Mamici de iulie-august 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Celelalte mamici din afara "patriei", mai este cineva care vrea sa boteze bebele in Romania ? V-ati gandit pe la ce varsta ar fi mai bine pentru el, ma refer la calatoria cu avionul ?
Poate ca sunt deja mamici care au facut asta cu primul bebe si pot sa ne impartaseasca experienta lor, mai ales ca nu vreau ca pentru o dorinta a noastra a adultilor, copilul sa aiba de suferit.
Diana
Pe Victor l-am nascut in octombrie 2005 si l-am botezat in Romania in iunie 2006. Am preferat sa asteptam mai mult dar sa-l botezam acasa. Iarna mi-a fost teama sa nu raceasca.
Pe Sonia o vom boteza tot in Rom, fie in octombrie fie la anul prin martie-aprilie, dupa ce trece frigul iernii.
Calatoria cu avionul e mai usoara si comoda cand bb e mai mic, inca nu merge, e mai simplu cu mancatul. Cand am fost cu Victor in Rom in octombrie anul trecut, mergea de-a busilea si poftea la mancarea vecinilor de scaun, a fost naspa, avionul era plin ochi si inghesuit, piticul patrula culoarul in 4 labe. Noroc ca zborul dureaza numai 2 ore si jumatate.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
claucia spune:
Andreea asa facem. Distractie placuta maine pe afara cu bb. Noi o sa iesim un pic acum. ce bine ca te ajuta sora ta! Sora mea are si ea bb mic si nu sta foarte aproape si nu poate veni cu el decat daca o aduce cineva...
Si mama mea sta la 3 blocuri distanta de aici
Ce bine ca sta mama ta atat de aproape! Te poate ajuta. Si mama ma ajuta dar lucreaza si nu e tot timpul acasa.
Pupici
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
andicu spune:
Andreea, f frumos bebe Radu Stefan! sa va traiasca! si mi-a placut si ursuletul lui Mr Bean pe care il are in patut! cat despre depresie, trece! iti zic eu , aia care dupa 3 saptamani dadusem in disperare ca nu mai scap, si uite ca sunt bine , am scapat! trebuie sa-ti dai timp si sa ai rabdare. lucrurile le inveti din mers, nici-o femeie nu s-a nascut mama perfecta!
Nikole, uite-aici si de la mine, sa se intample cat mai curand si cat mai usor! Nastere usoara si naturala, bebe sanatos si refacere rapida!
Eu sunt chiauna, in seara asta am inlocuitor-bunica , asa ca fug sa bag somn pana maine dimineata!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
jadi spune:
Seara buna, eu scriu pe intuneric ca am o bucata socru care doarme in sufra!
Felicitari Diana pentru micuta Cristiana, sa te bucuri de ea si sa veniti repede acasa!
Am gasit si un mesaj pe contul comun de la mami07 : Puiul meu Matei s-a nascut azi 29 iul, la medlife. apgar 9, cezariana cu peridurala, 3330 g.
Felicitari Oana si un Matei frumos, cuminte si sanatos si recuperare rapida!
Fetele de la Medlife sa ne povestiti si noua cum a fost ca sunt curioasa!
La culcare ca e tarziu!
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
lavinia din toata inima si mii de scuze de intarziere LA MULTI ANI! tot ce-ti doresti sa se implineasca!
LA MULTI ANI COSMIN!lunitzo sa te ajute DD sa fie sanatos cuminte si iubaretz de mami
simo felicitari si sa te bucuri de matei o mie de ani!
lachi esti fantastica!felicitari ce fete mari!
felicitari si lui cris si orchis!
la mine a veni mama din italia si in loc sa am mai mult timp liber nu mai am deloc.e ca o stafie de slaba si trebuie sa o ingras.
mai am de citit din urma dar poate recuperez maine.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
madalina_s spune:
Felicitari proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Nu-mi vine sa cred, am fost azi la control la Medlife si exact atunci nastea o mamica prin cezariana cu d-na doctor Popa, iar cand am fost sa vizitez spitalul am vazut bebelusul abia nascut, un baietel, si un tatic emotionat si fericit. Dupa ce am citit mesajul trimis de mami07 cred ca era vorba de Matei! Era asa de micut si dragut, eu nu am mai vazut pana acum bebelusi abia nascuti!
Despre conditiile de acolo, sunt extraordinare! Eu am vizitat tot, rezervele ca o camera de hotel, sala de nasteri naturale, sala de operatii cezariene, sala de travaliu, sala post-operatorie, si totul este ca in filmele americane, nu exagerez. Personalul zambeste mereu si da toate explicatiile, iar cand am intrebat ce trebuie sa aduc mi-au sapus: periuta si pasta de dinti! Atat! Si hainele copilului penru externare! Eu de abia stept sa nasc, vorbesc serios!
Va pup si inca o data felicitari tuturor mamicilor care au nascut si nastere usoara pentru restul!
Madalina 38+ si Maria
cristina26 spune:
alina.a mai are Elisa colici? Cand plange necontrolabil trebuie sa:
1. o infasori
2. o pui pe burtica sau pe o parte in patut, sau poti sa o tii in brate dar burtica ei trebuie sa apese pe tine .
