Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Toata lumea doarme dimineata in casa, numai eu am ramas cu apucaturi de gravida si ma trezesc la 6.
mami07, felicitari, sa-ti traiasca puiul Matei!
nico, ma bucur ca te simti bine. Sa-ti fie de bine cumparaturile.
andreea, foarte frumoase pozele. Daca nu sint indiscreta, citi ani ai? Arati atiiiit de tinara.
Lia, cred ca la urmatoarea sarcina n-o sa te mai temi ca nasti mai devreme de 40s.
Oana, multumim de vestile de la iesence. Va pe toate.
Lavinia, cum mai stai cu productia de lapte, s-a reglat?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
nicoll_mada spune:
Buna fetele!!!Iata ca in sfarsit reusim sa dam si noi un semn de viata!!!
Asa cum v-a anuntat Andre_ea pe 12.07.2007 la ora 13.05 am nascut ceade a doua printesa a noastra:Alexandra Stefania!!!Momentan este o blonduta cu ochii albastri,sper sa si ramana asa,papacioasa si destul de cumintica!
Am avut ceva problemute la inceput,avand un icter mai puternic,mami s-a speriat ca dormea puiul foarte mult fara sa pape,dar acum suntem ok.
O oarecare neregula a aparut la mami,care la o saptamana de la nastere a facut o viroza intestinala,cu voma si deranjament stomacal,rezolvata intre timp,dar de pe urma careia lapticul a scazut enorm de mult.Azi voi lua completare formula,caci nu cred ca-i mai ajunge etei doar ce am eu.A ajuns sa-mi bea 100-120 ml la o masa.Asa e...sa speram ca in timp ne vom mai reveni.
In ceea ce ma priveste zic eu ca m-am refacut destul de bine si rapid dupa operatie,mai ales ca aacasa ma astepta prima minune a vietii mele,pe care am serbat-o ieri la implinirea a doi anisori.
Fetele noi momentan stam la tara,la Ploiesti locuind la ultimul etaj si murind de cald.Acolo nu am net momentan,sper sa reusim intr-o luna sa il bagam,dar de cate ori voi mai trece prin oras,promit sa dau un semn de viata,sa va aducem noi date despre noi si sa citesc de bine despre voi toate!
Va pupam dulce!!!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
july_g spune:
Buna dimineata fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si bebei sanatosi si mancacioasi.
Sa ne dea Doamne-Doamne la toate numai bine si sa trecem peste colici si dureri de sani.
Despre mine raportez ca am pus 21 kg in sarcina si teoretic as mai avea de dat jos vreo 8-9, dar parca nu mai vreau sa ajung la 62. Eram cam schilodendron la 1,76 m. Acum, nu ma gandesc la slabit, dar cum nu am cantar pt. bebei ma urc zilnic cu Liana pe cantarul electronic si vad ca dau jos cate putin.
Iertare ca nu tin minte cine intreba ce mai mancam ( neuronul meu cred ca e plecat in vacanta sau in vesnicele plaiuri ale vanatorii). Eu am facut o mancarica de pastai cu carnita de vita.Am ras si cateva rosii, dar nu in salata si n-au facut rau. Mai degraba de la piersici a plans mititca mea.
Voi cand ati scos prima oara la plimbare bebeul? Si cum l-ati imbracat? Mie mi-e groaza sa ma gandesc ca ma voi intalni cu toti vecinii si care mai de care sa o vada ( paranoica, nu?) Abia astept sa o scot la aer, dar in acelasi timp nici nu vreau sa tabare lumea pe ea.
Va pup si o zi usoara va doresc!
andreea c spune:
Neata!
Ioana, nu sunt chiar asa tinerica, am 28.
Bebele meu nu a facut kk de duminica dupa-amiaza. Cat il mai las?
Nicoll_mada sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele. Am nascut in aceeasi zi...Stefan si Stefania . Asteptam si poze.
Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
anangel_lexi spune:
Imi cer scuze ca dau buzna dar am intrat s-o felicit pe Andreea_c pentru Raducu, sa creasca mare si sanatos ca de frumos e frumos foc de pe-acum! Si mie mi se pare ca seamana cu mami bine de tot!
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si nastere usoara celor care urmeaza.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
liadorian spune:
Buna dimineata, fetelor! Voi ocupate cu bebeii si cu alte chestii importante, eu - dormind pana aproape de 10! Nu de alta, dar e o zi speciala azi - 31 iulie - DPN-ul Mirunei mele care ne-a dat peste nas cu toate previziunile noastre si sta bine merci in burtica la ma-sa!
Ioana, e adevarat ca la a doua sarcina nu ma mai stresez o secunda! Bine ca stiu acum cum merge treaba, ca-i vin eu de hac!
Nico, la mai multe plimbari reusite! Si sa dea DD sa prinzi 40 de saptamani, ca mine! (Daca asta vrei, evident!)
Nicoll_mada, felicitari printzeselor tale!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
mychydutza spune:
buna dimineata la toata lumea. felicitari celor care au nascut si nastere grabnica celor care asteapta marele eveniment (Nikole). noi suntem bine, nici un semn prevestitor. oricum suntem "abia" in saptamana 39, deci teoretic am mai avea inka 2 saptamani asa ca nu ne facem griji, mai ales ca suntem baiat si astia sunt mai lenesi. singurul lucru care ma sperie este ca nu o sa stiu cand e vremea sa nasc. am tot citit pe net despre semne prevestitoare nasterii dar..........sunt curioasa cum o sa stau cu practica. oricum vorba cuiva: bebe n=o sa ramana in burta! as a ca ma imbarbatez cu gandu asta.
am si o intrebare: saltelele de paie sunt ok????????
va pup si asteptam vesti bune de la cele care isi asteapta bebelushii zilele astea............
+38 cu bebe baiat
mihaela
oaana spune:
parerea mea ca saltele de paie sunt cele mai bune.
Fetele cu doi copii,cum va mai odihniti,ca eu noaptea nu prea dorm,iar ziua nu pot cu Iosua,ieri nu a vrut sa doarma deloc caci s-a trezit pe la 10,si azi s-a trezit la fel,deci nici azi nu o sa dorm...
Nicoll_mada felicitari....
Si inca o intrebare,ce mai mancati voi,caci eu de teama colicilor,mananc doar supe ,iaurturi si as manca un pepeneeeeeeeeee.
gata ma duc sa mai fac cate ceva cat doarme bebe.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nma spune:
Nicoll_mada sa-ti traiasca minunile. La multi ani pt Codruta!
July daca vrei sa scapi de vecini nu stai cu copilul in fata blocului. Incearca sa mergi in parc. Si eu am un fix: nu vreau sa simta copilul respiratia diverselor persoane, dar noi vom sta mult in parc. Parcul nu e foarte aproape, in cartierul meu sunt multe locuri de joaca dar cu bb vreau sa merg intr-un parc mare cu multa verdeata asa ca voi face ceva miscare. Felicitari pt kg date jos.
Andreea am reusit si eu sa vad pozele. La inceput am tot incercat unde scria poze. Sunteti o familie reusita. Sa aveti parte de tot ce e mai frumos! Si tu pari mult mai tanara.
Lia i-am povestit sotului de tine si el spera ca bb-lina noastra sa ia exemplu de la a ta. Al meu sot ar vrea sa nasc pe 11 cand e ziua socrului, caci tare s-ar bucura saracul. Si pe Alex spera sa-l nasc de ziua lui, mai ales ca era primul nepotel.
Am iesit de dimineata cu Alex la dispensar, vreau sa-i fac cateva analize si parca nu imi vine sa cred cat de bine ma misc. Normal ca merg ca o gravida, dar inainte abia ma taram iar acum parca am doar 4-5 luni de sarcina. Abia astept sa vad ce spune dr la consultatie.
Mihaela stai linistita ca o sa sti cand trebuie sa mergi la spital. Despre saltea nu stiu prea multe asa ca las alte fete sa te sfatuiasca.
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
pepi spune:
Fetele cu experienta,(sau poate Anya)ajutati-ne si pe noi:de vreo 2 zile bebelusa mea si-a facut urmatorul program:ziua doarme cam 3.5-4 ore intre mese,iar seara de la ora 10 pana pe la 12-01 nu vrea sa mai doarma si in plus de asta zici ca nu a mai mancat de trei zile,isi baga mainile in gura in disperare.Aseara i-am dat de vreo 3 ori de la 10 la 01 cat a stat treaza,dupa care nu am mai putut sa o trezesc pana la 10 dimineata.Am incercat pe la 6 apoi pe la 8 si nimic, abia pe la 10 am putut sa-i dau de papa si s-a culcat la loc.Mie nu prea mi se pare ok sa doarma atat fara sa manance.Voi ce ziceti?
pepi +Adina Nicoleta