Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 23
RGE spune:
..fetelor va pup dulce am fugit la gimnastica si masaj ..vorbim dupa 5..pupici!!!
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Si eu imi fac griji despre cum va fi dupa si recunosc faptul ca mi-e un pic teama...Dan lucreaza pina tirziu (spaniolii sunt disperati dupa munca, familiile sunt pe planul doi si orarul e in consecinta)...mi-e groaza sa ma gindesc cum o sa stau singura cu Lucas, fara nici un ajutor, pina va veni tati. Stiu ca el o sa se implice foarte mult, dar la ora la care va veni de la servici poate ca bebe va dormi deja...numai gindindu-ma la asta incep sa am dubii ca voi rezista prea mult timp acolo, desi intentia este sa stam vreo 2-3 ani; dar nu stiu cind o sa mi se puna pata si am sa spun "pina aici a fost, eu plec acasa"...Pe plan personal nu-mi este teama de schimbare, cel putin nu din partea lui Dan...cit despre mine am sa incerc sa-l fac sa nu observe prea mare diferenta, sa-mi fac timp si pt el, sa nu-mi spuna ca de cind il avem pe Lucas pe el nu-l mai iubesc...desi i-am spus de citeva ori ca totusi pt o mama ceea ce conteaza cel mai mult este copilul ei. Iar in privinta geloziei, ca si Rox, eu, care aproape niciodata nu am fost geloasa, am inceput sa ma supar daca nu-si petrece tot timpul liber cu mine, pe messanger, daca duminica vrea sa se duca la piscina ii reprosez ca se duce sa vada femei dezbracate, daca intirzie sa se conecteze ma supar si inchid calculatorul si a doua zi nu-i raspund deci dupa cel chinuiesc putin...mi se pare ca am tot dreptul sa-mi acorde mie toata atentia si am pretentia sa nu faca altceva decit sa vrea sa ne vada si sa vorbeasca cu noi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Dany, am fost la Cocor...am gasit acolo 2 magazine, unul la etajul 2 si altul la etajul 3. Am vazut cind iti spuneau fetele unde gasesti magazine de gravide si cum nu mai avem aproape nimic m-am dus si eu acolo.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Dany, am fost la Cocor...am gasit acolo 2 magazine, unul la etajul 2 si altul la etajul 3. Am vazut cind iti spuneau fetele unde gasesti magazine de gravide si cum nu mai avem aproape nimic m-am dus si eu acolo.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Super, mersi mult! Si eu am fost atunci cand intrebam fetele in zona Cocor dar nu am mai intrat in el...doar langa, la Rococo ...unde mi s-au parut uratzele rau dar sper sa ajung sapt asta si in Cocor ca eu in afara de o fusta si 2 rochite nu mai am nimic de gravida.....nu ma mai incape nici un pantalon in talie....si auzind la TV, aseara ca miercuri vor fi 26-28 grade m-a luat frica.., ca nu am cu se sa ma imbrac
23+ ANDREI
Victo spune:
Flori, eu ma mai gandesc daca ma duc la eco de 32 de sapt..ma duc lunar la dr mea si cred ca ajunge, dar ma mai gandesc, oricum.nu stii un cabinet de cosemtica mai ca lumea, prin centru.asa...sa aiba si ceara de unica folosinta?
26+ piticul Stefanut
Jasmin012 spune:
Dany, pantalonii nu sunt superfrumosi, sunt clasici, dar in dreptul burticii au un fel de elastic din bumbac, ce se intinde... si mi-am luat si unii trei sferturi, mai sport...merg cu adidasi
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
slimatei spune:
dany sincer nustiu cum pot sa fiu de folos..ca dr. asta e cam nu a vrut sa-mi spuna nimic....zice ca totul ok...si eu nu tb sa preocup de nimic...ca daca era ceva de preocupat ceva imi spunea...si ca ce ma intereseaza pe mine de col si IR..uri..sunt in norma si sa ma linistesc...miecuri merg la gine...deocamdata nici ala nu mi-a spus nimic doar ca e totul ok...nimik mai mult....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
Am revenit .... da' nu pt. mult timp pt. ca ma duc sa lenevesc in fata televizorului ...
stefi - aha, am inteles cu drumul ... e lung taaare si obositor, da' asta e !!
Sa stii ca in legatura cu medicii de pe-aici .. eu iti spun ca nu e cazul sa te stresezi daca nu iti da detalii, atata vreme cat totul e ok. Nici mie nu imi spune de col, IR, placenta si alte alea ... e bine, merge totul ok. Imi face de fiecare data control, greutate, tensiune ... imi spune ca e bine si atunci nu ma mai intereseaza sa stiu altceva. Ce rost are sa ma stresez cu valori si alte alea ...??? Poate ca sunt eu prea optimista dar mi-e bine asa si prefer sa fiu asa.
Petronela
pussi spune:
salutiiiiiii
cami sa inteleg ca v-ati comandat mobilerul de la PALI?? sau Rge urmeaza sa-si comande? au magazin in BUC.?
bb depinde de suma, de veniturile voastre... intr-adevar cum zicea si Rge pana la ora actuala numai Alfa si Transilvania au normele de creditare date de BNR cu un grad de indatorare de 70%. Mare aentie la DAE, la alte comisioane si la comisionul de ramburasare in avans! o sa-ti trimit PM cu cazarea!
jasminicilor cum stati cu sofatul? si nu-l mai suparati pe tati
voi va jucati cu bebelusii din burtic... eu nu pot decat cu Elena .. Ana e mai rusinoasa se pare! Daca Elena e treaza si o zgaltai si eu acolo unde ma loveste.. ea riposteaza Asa ca de aseara, decand am descoperit noua jucarie... o astept tot timpul sa se trezeasca
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
adalia spune:
quote:
Originally posted by pussi
cu kg. stau bine.. dar am un burtannnnnnnnnnnnn.. or sa ma mute cu macaraua
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi,, felicitari pentru putinele kg puse pana acum..de abia astepta sa vad si eu burtica ta 3 in 1.
adalia 24+
a happy mom-to-be