mamici din TELEORMAN sunteti active?(3)
Raspunsuri - Pagina 3

violetamaria spune:
daniela bravo ma bucur tare mult ptr. voi sa-l stapiniti sanatosi si bafta in continuare

Dory232002 spune:
dOINA SA NU MA CERTI, DAR AM TRAS CU OCHIUL LA CASNICUTE, SI AM VAZUT MESAJUL TAU.
Bine ati revenit Doina!Cum este din nou acasa?
Fetelor, uitati ce spune Doina :
De ajuns am ajuns bine...dar nu i-a ajuns carutul lui Dan...si e din ala electric, am facut la aeroport reclamatie si asteptam...
Pe Gicu nu am reusit inca sa il fugaresc asa cum imi pusesem in gand, caci am avut musafiri , prieteni de ai lui Dan, care ne-au asteptat si azi noapte, vecini ,dar si cativa cunosscuti asa din vedere de la noi din oras.Mai am mancat de am spart ciorba de fasole, salata de vinete, carne nu am vrut...se mira barbatul meu...cica sa imi faca carne de pisica?de caine???ca nu vreu de altfel???am dormit doar 5 ore , nu am vrut sa dorm dupa amiaza ca sa dorm noaptea.Maine am de gand sa fac clatite, ca mi-e pofta,acum mie nitel lene...

doinabita spune:
Fetelor, va pupam!!!!!!!!!!!!!!!E asa de bine acasaaaaaaaaaaa!Sper sa ne ajunga si carutul, ca de nu???e cam greu!!!!!!!!Nu am putut sa dorm...m-am trezit pe la 4.30...Am facut cafeluta!Va astepta!!!!!!!!
Eu o beau acum si apoi merg sa fac mancaricaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!cu gustul nostru romanesc!!!!!!!!!!!!Va pupppppppppppppppppp!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Dory232002 spune:
Bine ai revenit Doina!Sper sa vi se inapoieze carutul ca imi dau seama ce greu este fara el si in plus costa si o gramada de bani.

aka spune:
buna. Doina bine ati revenit acasa. cred ca in urmatoarele zile incepeti recuperarea.
daniela sa stapaniti sanatosi casuta. si spor la treaba...
pupam mamicile teleormanence .
Monica de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

doinabita spune:
Violeta, noi speram sa se recupereze comlet,dar depinde de cum reactioneaza organismul lui la celule.
Aka , recuperarea Dan a inceput-o cu tatal lui, caci deocamdata nu avem bani sa plecam ...incercam sa cumaparam o bicicleta pentru el de gimnastica, electrica ca sa ii antreneze muschii picioarelor.Dar si aceasta costa.Zilele astea aflu cat???Mai stau putin sa ma odihnesc , caci ma resimt...dupa tot si apoi reincep lupta!De luni, asa mi-am propus.Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voi ce faceti?cum stati la capitolul pregatiri pentru iarna?eu abia trebuie sa le fac.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

violetamaria spune:
da doina acum sunt ceva mici schimbari , cu celulele daca organismul le acceptat la inceput si nu a facut complicatii e BINEEEEEEEEEEEE
multa sanatate si putere ,dan ce zice

Dory232002 spune:
Olaaaaa!
Ce faceti fetelor?
Munciti, sau pe unde umblati?
Noi aseara ne-am intors de la tara(din Tr.), si sunt obosita si acum, caci sa tot smiorcait fimea azinoapte si la 8 ne-am trezit, am facut mancare,am spalat si intins o masina de rufe, am fost cu ea afara.....
Va pup!