Mamici de septembrie-octombrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
aniast72 spune:
bernix, bine ai venit printre noi. Mesajele tale au intrat mai greu pentru ca esti incepatoare si primele 10 mesaje sunt moderate. Asadar mai scrie-ne cate ceva despre tine, cum ai suportat sarcina pana in prezent, cum o sa o cheme pe fetita ta...
Vis a vis de spitalele private eu zic ca e o alegere buna, doar ca ar trebui sa-ti intrebi medicul daca are contract cu spitalele respective. Eu o sa nasc peste o luna natural cu epidurala la Euroclinic si inca nu mi-am facut programare. marti o sa-mi intreb medicul cum se procedeaza, apoi revin cu detalii.
Sarcina usoara in continuare!
Andreea 35+ cu
cecilia L spune:
Buna si de la noi,
Am reusit sa citesc ce ati scris zilele astea, harnicute.
Imi pare rau ca unele dintre voi aveti contractii, aveti grija de voi.
Bernix, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios.
Eu sunt ok, am fost ieri la padure, a fost bine, aseara m-am simtit cam aiurea, ma durea sub sani sau mai bine zis parca aveam un cutit infipt intre sani.Azi insa am dormit la greu, acum ne pregatim sa iesim in parc la plimbarica, asa ca vb mai tarziu.
cecilia,34+Cristian
aniast72 spune:
bernix, esti pe listuta. Daca ne dai si data nasterii, te trecem si la sarbatorite.
Andreea 35+ cu
sim_stoian spune:
Gema, si fierul meu era in limite, doar la HLG iesise ceva aiurea. Medicul de familie mi-a dat sa iau fier, dar am facut diaree de la el si nu am mai luat. L-am intrebat pe dr. Tutunaru cand m-am dus cu rezultatele la analize daca e nevoie sa iau fier si a zis ca nu, asa ca nu am mai luat. In cazul tau nu stiu ce sa spun.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Tomasa, si eu am mai comis-o cu salamul de Sibiu - stii ca plangeam eu pe aici acum ceva vreme ca mi-e pofta.
Irina, sar'na pt lamuriri.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
Hello burtici!
Azi sint mai optimista decit ieri....desi dimineata m-am trezit cu capsa pusa din cauza unor carcei ingrozitori la ambele picioare, mi-au trecut repede nervii datorita sotului care m-a rasfatat toata ziua ...
Offf....vad ca sintem din ce in ce mai multe cu probleme:(....sper din suflet sa trecem toate peste sapt 37 si sa avem bebicii super sanatosi!
Roxali ma bucur mult ca pina la urma ti-a iesit ok curba glicemica ...
Wow ce dotata e maternitatea unde vei naste tu!...si la spitalul unde voi naste eu sint conditii bune si personalul super(stiu asta pt ca am fost internata de 2 ori aici,ultima oara la ginecologie),dar nu chiar luxul de la voi...
Eu sala de nasteri inca n-am vazut-o pt ca nu am facut cursul pre parto,sper s-o vad pe 29 Aug cind sint programata pt controlul pre parto...asta daca n-o sa nasc direct atunci ...am vazut doar sala unde te monitorizeaza,pt ca acolo am tot fost din cauza contractiilor...
myral ma indop cu Mg si Buscopan care sint apa de ploaie iubita....asa cum zicea si Piciulika,asa se trateaza si aici contractiile...cit despre Fe,eu iau o pastila pe zi(pina la sf sarcinii)..de fapt pastilele astea pe care le iau,mai au si ceva vitamine si minerale,insa predomina Fe...cordonul ombilical eu nu stiu cum il are Matteo....cind am intrebat-o pe dr-ita a facut fete-fete si mi-a zis ca nu se poate vedea cordonul ombilical si ca oricum copiii se nasc indiferent de cum il au...cu alte cuvinte,sa tac si sa-mi vad de treaba mea ca la restul se gindesc ei...asa-i pe aici,nu le plac intrebarile...
Danielle si eu am ales sa nu fac epidurala si unul dintre motive a fost chiar faptul ca daca nu e facuta la timp nu mai esti in stare sa impingi eficient si sint nevoiti sa foloseasca forcepsul...cel putin asa am auzit....nici moasele de aici nu sint prea incintate de epidurala din acelasi motiv....in schimb ginecologii si anestezistii o recomanda....insa cum aici nasti cu moasa de turn,prefer sa le ascult pe ele...medicul face doar cezariene sau nasteri cu probleme...
Despre servetelele umede nu stiu ce sa zic....mie mi-au zis sa duc la spital daca vreau...
Roxana imi pare rau ca ai tras si tu asa o spaima ...bine ca s-a rezolvat pin ala urma....sper ca Alex a iesit din greva foamei:)...
Piciulika bine ai revenit!....sa stii ca ne tot intrebam ce-o fi cu tine!
