Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 9

doinabita spune:
Buna fetelor!Am facut cafeluta!noi suntem bine!Incepem sa numaram invers...mai avem 7 zile si venim acasa!Pupici multi va trimitem!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Danelutza spune:
'neata
Doina multumesc de cafea si recuperare rapida lui Dan. Cum se simte dupa ziua de ieri ?
Monica la ora cind vroiai tu sa dansezi, eu deja ma aruncasem in pat
Mmiha spor la cheltuit banii
Pe restul va tuc in ordine analfabetica

maria2mami spune:
neata
exact asa ma simt
sunt dezamagita si suparata
azi, cand sunt si eu libera, trebuia sa merg la spit (ca v-am innebunit ) si ma suna de dimineata si-mi spune sa nu ma mai duc ca le da drumul acasa........si unde naiba sa mai ma duc si eu acasa....ca e cu familionu' cu vecinii cu prietenii
.........o mai las cateva zileeeeeeeee
bai ce ma oftic, cat asteptam aseara, mai rau ca un copil mic sa se faca dimineata........aaaa si maria e si mai suparata ca nu-l vede pe bebe
si ea e dezamagita
asa ca ii dau sa pape si plecam in oras
apoi o duc la tata
vb diseara
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Danelutza spune:
Va vad, va vad, pe mess
Treceti la apel ca altfel, va penalizez

mariussimiuc spune:
Helau a toute le monde!
Miha si Robert

Danelutza spune:

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
Doina, multumim de cafelutza, mai aveti putin si veniti acasa, Doamne ajuta!
danelutza spor la treaba
mmiha, imi pare rau ca nu te-ai putut duce sa -ti vezi azi prietena si bb-eul
miha, doar atat zici, unde-s pozele cu nisipul? cum a fost intalnirea cu robert?...hai ca te descos eu acum
miki, ce mai face prietena, tot la tine este? of nasoale sunt situatiile astea tu ce mai faci? mi-e dor de tine ne vedem in parc?
eu deocamdata nu fac nimik, sunt fara chef, abia la cafea si aia facuta de sotz
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
Monica si mie mi-e dor de tine . in curand am concediu si ne putem intalni. Prietena mea e tot la mine. Inca n-a gasit apartament. Aseara am fost in vizita la niste prieteni si soatza se lauda ca are acum 2 femei in casa.
Mey dimineatza ( sau azi-noapte) era laptopul conectat pe europafm ( eu dorm cu muzica sau Tv )si cred ca era mess-ul online. Azi am inventar de la ora 20
Ah.... m-ai intrebat prin ce magazine mai merg. NU MAI MERG PRIN MAGAZINE ( se mira si soatza). O astept pe mami sa mergem impreuna ( acum imi incarc bateriile hihihihi)
Nah... mai am 6 ferestre de spalat.
Revin
Pupici la toate
Miki

doinabita spune:
Buna gagicilor harnicute!
Danelutza, se simte bine Dan dupa ziua de ieri.Puteau sa apara dureri de cap...ameteli,dar nu a avut nici un simtom de acest fel, a putut face recuperarea completa, pe care o are de facut in fiecare zi.Aici a a plouat si aseara de zici ca era rupere de nori...si vad ca si in seara asta ploua.Nu am auzit asa tunete...in viata mea, parca se sparge cerul...Eu sunt obosita, caci programul de fiecare zi nu imi lasa nici macar nitel intre proceduri...am picioarele umflate de cand am ajuns aici...simt putin nevoia de putina odihna...nu stiu ce am ...dar m-a ajuns oboseala...cand incerc si eu sa stau putin ...daca pot se iveste cate un doctor care ma ia sa traduc, iar ce e mai nasol ca ma trezesc si pe timpul noptii cand au nevoie ei de tradus , bine cand se simte cate cineva rau si nu stie engleza...m-a mancat undeva...sa vada ca stiu si italiana...si dupa 28 zile ca tata avem azi de stat aici ma simt stoarsa ca o lamaie.
Hai ca v-am scris....dar daca ma mai trezesc doctorii pentru asta si in noaptea asta...maine cred ca lesin...asta noapte am dormit adunat 3 ore...
Vad ca Miky sterge geamurile, misto!si eu vreu !!!!
Vreau acasaaaaaaaa!(la Gicu) sa nu ziceti la nimeni!V apupam!!!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...