mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)
Raspunsuri - Pagina 8

doinabita spune:
Dorry si pe la noi se culeg viile, noi nu avem ca nu suntem din zona, dar toti vecinii nostii fug dintr-o parte in alta de la finu , la nasu, unchiul....
Micuta ce zice?ii place la Bucuresti?sau vrea la bunici?
Va pup fetelor!!!!mai stau putin si ma apuc de mancarica!!!!
Doina Bita

Dory232002 spune:
Doina, si la noi tot cam asa este, de ex. ieri au cules via parintii mamei si au fost la ei, maine culeg ai mei si (ei au 2 vii) si au ft. multi oameni ca ajutor.Dina cauza asta a ramas mama acolo si saptamana asta pt. ca trebuie sa faca mancare si sa le puna masa la oameni ca mamaia nu mai traieste si era musai nevoie de o mana de femeie.
Alexa nu mai are nici o treba cu mamae daca nu o mai vede, asa sa intamplat si cand am lasat-o la tara, nici nu a pomenit cu noi , sa acomodat repede acolo daca nu ne-a mai vazut.

doinabita spune:
Dorry e bine ca se acomodeaza repede caci asa nu stai cu grija cand o lasi la mamaia.
Eu noutati nu am ...treba si cam atat.
Dar fetele unde sunt?nu au terminat cu amenajatul noilor locuinte?
Fac o cafea???
Doina Bita

danielac spune:
eu sunt la brasov, azi mi-am pus internet.
stau aici pana vineri seara...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

doinabita spune:
Violeta si nu mai zici nimic?
Daniela, e frig la Brasov?cred ca ...si la noi este frig.
Eu nu am nouatati, treaba in casa, curte.
Va pup!
Doina Bita

Dory232002 spune:
Neata!nici noi nu avem noutati..., de cand ma trezesc dimineata ma ocup de fata si treburi prin casa..., si aici este racoare.
bvgt hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hnmmmm,kiiiiiiuuiiii(asta este un mesaj de la alexa pt. voi )
Va pup

danielac spune:
Doina, e frif azi si la BV! sper sa nu tina prea mult vremea asta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

doinabita spune:
Dorry, o pup pe Alexa!!!si pe tine!!!
Daniela e frig si la noi,nu cred sa mai fie calduri...dar nici frig asa...
Va servesc cu o cafea!!!
Doina Bita

Dory232002 spune:
Doina, ti-am lasat un ofline pe mesenger,in legatura cu banii pe care urmeaza sa ti-i trimit, sper ca la-i primit.