Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
tzuna spune:
Va multumim mult pentru urari.
In week-end am avut musafiri si nu am intrat deloc pe net. Azi am fost cu Maria la analize si sunt f obosita si suparata ca au chinuit-o mult sa-i ia sange. La ecografie a fost ok. Maria a ras si s-a jucat cu sonda, a amuzat-o pe doctorita... Dar la luat sange aveau aia niste fluturasi f prosti. Pur si simplu nu curgea sange. I-au gasit vena de doua ori dar f greu au reusit sa umple sticlutele alea. A durat vreo 10 minute daca nu mai mult totul desi initial ma asteptam ca sa se termine totul inainte ca Maria sa se apuce serios de plans dar de unde ca a trebuit sa o tin si eu si 2 infirmiere si asistenta colecta sangele. Evident ca Maria tipa cat putea. Era rosie toata, transpirata... Dupa ce au terminat a adormit mititica in bratele mele. Nu i-a mai trebuit nici laptic nimic. Acasa a mancat dar a varsat tot, probabil si pt ca am agitat-o atat azi. Miercuri avem rezultatele. La ecografie nu s-a vazut nimic (legat de reflux) dar am hotarat sa nu-i fac inca Ph-metria sau cum s-o chema analiza aia cu tubul bagat prin esofag. Mi s epare prea traumatizant pentru ea sa o anestezieze si sa o tina cu tubul ala 24h. Plus ca ar tb sa stau internata cu ea si cum as face cu laptele. Unde ma duc eu cu pompa, biberoane, oala de sterilizat etc. Saloanele nu arata chiar jalnic, adica era curat, am stat intr-o rezerva cu un singur pat pt mama si unul pt bebe. Dar chiar si asa nu ma vad stand in spital. Si ce-am mai vazut acolo.... te apuca groaza. Sunt atatia bebelusi bolnavi, aveau branule la maini sau la cap... Plangeau toti la luat sange (ca de aveau parte de acelasi tratament ca Maria- dc stiam cumparam eu fluturasi si ce mai trebuia).
Cam asta e tot. Incerc sa citesc si eu din urma.
paxela spune:
tzuna pupam puiuta mica sa isi revina repede, si pe mamica ei sa isi recapete puterea, am trecut si eu cu fimiu prin analize dastea facute de asistente "destepte" am avut chiar si "placerea" a 6 intepaturi pt 2 eprubete pt ca era saracul atat de stresat incat desi iau nimerit vena pana la urma nu curgea nimic, dupa ce il intepasera de 4 ori in manute si au reusit sa iao eprubeta deabia deabia au trecut la piciorus, unde au luat cu greu pt a doua dar cand am ajuns la masina cu el deja curgea sangele siroaie de unde ele nu reusisera sa ia mai nimic
, dar asta este personalul calificat din romania
, eu am gasit un laborator cu o tanti care ia sange fara probleme si din prima, si care dacaa vede venele prea mici renunta la fluturasi, fiole ci vid si practica metoda clasica , ac de seringa ,
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
tzuna spune:
Am trimis bani pt Sonia in contul de la BCR si a fost ok. Mie imi apare ca banii au fost trimisi(ca am facut transferul pe net) deci contul e ok zic eu.Si datele sunt suficiente. Din pacate nu stiu dcaa vor strange la timp banii. E vorba de o suma mare.
ALIONUSHCA- te inteleg perfect. Mie mi-e groaza putin de concediul ce-l vom face la Piatra-Neamt (la parintii mei si la socri) dar am de gand sa le spun din start cu ce sunt de acord si cu c enu ca pana la urma cresc copilul singura, nu ma ajuta nimeni si fac ce ma duce capul, iar eu stiu mai bine ce-i place si ce nu.
Foarte inspirata interventia ta draga Marta.
PAXELA - pana la urma centrul chiar s-a desfiintat. era la Romana. Acum vine maseuza acasa pana isi gaseste de lucru in alta parte.Chiar imi pare rau ca s-a desfiintat.
LAINA- la fel pateam cu Maria si toata lumea imi zicea sa am rabdare. si cu cat imi ziceau mai multi cu atata imi venea mie mai tare sa-mi iau campii sau sa le spun vreo doua.. desi erau bine intentionati.
Gata fug la Mariuca ca se mataie si i-am promis ca azi a plans destul si nu o mai las deloc sa se mataie.
Cum va fi vremea miercuri stiti careva? Ca tb sa ajung la pranz la IOMC dupa rezultate si nu am cu cine lasa fata. Speram sa mewrg cu metroul pana la Stefan cel Mare ca satia cu taxiurile m-au inebunit si de bani si nu au nici aer conditionat.
gata, va pup.
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Sunt cu 2 capitole in urma dar nu mai am vreme de recuperat!
Va sarut pe toate si mai mult pe bebelusii vostri! Sa ne traisca si sa fie sanatosi, sa ne aduca bucurii, cu fiecare zimbet sa ne inveseleasca ziua!
Vad ca au aprut si fete noi si le urez "Bine Ati Venit!"
Tuturor celor care au probeleme cu bebelusii....sanatate!
Eu nu am mai deschis calculatorul de ceve vreme. La noi in casa au fost 35 de grade sua chiar mai mult si nu mai deschideam nici macar televizorul.
Tudor este bine, i-am repetat exudatul nazal si asteptam rezultatul.