3. faci sunetul shhhhh cat de tare poti, cam la 15-20cm de urechea Elisei
4. o legeni sau ce poti sa faci este cand o tii in brate ii dai peste fundulet, pentru a produce miscarea pe care ea o simtea cand era in burtica si tu mergeai.
5. ii dai biberonul si o pui la culcare.
succes in a iti calma micuta minune.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
andreea c spune:
Simo si Lachi sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.
Andicu merci pt. incurajare. Tu esti mai viteaza ca mine ...ai trecut prin clipe si mai grele cu mastita. Eu nu am facut furia laptelui, dar la inceput cand erau sanii mai tari deja plangeam non-stop de frica sa nu fac mastita. Eram asa paranoica incat ma gandeam la toate bolile posibile. Abia astept sa scap si eu de depresia asta ca sincer mi se pare mai nasoala decat nasterea si a mea nu a fost tocmai usoara...
Apropos de epiziotomie...asta a fost motivul pt. care nu am intrat o perioada pe forum. Nu puteam sa stau deloc in fund. Eu pe langa taietura am avut si o ruptura destul de urata pana la si abia acum incep sa stau cat de cat in fund. Si alaptatul il facem la orizontala.
Eu inca nu i-am dat lui bebe Debridat ci doar Bonisan 14 picaturi de 3 ori/zi inainte de masa. Pediatra mi-a zis sa-i dau si Debridat 0.5ml de 5-6 ori pe zi si sa reduc Bonisanul la cate 7-8 picaturi.
Fetelor voi cum procedati cu baia? La ce ora ii faceti? Eu de la 10 in sus ca pana atunci il scot afara.
Ma duc la nani ...
Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
nma spune:
Am absentat ceva vreme. Am citit tot din urma asa ca incep cu felicitarile.
Crisu felicitari pt puiutul tau Alexandru! Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Lavinia “La multi ani!”
Lachi sa-ti traiasca fetitele. Cred ca nu mai e nevoie sa spun ca sunt invidioasa pe tine ca ai doua minuni dintr-o lovitura. Sunt curioasa cum va descurcati asa ca asteptam vesti.
Simo felicitari pt Matei! Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Lary felicitari pt puiutul tau Keita! Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Nikole asteptam vestea cea mare sa fie travaliul usor.
Orchis felicitari pt micutul Danut si pt nasterea usoara! Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Mariana bine ai venit! Nastere usoara! Dupa eco DNP-ul meu e tot pe 14 august.
Diana2007 felicitari pt Victor! Sa creasca mare, sanatos si cuminte! Foarte frumoasa povestea. Asteptam poze.
Ioana doar 2.5kg? Felicitari! Eu in ultimul timp asi manca numai dulciuri asa ca kg gresc incet si sigur. Ma bucur ca Smaranda e un copil cuminte. Poate p[rimesc si eu unul la fel.
Arhdy (Diana) felicitari! Refacere rapida si mult laptic!
Luna La multi ani! pentru Cosmin!
Anto pupici multi Soniei sa trecaca repede mucisorii.
Dana felicitari pt kg date jos. Ajungi tu sa poti purta si vergheta.
Andreea eu nu vad pozele. Nu stiu de ce. Poate nu e o ora potrivita?
Oana multumim de vesti. Pupici celor trei iezisori si o asteptam pe mami pe DC.
Simona multa sanatate Mirunei!
Brazuca multa radbare si va faceti voi un program.
Oana (mami07) felicitari! Refacere rapida si mult laptic! Matei sa cresti mare, sanatos si cuminte! Asteptam impresii despre spital.
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
Si acum cate ceva despre noi. Se pare ca o iau pe urmele Liei caci am intrerupt medicamentele si parca ma simt mai bine. Ieri de exemplu a trebuit sa merg pana la banca sa semnez niste harti si am stat ceva vreme in picioare (nu foarte mult), iar seara ma fost la cumparaturi (l-am socat pe sot cu cate am luat, am avut de recuperat) si am rezistat foarte bine. Parca ma si misc ceva mai repede. Sotul spune ca am doua viteze: incet si foarte incet, ii e greu sa tina pasul cu mine, dar se adapteaza. Alex daca vede ca raman in urma, mai ales cand urc scarile (la asta nu prea ma descurc) vine si ma ia de mana sa ma ajute. Azi trebuie sa merg la dr si abia astept. Pitica si-a schimbat pozitia in burtik. Si-a mutat piciorusele in partea dreapta acum, dar e cat de cat delicata. Noaptea ma cam dor toate, dar ma odihnesc. Nu stiu de ce acum nu mai pot sa dorm! Sunt la calculator de la ora 3.40 si inca nu imi e somn. Peste zi nu dorm mai mult de o ora.
Eu ma bucur ca bebelina mai vrea sa stea in burtica. Sotul la fel, doar Alex nu mai are rabdare. Ma gandesc sa nasc in 8 sau 11 august. Sa vedem ce spune si dr.
Bagajul e aproape gata si mi-am cam terminat si proiectele ce erau urgente. Imi vine sa ma apuc de curatenie, dar inca o las pe bona sa faca. Cred ca se apropie momentul de nu am stare.
la toata lumea
nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze