Violeta eu pun, caci mai am cate ceva prin gradina iar daca reusesc o sa mai si cummpar.Fetelor nu veniti la o cafea?
Doina Bita
Violeta, trimite-mi numarul de mobil al tau te rpg... sa te sun cand ma stabilesc...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Si eu pun castraveti, oricum cred ca ies mai iefti, dar nu neaparat de-asta , asa ma-m obisnuit.De ex. am luat castravetii cu 15000 lei vechi iar un borcan de 800 gr. am vazut in Cora cel mai ieftin 38.000.Si in Bulgarie ma-m uitat duminica si era borcanul de 8oo gr. 40.000 iar cel de 1, 700 kh era 100.000 lei.
Va pup
Buna fetelor!ce faceti? eu sunt tot in Bucuresti si azi, dupa cum trebuie sa fac drumuri azi abia maine dimineata merg acasa.Voi ce faceti?Nu beti o cafea? va servesc!!!
Doina Bita
Buna fetelor.Eu am ajuns acasa.Aici a plouat si inca mai ploua.Voi ce faceti? Va doresc un weekend placut!!!
Doina Bita
Dorry, ai venit de la micuta?i-ai dat un pupic si de la mine?
Fetelor, unde sunteti???eu sunt aici va servesc cu cafeluta!!!
Doina Bita
Buna fetelor!
Doina, da ne-am intors aseara de la tara, si am luat si fata acasa, ai mei trebuie sa culeaga viile si nu puteau cu ea acolo.
La nunta a fost destul de frumos cu exceptia vremii, a plouat pana pe la pranz si se facuse noroi.