Ana multa sanatate Mirunicii tale!
Bun venit fetelor noi si felicitari celor care si-au vazut de curind bebeii la eco!
Pupici si o seara placuta! Eu ma duc sa fac o plimbare scurta!
Picca 33+ cu Matteo
mami25_7 spune:
Salutare fetelor si de la noi,astazi am lenevit in casa toata ziulica.M-am uitat la stiri la PRIMA tv si am vazut-o pe KAY si pe SONIA,e asa dulcica,mititica era plina de fire,si are nevoie de ajutor financiar.Ma voi ruga pt mogaldeata mica si luptatoare.DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!
31+
Piciulika spune:
Citind din urma, am vazut ca pe unele v-am cam speriat cu disparitia mea. Imi cer scuze si va pup dulce pe toate.
Efectiv sotul a zis ca asa nu se mai poate cu biroul si stressul; luni mi-a facut bagajul si am plecat - rapita, ce mai! (aproape 4h cu masina, semiculcat, pauze...) Mi-am sunat seful si s-a bucurat pentru noi ca evadam asa... Nice.
La intoarcere i-am gasit pe ai mei acasa - alte surpriza.
Roxana, Ramonaiani, Roxali, Mandarinutza, Danielle, Slippers, Piccaflor sper ca nu uit pe nimeni! - merci de primire.
Roxali - nu mai trebuie viza de Elvetia, de vreo 2 ani. Te mai intreaba astia una-alta la intrare, dar in principiu doar vii.
M-am regasit in multe povesti ale contractionistelor noastre - gen Amar, Myral... Offf, tot impreuna ramanem.
Slippers, sanantate multa frumoasei Miruna, draga de ea.
Bernix, bine ai venit!
Tomasa, de acord! Cu bebe am inteles si eu ca trebuie sa citesti multe (si contradictorii) carti, ca apoi sa-ti asculti si instinctul! Fiece baby are ritmul/nevoile lui. Nu sunt chestii "corecte" de aplicat habotnic.
Am citit o gramada in vacanta, si am invatat multe. Am de gand sa mai sumarizez si sa va zic si voua - am gasit multe chestii practice si perspective incurajatoare.
...ce naiba: nu-s mai viteze elvetiencele la nascut decat noi?! Atatea povesti de bine am auzit de la amice, toate asa de tonice si nascute in 5-6 ore, fara nimic, nici taiate...!
Vreau natural (si la termen, por favor!!!) si-s inca f. curajoasa. (Oricum, dr o sa aiba epi pregatita, in caz de nevoie - da' de aia de sa poti inca sa umbli si sa impingi activ...)
Stiti, ma gandesc ca pot sa ma panichez sau planific cat vreau eu - tot nu stiu cum va fi! Ma gandesc ca e ca un tunel negru in care intru si la un moment dat tot se termina. Asta e! Generatzii au reusit, n-oi fi eu mai sklaba de inger!?
Spital privat, sala de nasteri de te ia dragul de ea, toti dupa popoul meu - ce-mi lipseste?! Doar sa fie ingerasul meu pe faza (pe langa moasa/medic/anestezit), si gata, am nascut!!
Patutzul il aducem si montam luni sau marti si camera e gata! (am mai luat atatea lucrusoare lui kleinem Bub Michael... fac poze sapt. ce vine). M-am gandit sa nu miroasa a mobila noua... si sa fie totusi gata - chiar inaine de o luna ante-termen, cum zice obeceiu' pe aici. Desi gandesc eu pozitiv...
O seara frumoasa tuturor si pe maine - merg la Mami mea...
Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
betty78 spune:
Bernix bine ai venit. Iti doresc sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara. Eu eram aia cu piscina, dar am mai mers pana acum la Marriot si nu la Bucuresti cu toate ca este mult mai aproape. La Euroclinic nu trebuie sa ai asigurare in sistem privat, ar trebui dxoar sa iti intrebi medicul daca colaboreaza cu acest spital, sau poti sa iti schimbi doctorul in cazul in care esti de acord cu vreun medic care lucreaza la ei.
Eu am plecat azi sa ma fac frumoasa, dar exact cand am ajuns la coafor am inceput sa am nicte contractii super dureroase, la 2 - 3 minute dar si la 10 minute, de n u mai stiam ce sa fac. Dupa aproape o ora de chinuri mi-am revenit si bineinteles ca s-a dus naibii programarea mea. Oricum ce m-a incantat este ca spre deossebire de dimineata, bebe m-a lovit super tare in timpul contractiilor. Am tras un piu de somn si am revenit pe baricade.
Am o intrebare: nu stiu ce detergent si balsam sa folosesc. mi-am cumparat de la Sano. A mai folosit cineva?
betty7834+ cu
AMR 32 zile
pozele noastre
bulinutza noastra