Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 29
lorinaoo1 spune:
Ioana eu stiam, din citite, ca daca se prelungeste dupa 3 sapt, nu e bine. Astia de la spitalul de copii voiau sa ne interneze si eu am refuzat, ca ma sperie tare gandul si spitalele (acum vreo 4 ani am "pierdut" pe cineva drag chiar la neurologie in acelasi spital )
Si ca sa ma mai destind... am "scapat" de 4 kg de cand sunt acasa, adica 1 kg pe sapt . Daca o tin tot asa, la botez o sa fiu gagica
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
ghinetz spune:
Lavinia, ma bucur sa va revad pe forum. Multa sanatae Lorinei. nu stiu ce e aia piele cu aspect marmorat, dar ma gandesc ca nu e nimic grav. Felicitari pentru greutate. A Lorinei ca creste, a ta ca scade. Eu nu m-am cantarit, dar slabe sperante sa ma fac curand gagica. poate doar dupa ce n-oi mai alapta.
Andra, multa sanatate Marei. Uita experientele neplacute din spital.
Alina, Elisa e domnisoara mare de acum. Sa va traiasca! Si distractie maxima la botez. (desi mai e ceva pana atunci)Cum ai timp sa mai iesi? Daca ai o retea...da-o si aici. Ca bble meu suge asa des, ca uneori am impresia ca nici dus nu pot face in liniste. Ca sa nu mai spun ca ma solicita uneori si Stefan in timpul ce l-as avea pentru mine. Cred ca il mai trimit o saptamana in Bucovina. Ieri eram cu Victor la san si cu o mana jucam "nu te supara frate". Ca nici nu prea vreau sa refuz sa petrec timp cu el, sa nu se simta frstrat.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Oana pai am "petrecut" trei zile si trei nopti . Lorinuta e cam agitata si ieri chiar nu a dormit mai mult de 10 ore legate, tipa prin somn, se screme, se trezeste si plange cu tzatza in gura. Socrela zice ca se cere botezata Am speriat-o pe dr de fam cu fata mea palida... pai daca nu mai apuc sa dorm, d-apoi sa mai fac si eu ceva pt mine . Abia azi, dupa iesirea la pediatru si la dr de fam, a dormit ceva mai bine si am reusit sa citesc cate ceva, am sacrificat somnicul meu de frumusete .
S-a trezit, gata. Pupici la toate mamicutele si gravidutele
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
safira1 spune:
Buna fetelor!
In primul rand felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara celor care se pregatesc!
Anunt si eu ca pe 16 iulie 2007 la ora 11.34 s-a nascut prin cezariana fetita noastra Maria Raluca, greutate 2.900 g, lungime 48 cm, Apgar 10.
Va pup
burtika spune:
Buna ziua mamici si burtici,
Felicitari tuturor mamicilor de pe forum si o nastere usoara celor care urmeaza. De cateva zile ma aflu si eu in prima categorie, de mamici fericite cu puiutul in brate. Daca vreti sa ne mutati si pe noi de la lista cu burtici la cea de mamici: am nascut pe 28 iulie la ora 11,38 prin cezariana o fetita minunata care se numeste Iris Maria, a avut la nastere 3,600 kg si a primit nota 10. Nasterea a avut loc la Municipal cu dr. Cirstoiu Monica.
Multumim.
burtika mamica de Iris
Ioana75 spune:
safira, burtika, felicitari, sa va traiasca fetele!
Lavinia, pe mine pediatra nu m-a speriat asa rau cu icterul, de aia stau linistita cu copilul galben. Sa-mi zici cit v-a iesit bilirubina si ce tratament v-a dat. Cred ca ai vrut sa scrii ca Lorina nu doarme 10 minute legate, nu 10 ore, corect?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei