la un sejur de 7 zile. sincer nu-ti recomand retsaurantul italian. la otoman mi-a placut si cred ca e fain si cel brazilian. si mai este unul dar nu mai stiu de care.
4. am vazut unde e miniculubul si arata dragut dar nu stiu amanunte ca eu nu am copii si nu m-a interesat.
5. ai cateva magaizne la hotel dar mici si scumpe dar se fibula face excurisi in antalya la shoping pe care insa nu ti le recomad ca te duc numai unde au ei intelegeri.
antalya e la distanta de 15 min de hotel. poti merge cu taxiul dar cred ca dai de la 20 de euro in sus. sunt si masini de inchiriat dar nu stiu exact cat costa.
mai sunt niste shopinh center langa delphin (cred 5 min de mers cu masina) care mi s-au parut ok.pana acolo am dat noi 5 euro cu taxiu ca am fost la o farmacie.
sa nu uiti ca in turcia totul se negociaza, inclusiv taxiul.
sejur placut si sa ne povestesti cum a fost cand vii.
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
Bebe Beca spune:
Va scriu acum de la Ela Quality. Am facut o alegere foarte buna, hotelul este superb, serviciile sunt foarte bune. Din punctul nostru de vedere, mancatul la restaurantul brazilian sau cel de peste este inutil, meniul este foarte slab, mancarea este mult mai gustoasa la restaurantul principal, Enderun. In schimb, restaurantul japonez merita incercat, este extra, dar mancarea este excelenta. Noi am stat la masa la care vine bucatarul si pregateste mancarea, a fost foarte dragut. Plaja este cu nisip, ingusta, dar nisipul fin in apa. Piscinele foarte mari, pentru copiii peste 4 ani este un miniclub foarte bun, unde poate fi lasat copilul de dimineata pana seara. Au camere de supraveghere si parintele poate vedea ce face copilul cam din toate partile hotelului. Ce sa va mai spun? Totul la superlativ...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Moniland spune:
Beca, ma bucur ca va simtiti bine. concediu placut si in continuare.
Noki-lara, se cam practica genul acesta de inmanare de vouchere si la noi in tara si in Ungaria. Bineinteles ca esti mai linistita daca le ai in mana. Mie mi le-a trimis prin posta rapida, eu nefiind din Bucuresti. Dar la aeroport venise tipul de la companie si impartea voucherele. Asa ca nu te speria.
Noki_Lara spune:
Moniland, multumesc pentru raspuns! Intre timp agentia a decis sa mi le dea personal, probabil nevrand sa-si puna mintea cu o disperata, in viziunea lor.
BebeBeca- suuuper! Ma bucur ca iti place, mai ales ca si eu te-am incurajat sa mergi acolo!Woowww, faza cu copiii pe care-i poti urmari d epeste tot chiar ca m-a dat gata. De altfel, este unul dintre cele mai atente hoteluri la capitolul copii, daca ne gandim ca-ti dau inclusiv pampersi si carucior gratis!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
liliana csaki spune:
Buna fetelor,
eu va citesc inca de la inceput pt. ca sunt fan Turcia, de cand avem copii tot facem vacante in Antalya, insa abia acum ma minunez cat de mica e lumea
Si noi am fost anul asta la Ela, a fost intradevar super, ne-am intors ieri noapte. Noua ne-am placut si restaurantele a la carte, mai putin la cel italian unde serviciul a fost prost.
Acum pt. ca Bebe Beca zicea ca e la acolo m-am uitat la poze, gandindu-ma ca poate o recunosc, in ultima parte a vacantei noastre erau f. multi romani. Surpriza, nu numai ca te-am recunoscut dar ne-am si conversat, in prima voastra zi de vacanta am stat alaturi la piscina si tu m-ai "agatat" salutandu-ma, pe urma ne-am tot intersectat pe-acolo. Vacanta frumoasa in continuare.
Noki_Lara spune:
Liliana, ce faza! Asta-i globalizarea, domne!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
toanca spune:
A venit tipa de la agentia de turism si mi-a adus biletele de avion pentru Antalia;
Plecam pe 14 sept. la ora 10.40 de pe Aeroportul Otopeni....abia astept.
In schim la intoarcere e SUPER NASPA
Plecam din Antalia la ora 7.40 dimineata; deci, noi fiin dla vreo 40 de km. de aeroport, inseamna ca o sa plecam din camera pe la 5 dimineata.
Ce o sa ma fac cu Matei la ora aia nici nu vreau sa ma gandesc.
De ce or mai zice cei la agentii ca stai 8 zile, cand de fapt sunt 7.
De ce or mai pune si ziua de 14 sept. la socoteala
Voi, cele care ati fost deja cum v-ati descurcat????
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
liliana csaki spune:
Toanca, nu vreau sa te supar si mai tare dar daca folositi transferul lor, e f. posibil sa plecati cel tarziu la 4,30 din hotel.
Eu mi-am luat datele de plecare si intoarcere dupa ce-am studiat orarul lor de zbor astfel incat am plecat dimineata la 7,20 si la 11 copiii erau in piscina iar la intoarcere aveam plecarea la 21,30 si ne-au luat din hotel la 18,30 iar dupa noi au mai oprit doar la Kaya sa mai ia cativa oameni. Asa ca la plecare a trebuit sa-i scol pe la 5,30 dar a fost ok., au dormit in completare in avion.
Ziua hoteliera incepe in jur de orele 12-14 si se termina in urmatoarea cel tarziu la 12, asa ca nu intereseaza daca tu ajungi in hotel la 12 sau la 1-2 noaptea, la fel si la plecare, de platit platesti insa.De asta daca nu-s chiar batute-n cuie zilele de plecare si de sosire, e mai bine sa vezi inainte orarul de zbor.
clyo spune:
Toanca, noi la intoarcere am avut avion la 21.30, am plecat la 18.30 din hotel, deci Liliana are dreptate, o sa fie in jur de 4.30.
noi plecam iar pe 10, avem avionul la 7, deci la 5 trebuie sa fim in aeroport; fi-mea are 3 ani, dar nu-mi fac probleme, o sa mai doarma in masina, avion...
oricum de-abia asteapta sa mearga iar cu avionul, sa se balacesca in piscina.