mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)
Raspunsuri - Pagina 4

doinabita spune:
Buna fetelor!mie mi se restarteaza calculatorul...nu ii dam de cap...
Violeta, Dan ce sa zica...munceste din greu cu exercitiile.Trebuie sa ii cumparam doua aparate...dar costa ...sa vedem ce si cum vom face???caci suntem in lipsa totala de fonduri...dar nu dau inapoi caci daca fac asta sansele lui Dan scad drastic...
In rest incerc sa ma refac putin, caci ma simt inca obosita.
Voi ce faceti?
Danielac, felicitari pentru casuta!sa o stapaniti sanatosi!
Va pupam!!!!!!!!!!!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

violetamaria spune:
doina ma bucur ptr. voi si tineti-va tari ,nu va lasati
daniela ce faci??ai treaba??

Dory232002 spune:
Doina daca Dumnezeu va ajutat pana acum, sunt sigura ca va va ajuta si deacum incolo si sigur il va ajuta pe Dan sa se recupereze.

danielac spune:
fetelor salutare!
multumesc de urari!
am fost plecata la BV de martea trecuta pana ieri...
am zugravit casa am facut curat sa incepem mutarea mobilei in curand... am muncit ca un salahor de acum ma dor toate oasele...
doina ce face dan?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

doinabita spune:
Daniela, Dan e bine. Noi am fost doua zile la tara la soacra mea caci ne era dor de ei.De maine, adica de azi, continui cu curatenia, eu si Dan cu exercitiile de recuperare.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

doinabita spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti?
Daniela e greu pana o sa te instalezi, dar o sa fie frumos la final.
Eu m-am trezit , caci nu mai aveam somn, beau o cafea si apoi o sa trec la treaba.
Doina Bita

doinabita spune:
Violeta, nu prea am putut sa imi formez impresii caci inafara de spital si o mica piata de unde cumparam legume, si un mini-market nu am vizitat.Nu aveam voie sa mergem cu pacientul, caci trebuia ferit cat mai mult de mediul extern.Cat am vazut, si din masina cand ne-a luat de la aeroport, este foarte frumos, dar continuu este smog, nu vezi cerul albastru decat foarte rar,mi se par dezvoltati mult fata de noi, dar la curatenie, igiena, ma refer in magazin, caci aici era si carne...si muste...si ace...si tot amestecat.Nu este ca la noi sanepid...protectia consumatorilor....da cu pliciul in musca ,pe carne, apoi ti-o vinde fara nici o jena...si multe altele...
Din punct de cedere medical situatia este total diferita de la noi.Acolo , ai platit si nu mai trebuie sa dai nimic!!!Doctorii si asistentele sunt continuu la pacient.Daca are febra ...putina, se umple salonul se doctori , doar sa apesi pe butonul din salon si imediat vin.Aveam niste ciocolatele , sa ne mai indulcim si voiam sa ii servim si pe ei...nici nu voiau sa auda , sa ia de la pacienti, veneau ei cu fructe, dulciuri , pentru pacient.Ma intreb: oare la ei nu s-a inventat spaga?eu cred ca nu!
Doina Bita