Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
paxela spune:
quote:
Originally posted by gabi78quote:
Originally posted by gabi78
Am pus poze cu Tudor
aici
Sper sa si mearga link-ul.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
sa vedem acum
acum merge
e un scump, si are parrrrr
, ce dlce e, si cret si roscovan si cu plete , s ce bine sta in 4 labe, in curand, o ia prin casaAlexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica http://www.totsites.com/tot/anadelia
Lumi_Nag spune:
Salutare!
De maine am net acasa la mine si sper sa intru si eu mai des. Acum intru de la cineva si vreau sa-i spun Carlei ca si baietelul meu are pielea depigmentata pe burtica si intradevar cumnatul meu are niste pete albe unde candva au fost alunite.Sper sa ramana asa ca este o pata f mica dar vizibila.Daca nu se retrage macar sa nu se extinda. Dr mea a zis ca nu am ce sa fac. ![]()
Revin cu amanunte si despre noi de maine incolo.
Pup bebelusi frumosi si cele mai bune mamici.
It's easy living with eyes closed
gabi78 spune:
Multumesc paxela! Intr-adevar sta bine in pozitia de mers dar in fund nu vrea sa stea.. deloc!
radcarmen spune:
Gaby78 ce scumpic si motat e piticul tau. Daca as fi vazut doar pozele fara explicatie as fi pus pariu ca e mai mare decat e. Sa va creasca mare si sanatos.
Va trimitem cu drag un
.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
roxanici spune:
vai, Gabi, super, ce bine sta in 4 labe domnul Tudor. De frumos nu tb sa il mai laud ca e frumos foc, si parul....stii ca noi cheliosii murim de invidie cand vedem asemenea plete. 
Sa-ti traiasca si sa-ti faca vraiste prin casa cat mai repede.
,
Ah, cum se ridica in pozitia aia? singur s-a invatat? banuiesc ca da...dar cum face? se impinge in maini si picioare?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Alexa, da si Delia ce bine sta in fundulet...cum faceti suratelor sa stea asa bine bebeii? Rares sta numai in....coate, fundul e prea greu sa il ridice; in fund ar vrea, dar inca e foarte instabil si incovoiat. Eu mai am rabdare...dar cand vad la altii cum stau copilasii parca nu mai am ![]()
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
In primul rand, VA ROG SA MA INVETE SI PE MINE CINEVA CUM SA PUN BANI IN CONTUL SONIEI DE ACASA PRIN NET.!!!VREAU SA MERG LA BANCA DAR MI-E TARE GREU CU COPILA, AM MAI FOST O DATA SA-MI PLATESC RATELE SI S-A TOT MATAIT PE-ACOLO.Eu vo merge la banca dar dupa 15 aug si e ff tarziu de pus ceva atunci.....
Alexiei se pare ca-i place tare morcovelul.Iii dau suculet de 4 zile si i-a placut mai mult decat marul.Maine le amestec pe amandoua, sa vad ce-o iesi.Vreau sa incerc si piersica si portocala dar nu singura ,ci combinata cu alte fructe.
INTREBARE:Cum faceti voi piureul de fructe.La blender sau merg mai bine prin razatoare???
MARTUTZA, explica te rog un pic in detaliu cu razale astea solare(despre refractie..).Stiam si eu ceva, dar vreau sa-mi reactualizez cunostintele, asa ca sa le dau si eu peste nas mamicilor care n-au rabdare pana la 2 ani si-si expun copiii la plaja.
Uite noi locuim la mare si sambata am facut 1 baie si plaja pe anul asta.Si aia de la 17.00 seara, iar Alexia era in carut.am preferat s-o plimb seara pt aerosoli decat sa stau cu ea la soare.Si credeti-ma eu eram innebunita sa fiu bronzata vara..Asta este si MARTUZA vb de sacrificii....
Noi mancam acum exclusiv formula si face kk intre 1 si 3 ori pe zi.Uneori verde.uneori pastos alteori mai moale.Sper sa o tina tot asa ca sunt multumita de tranzitul ei.
Si zic si eu ca nu toti copiii sunt la fel la capitolul progrese.Alexia se intoarce fara plb de pe spate pe burta si invers, canta, prinde jucariile se joaca cu ele, insa nu-si roade piciorul(n-a descoperit asta) si nici cu statul in fundulet nu ne laudam prea tare.De fapt eu tot am evitat s-o pun, din cauza coloanei, mi-era teama.Acum facem ex zilnice sa invatam putin cate putin.Sta intre perne insa de multe ori are tendinta sa-si aplece capisorul catre picioruse.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
ROXANA, stai fara grija..RARES are numai 4 lunisoare si din cate stiu eu e ceva normal ca bebele SA NU STEA IN FUNDULET LA 4 LUNI...EU ZIC CA AM PUTEA SA LE FORTAM COLOANA ASA DEVREME.nu stiu, e parerea mea , sper sa nu dati cu rosii....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
iunita spune:
"Martutza bine zis.....si eu la fel am incercat cu morcovul fiert si a facut kk tot morcov.......si inca nu e pregatita......cel putzin pana nu sta sg in fund nu o sa incep nimik... ii dau asa cereale seara ca am vaz ca ii place mai mult laptele.....si ceva fructe...iar supica de legume din cand in cand ca sa o obisnuiesc cu gustul i-o faca asa ca nectarul....da nici aia nu amnca tot timpul.....
asa ca incepem cu adev dupa 6 luni din sept cand nu va mai fi nici asa de cald, o pot pune in scaunelul de masa...si sa stea si ea normal sa mance...pana atunci ne jucam...invatzam sa mestecam....."
Karra80... de curiozitate..ce intelegi tu prin diversificare? Sau se imparte in diversificare "pe bune" si diversificarew de-a joaca?
Noi ne-am facut mari.. La 4 luni Iarina are 5,93kg si sa vedem cati cm marti cand mergem la vaccinul de 4 luni. In rest rade tot ca base, se taraste ca un viermisor pe enunchi si pe coate, zice amamamamamma cand e suparata sau cand se plictiseste. Nu mi-e nici rusine nici frica si nu nici nu simt ca procedez gresit si ma laud ca fetita mea papa 30 mlsuc de morcov/zi si il mananca cu "interes" ca sa nu zic ca ii place ca nu stie inca sa imi psuna. Dar ..tinand cont ca face gura maaare maaare cand vede lingurita si apoi rade...cred ca nu o fortez cu nimic.
Stiu ca dupa atata timp o sa spuneti "bine ca ai venit tu sa ne strici linistea" dar.. nu s-a schimbat nimic. De fiecare data cand am ceva de spus nu pot pt ca ... nu sunt in parametrii. Ideea unui forum e sa spuna fiecare ce are de zis fara sa ii fie teama ca o sa primeasca rosii de-un bulion.
Ma duc sa hranesc mimoza ca protesteaza.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
lilidana spune:
Gabi,ce mare pare Tudor,ce par si ce performante!
Ce-i dai sa manance de e asa "fortos"
.
Dar am vazut-o si pe campioana noastra,Delia !
Paxela,a vazut si sotul pozele si a zis ca "nu se poate asa ceva,sigur e nascuta in martie?"
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 4 luni
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!