Gradinite si crese in Timisoara

Gradinite si crese in Timisoara | Autor: allbinutza

Link direct la acest mesaj

Buna sunt din Timisoara si va trebui sa-mi dau odorul la gradi dar nu stiu care este cea mai buna.Ajutati-ma va rog cu sfaturi unde ar trebui sa incerc si de care ar trebui sa ma feresc.
Multumesc.

Silvia,mamicutza de Davidutz.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Depinde care zone te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

noi stam in Dacia,chiar pe strada cu gradinita 26.Dar poate ne mutam si de aceea am spus sa nu fie zona un criteriu dupa care nu cautam gradinita.

Silvia,mamicutza de Davidutz.

Mergi la inceput

Conteaza sa-ti fie aproape de casa sau de serviciu. Gradinita 26 e foarte buna. Si 36, cea de langa ea, au schimbat multe lucruri pe-acolo in ultima vreme. 27 la fel (aici au si cresa). Sper ca nu vrei sa-l inscrii in toamna asta, ca nu mai sunt locuri niciunde.
Mai este 33 de pe Olimpiadei unde este si sectie germana; 22 de pe Paciurea e de asemenea cu cresa insa greu obtii un loc acolo. Mai e Lenau, daca vrei la germana... dar e cu program scurt.
La cresa de la Gradinita 27 am vrut eu sa-mi inscriu copilul, am auzit ca sunt conditii foarte bune (cat de bune pot fi intr-o cresa de stat). Mai sunt gradinitele particulare unde avantajul e ca sunt in medie 10 copii in grupa, dar pretul e mult mai mare.
De gradinite de care ar trebui sa te feresti nu am auzit, conteaza cu ce oameni ai de-a face in gradinita respectiva - se intampla ca intr-o gradi sa nu fie tot personalul la fel de dragutz. Asa ca dupa ce ai pus ochii pe o gradi intereseaza-te si de persoanele cu care vei colabora (educatoare, ingrijitoare).
Probabil sunt gradinite bune si in alte zone, eu doar despre astea am auzit.

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult mai ales ca ma interesau si unde vb germana,dar cel mai important este sa fie cu program prelungit.Nu din toamna asta vrem sa-l inscriem,adia de la anu' dar am inteles ca trebuie sa mergi din timp de aia intreb de pe acuma.
Multumesc inca o data.

Silvia,mamicutza de Davidutz(07.02.2006)

Mergi la inceput

Cu placere. Si-alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvia,Luana e inscrisa la gradinita cu orar prelungit nr.9 "carla Peltz",langa biserica mare din Mehala....eu ca parinte sunt super multumita si n-am nimic de comentat.Au urmatoarele sectii:maghiara,germana si sarba.....evident si romana.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Program prelungit,adica pana la 5 dupa-masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by allbinutza

Program prelungit,adica pana la 5 dupa-masa?

Da,cu mic dejun,pranz si gustare.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fii-mea e la gradinita 22 pe paciurea, tot la program prelungit, pina pe la 16. e super, nu am decit cuvinte de lauda!!!!! cred ca o s-o duc si acum din august ca se fac grupe adunate cu copii din grupe diferite, se joaca doar, nu se fac activitati speciale. tot e bine, macar ar minca, ca acasa slabe sanse

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput