Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 8

mikiriki spune:
Salutare,
revin mai tarziu
Monicutza La multi ani tatalui tau. Multa sanatate
Danutza-bine-ai revenit
Miki

Danelutza spune:
La multi ani, tati de Monica ! Monica sa-ti traiasca taticul, sa fiti sanatosi cu toti pina la adinci batrinete.
Fetele, eu mai sint prin zona, dar nu prea scriu ca n-am avut timp sa citesc, la cite capitole am pierdut, nu mi-am facut temele.
Si peste o ora, duce iar calculatorul la reparat, ca l-au reparat de n-au rezolvat nimic si trebuie sa-i rezolvam noi
Aaa, am uitat sa ma laud, cit timp n-am avut calculator, m-am tinut de Isabella bine de tot, ca am scapat de pampersul de zi, de cel de noapte si incet incet vrem sa facem la wc nu doar la olita. Asa ca... am domnisoara mare, asta ca sa stie cuscra ce nora are.
Cuscraaaaaaaaaaaaaaa, te vad, te vad, dar sa nu ma mai blestemati ca fac pe detectiva, ca iar ma tin astia fara internet

diadaniela spune:
hello,fetele frumoasele si sexoasele!
vad pe aici sarbatoriti,reusite la facultate,nasteri,mutari..... felicitari la fete !
cel mai tare o felicit pe Gabi pt .ca se muta si m-as muta si eu ,da' n-am unde.
daca ar fi dupa mine mi-as face casa la mama in curte ,da' sotul zice ca nu ,domle,ca n-avem suficient loc.
de starea sanatatii nu va mai zic nimic ,ca am ajuns sa ma vaicaresc mai ceva ca babele. azi vroiam sa merg la medic ,da'n-am ajuns. ajung eu odata si odata!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa si mami spune:
banano ca n-ai fost la doctor. si nu mai vorbiti de mutat ca ma apuca un dor de duca... sper ca anul asta sa schimbam si noi ap pe unul mai mare, ca anul viitor sa ne apucam de facut copii
iesim la plimbare ca sper ca s-a mai racorit. toate

monica-elizabet spune:
miki, danelutza si va multumesc din suflet
dana, mergi la dr daca nu te simti bine
azi dim mi-a scris un prieten un mesaj...Patriarhul Teoctist a incetat din viatza
Dumnezeu sa-l odihneasca
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

maria2mami spune:
socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ....
am aterizat acasa, am muncit toata ziua, sunt franta, imi vajaie creieriii....nu am ajuns la spital din motiv de colega care a fost aseara la botez si nu a reusit sa ajunga la serv
maine poate ajung si eu sa-mi spal rusinea si sa merg in sfarsit la spital
am adus si fata ca e curioasa sa-l vada pe bebe...apropo il cheama FLAVIO ANDREI...MAI DAU UN SUC PT EL SI MAMICA LUI FRUMOASA
ma duc sa pap
revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Danelutza spune:
... ceva dans, ceva petreceri ?
Am rezolvat calculatorul, de-acum va voi stresa

maria2mami spune:
Monica sa-ti traiasca taticul sa fie sanatos si voios in zi de sarbatoare
maine sunt liberaaaaa si ma duc cu fata in oras...am luat salariul
Danelutza pupam printesa , felicitari pentru pampers
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

monica-elizabet spune:
mmiha, lasa ca nu-i bai ca nu te-ai dus astazi, bia si-a mai revenit si proaspata mamica(prietena ta)
super...spor la cheltuit bani
multam fain pentru urari
danelutza, abia astept sa ne stresezi
ai fata mare...eu nici acum nu ma incumet sa-i scot ruxandrei pameprsul de noapte...dimineata cred ca are 1 kg de pipi
bey eu as face dans dar nu-i Bi pe-aici sa dea tonul
jucai un pic, dar doar un pic de tenis ca nu-sh ce aveam nu prea "le vedeam" si avea si alex chef sa joace asa ca am renuntat in favoarea lui.
va pup pe toate si mai sunt pe-aici
monica

monica-elizabet spune:
mikiiii...te vaaaad
ce-i cu tine la ora asta pleci la serv?
monica