Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Caprioara, cum a fost transferul? Eu merg la Botanik, care tot pe acolo e..Autocar mare? Aer conditionat? Cat au copiii tai, ca varsta? Au avut locuri separat?
a mea are sub 2 ai, u am latit nimik, dar ideea de a o tine in brate 90 de km...brr, nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca a mea e taaare cuminte...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Candy, eu am zburat cu Tarom-ul. Am avut 2 trolere mari pe care le-am trimis la cala. Aveam dreptul la 80kg (2 adulti+2copii) si nu intereseaza pe nimeni din cate "piese" ai tu bagajul. Le-am urcat pe banda, le-au cantarit si gata. Oricum aratam ca o satra . Eu aveam un rucsac in spate si doi "plozi" unul de mana, unul adormit in brate iar sotul pe post de magar cu alt rucsac in spate si tarand de 2 trolere....

La Leonardo din Carfoure Colentina mai aveau cateva perechi de sandalute de apa marimi 26-28. Asta daca mai intereseaza pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si noi tot cu Tarom am zburat, am avut dreptul la 60 kg (2 adulti si 1 copil), am avut 2 geamantane mari, am reusit sa ne incadram in limita.

Anya, multumim de info dar nu stiu daca ajung pana in Colentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi am fost anul asta in Antalya la hotel Kaya Belek . A fost foarte frumos. Hotel de 5 stele ultrallinclusiv.
Cine vrea sa mai multe detalii despre hotel, cazare si mancare i le ofer bucuroasa.
Deja visez la vacantza viitoare....a fost superb.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Multumesc ptr raspunsuri.

Si totusi, cat e viza? Eu am pus deoparte 30 USD pentru vize dar am inteles ca acum ar fi 12 USD sau 10 EUR, stie cineva sigur? Nu de alta, dar n-am maruntis deloc.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

viza erste 10 euro sau 12 dolari.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Viza este 10 euro de persoana nu cum spun agentiile ca e 10 euro de pasaport.
Noua ne-au spus ca vom plati viza 20 E, dar in schimb am platit 40 E si pt 2 copii.
Candy, ia marunt 1,2 euro sa dai bacsis la cel care va va duce gentile in camera ca...o sa astepte.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci...inca doua zile. ma rog, mai putin chiar
Candy, asa cum zisera fetele, viza 10eur sau 12 usd de persoana.
andreiutasg tu parca plecai odata cu mine pe 28, nu? tot de pe otopeni se pleaca, lucru care e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Da Roxana si noi plecam tot pe 28 , cei de la agentie ne-au asigurat ca ramane tot Otopeni. Sa avem vreme faina si fara incidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Caprioara, cum a fost transferul? Eu merg la Botanik, care tot pe acolo e..Autocar mare? Aer conditionat? Cat au copiii tai, ca varsta? Au avut locuri separat?
a mea are sub 2 ai, u am latit nimik, dar ideea de a o tine in brate 90 de km...brr, nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca a mea e taaare cuminte...

Mai, al meu are 5 ani si jumatate, verisoara lui are 3 ani si jumatate, iar celalalt copilas din grup vreo 4 ani. Transferul a fost asa:
- la dus, orele pranzului (am ajuns pe la 3pm la hotel): autocar mare, destul loc, multe locuri libere; aer conditionat, dar care nu prea facea fata, ca muream de cald cu el cu tot (iti dai seama cum era fara???)
- la intors, ora 3 am (deci noapte): autocar mic, abia ne-am inghesuit in el (noroc ca noi am urcat primii si ne-am ocupat locuri si pentru copii care au vrut sa doarma la ora aia); aer conditionat de la care inghetai de-a dreptul, asa ca il rugam din cand in cand pe sofer sa-l opreasca.
Concluzia: cum iti e norocul .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput