Mamici de iulie-august 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Housepocket debridatul se prepara in sticluta lui. Se completeaza cu apa pana la semnul de pe sticla. Mie pediatra mi-a zis sa-i dau 0.5ml de 5-6 ori pe zi. Deocamdata nu i-am dat nici eu decat Bonisan. Nu am considerat ca e cazul de mai mult.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Fetele cu cezariana : dupa cat timp v-a trecut durerea de burta, daca ati avut??? Pe mine ma doare partea dintre buric si operatie. Nici nu pot sa apas cu un deget pielea din zona ca doare rau, exact ca si cand as avea febra musculara. Am pus-o pe seama ca isi revine pielea insa cat o mai durea???

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Dana, eu cred ca te doare cusatura/taietura uterului, sper sa nu spun prostii, insa intre operatia vizibila si buric, se afla taietura de pe dinauntru - uterul. Daca te gandesti, era intins si ajungea pana pe unde e operatia vizibila, cand s-a strans a urcat.
Pe mine nu ma mai doare, nici nu apas si atunci nu ma doare la nici un fel de miscare. Ba chiar vreau sa ridic caruciorul cu bb in el dar mi-a spus dr ca nu prea ar trebui, nici contact inca, locul unde statea placenta in uter inca nu s-a vindecat si e pericol de infectii. Eu am 2 saptmani jumatate de la cezariana.

Andreea, eu nu stiu sa iti spun, in legatura cu intrebarea ta, eu stiu multa lume care da papica la san si dupa completare si nu e nici o problema. Stiu ca pediatra recomanda o masa completa de san si alta daca e cazul de lapte praf ca sa nu il doara burtica pe bebe. Insa daca el e ok si nu il doare burtica dupa masa, cred ca e ok cum faci tu.
As fi iesit azi afara...tu iesi? Eu stiu ca nu e bine sa ies pe vant, insa temperatura ar fi fost chiar buna. Erau 24 grade mai devreme.
Cred ca totusi o sa iesim mai pe seara cand vine sotul acasa.

Noi suntem bine, nu prea ma pricep sa pun poze, am calculatorul plin plin de poze si nu stiu sa le pun. Adica stiu ca trebuie intai uploadate pe un site dar imi e greu.
Bb a incepu si ea sa aiba colici, se mai trezeste la o ora, o ora si jumatate de cand papa, nu mai doarme 3-4 ore legate cum obisnuia, dar adoarme repede cand se trezeste asa in mijlocul programului. Cu mami langa ea.
Insa aseara am avut prima baita in cadita FARA plansete. A mai facut baita si inainte insa cum simtea apa, plans si plans pana ateriza in prosop si devenea fericita.

In rest, mananca bine, e falcoasa si grasuta si lunguta, cand vine pediatra la o luna asteptam sa ne spuna ca suntem bine. Sper. Doamne ajuta. Noaptea se trezeste, mai sta un pic dupa masa, nu adoarme imediat insa asta e. Papa cam la 11-3-6(7)

Pupici tuturor ca se mataie bebelutza

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Merci de raspuns Luna. Asa ma gandeam si eu...partea proasta e ca nu cred ca am suficient lapte. Fata de zilele de la inceput cand se vedea ca se satura dupa supt, acum parca trage ca din suzeta de multe ori. Adica nu inghite nimic si se agita, iar cand ii dau biberonul mananca cu lacomie.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE

Mergi la inceput

Housepocket, eu ii dau debridat, nu la fiecare masa, cam din 2 in 2. Se pune apa pana la semn in sticla lui si o luna il poti folosi. Eu trag cu siringa 1/2 ml si inca 2-3 ml de apa, pun combinatia asta in lingurita (mi-e frica sa-i dau cu siringa pt ca i-am tras niste jeturi puternice in gatut odata...nu prea ma descurc cu siringile) si ii dau cu lingurita. Jumatate pica din siringa pe langa lingurita, un sfert pe langa gurita, dar ceva ceva tot gusta. Si ii place tare ca miroase a portocale si plescaie

Mergi la inceput

Clau am fost afara de la 10.30 la 12.30. Am stat si la tine in fata pe banca , dar nu te-am sunat ca stiam ca nu poti iesi singura cu carutul. Poate ne vedem diseara daca iesi pe aici prin zona.
Vezi ca a explicat foarte bine Jadi cum sa facem ca sa punem poze. Eu am reusit.
Raducu e cel mai fericit in apa. Uita si de foame chiar.

POZE

Mergi la inceput

Pt fetele care dau lapticul la biberon- cum sterilizati biberoanele. Eu am cumparat biberon de la Avent, dar sterilizator nu am luat inca. Am folosit solutie pt. sterilizat la rece de la Chicco. Ce sterilizator imi recomandati?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andreea eu zic ca e normal sa se agite si sa ia biberonul lacom, iti dai seama ca s-a obisnuit cu pica para malaiata (adica biberonul care oricat de mica ar fi gaura la tetina tot curge mai usor decat la san) iar la san trebuie sa faca efort nu gluma. Referitor la lapte ca si cantitate, cu cat ii vei da mai mult biberon cu atat productia de lapte va scadea pt ca orgqanismul tau nu stie concret cat sa produca, nu stie cat lapte are nevoie Raducu. Eu m-as chinui putin doar cu sanul, l-as tine la san si la juma de ora pana se regleaza productia si apoi ai sa vezi ce bine e sa scapi de sterilizat, drumul la bucatarie noaptea sa faci laptele, etc. Asta daca iti doresti sa alaptezi binenteles.

Eu vreau din tot sufletul si sper ca de data asta sa produc laptic.

Luna 37 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea c

Clau am fost afara de la 10.30 la 12.30. Am stat si la tine in fata pe banca , dar nu te-am sunat ca stiam ca nu poti iesi singura cu carutul. Poate ne vedem diseara daca iesi pe aici prin zona.
Vezi ca a explicat foarte bine Jadi cum sa facem ca sa punem poze. Eu am reusit.
Raducu e cel mai fericit in apa. Uita si de foame chiar.

POZE

ce frumos! Noi am fost mai putin, de la 9 la 10:30 pentru ca pe la 10 si ceva sa faca baita si pe la 11 sa pape. Asta aseara. Tu vorbesti de astazi nu?
Eu am sterilizator de la Primii pasi si sincer sunt f incantata. Sterilizeaza in 15 min 8 biberoane si nu am treaba toata ziua (sau noaptea). Nu ma asteptam sa ma inteleg atat de bine cu sterilizatorul asta petnru ca nu e o super firma. dar e f bun.

Pai daca stiam ca sunteti la noi pe bancuta...veneam si singura sa va vad si sa vad puiul frumos! . Mie mi-era frica de vand, ca asa e soacra mea la mine (face mancarica ) si poate ma cobora ea cu carutul.

Mergi la inceput

Da Clau eu ziceam de azi. Am iesit si noi aseara de la 8.30 la 10. Am fost catre Chibrit si in parculet la Sandu Aldea. Pai daca nu reusim sa ne vedem diseara te sun maine dimineata cand ies si ne vedem.

POZE

Mergi la inceput

Asa facem [b]Andreea[b/], sa ne ierte fetele ca am monopolizat discutia cu intalnirile noastre nocturne sau nu

Pupici

Mergi la inceput