Vaccinul de 4 luni i l-am facut marti chiar marti in super caldura care era si ... mititelul.. a clacat! Un pic de febra+scaderea poftei de mincare de la antipolio+caldura de afara si din casa= nu a mincat nimic 3 zile! Cel putin in timpul zilei minca maxim 200 de ml de lapte si cu chiu cu vai citeva lingurite de piure de fructe! A fost extrem de stresant pentru mine! Oricum si-a mutat mesele noaptea si se trezeste chiar si la 2 ore sa maninca.. dar cu vaccinul asta a mincat asa pertotal in 24 de ore vreo 400 ml de laptic! Ceea ce se vede si pe el.. ca a ajuns un slabanog extrem!
In schmb.... de joi sta in 4 labe! si inceraca sa avanseze dar nu ii iese! Mai repede da inapoi decit inainte! E un scump! SE ridica asa in minute si in genunchi si se bitiie in fata si in spate ca un balans si e foarte foarte fericit! O sa pun si poza daca am timp chiar acum.
Va pup pe toate si revin!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ane2200 spune:
Buna fetelor,
in ultimele zile si eu am intrat tot pe fuga pe forum - am calculatorul pe balcon si cred ca erau 60 de grade.
Tzuna,
Mariuca si mamica ei extraordinara. Miercuri o sa fie 22 de grade, si ploaie - cel putin asa zice pe weather.com.
gabi78 - si Raul la fel face, tot inapoi merge. Si e f suparat cand ajunge la capatul patului si nu mai are loc. Partea buna e ca a invatat sa se intoarca de pe spate pe burta si sa-si scoata si manuta de sub el, ca la inceput trebuia sa stau langa el cand incepea sa planga ca nu iese manuta.
carla_lia, despre depigmentare nu stiu sa-ti zic nimic. Vezi ce zice dermatologul 
karla32, imi pare rau ca trebuie sa incepi serviciul asa repede. Dar, cum au zis si fetele, sigur ti-ai facut niste calcule si e decizia cea mai buna.
si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Si nu in ultimul rand, pupam toate albinutele si toti bondareii care au mai implinit cateva lunisoare de cand nu am mai scris noi. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
karra80 spune:
Tzuna
pe Mariuca sa-i treaca.... si noi am facut vineri analize dar am avut noroc i-a gasit vena din prima a plans ea putzin dar a trecut......
Si eu tot la BCR am pus banii tot de pe net si au plect azi dimineatza deci e ok contul.....
Winnie numai sta locului nici o clipa tot treb sa o intorc de pe burta inapoi pe spate ca miscarea asta inca nu o site si dupa ce se plictiseste maraie....tot la 10 min treb sa-i schimb pozitia...ba in leagan, ba in pat , ba in patutz...etc....
Gabi78 stai linistita ca acum cateva zile si eu plangeam langa ea ca moare de foame ca nu manca.......de la 5 meses a ajuns la 4 manca la 6 ore...si macara daca ar manca mai mult la o masa dar tot putzin pe ansamblu 500 ml max si ceva piure de frucvte......
Azi vad ca a mncat deja 2 mese cate 170ml la fiecare.....si cateva lingurite de pirsica de la borcanel....
Martutza bine zis.....si eu la fel am incercat cu morcovul fiert si a facut kk tot morcov.......si inca nu e pregatita......cel putzin pana nu sta sg in fund nu o sa incep nimik... ii dau asa cereale seara ca am vaz ca ii place mai mult laptele.....si ceva fructe...iar supica de legume din cand in cand ca sa o obisnuiesc cu gustul i-o faca asa ca nectarul....da nici aia nu amnca tot timpul.....
asa ca incepem cu adev dupa 6 luni din sept cand nu va mai fi nici asa de cald, o pot pune in scaunelul de masa...si sa stea si ea normal sa mance...pana atunci ne jucam...invatzam sa mestecam.....
Karla stai linistita ca vei avea energie si pt puiut...e greu ca treb sa mergi la munca dar pana la urma nu e o tragedie nu esti nici ultima nici prima......
Raisa ma bucur ca sunteti bine.....lasa ca sunt mult mai delicate si finute.....fetitzele daca nu sunt umflate ca niste miss piggy.....si eu cred ca graficele si masuratorile aproximative au fost facute cu buna stiinta....ca intr-un fel este dezvoltat sistemul osos de ex sa sustina o greutate proportional.... la 4 lunieu de ex am o verisoara in spania si a ei s-a nascut cu 3200 g si are acuma la 3 luni 8300g si nu vreti sa stiti cum arata....pe bune e purcica...stiu ca e urat cuvantul dar numai arat a copil ...are deja niste trasaturi...asa ca daca e in limite nolrmale nu are rost sa ne mai stresam.....sunt mai dulci mai finutze.....Zise cioara despre al ei pui.....pun pariu ca daca era grasuna si a mea era tot cea mai frumoasa....
asa ca nu bagati in seama ce am zis.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
offf topic
Calculam daca ar da 3000 de oameni cate 100 ron....s-ar strange bani pt SOSO
Sper ca nu am gresit.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
paxela spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Am pus poze cu Tudor
aici
Sper sa si mearga link-ul.
nu merge mai incearca
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica http://www.totsites.com/tot/anadelia
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Am pus poze cu Tudor
aici
Sper sa si mearga link-ul.
sa vedem acum