Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 7

doinabita spune:
Danelutza!iesi de dupa canapea...hai spune unde ai fost?Fetelor mai fac un rand de cafele?hai , trezirea !aici e o caldura...la voi cum este?Eu am o stare nasoala azi...mi-e dor de acasa!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Danelutza spune:
Doina multumesc de cafeluta. Nu am fost nicaieri, mi-am pus antivirus la calculator si mi-a blocat internetul. Asa am constatat ca nu functiona nici pentru CD.-uri si l-am dus la reparat. dupa ce ca am platit aproape 200 de euroi, dimineata cind a venit mesterul sa-mi deblocheze internetul, am constatat ca reparatia nu a fost corespunzatoare si tot blocat e CD-ul, asa ca diseara il duc iar la reparat. Sper sa-mi dea calculatorul cit mai repede acasa.
Bun revenit Stefania
Simo felicitari pentru bebe, sa fiti sanatos si sa fie mincacios.
Mmiha felicitari pentru reusita la facultate.
Si cu scuzele de rigoare, vinovat a fost computatorul, tin sa spun cu intirziere...
La multi ani, Miki ! Fericire, bucurii si o casa de copii.
La multi ani, Stef ! Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit alaturi de surioara ta.
La multi ani, Andra ! Sa fii sanatoasa, norocoasa, iar zimbetul si fericirea sa te insoteasca pe drumul lung al vietii.
La multi ani, feciorasul lui Miki M ! Sa cresti mare, sanatos si flacaul frumos.

ange spune:
bun venit danelutza
miha,felicitarile mele.mi s-a facut pielea gaina and am citit despre reusita ta.asa fericita si uda toata eram si eu acum vreo 17 ani.moamaaa chiar asa cati ani au trecut!!
gagici,gata caldurilela voi?
noi ieri am fost la iarba verde cu piscina.ne-am intors seara tarziu.a fost fain de tot. copiilor le-a placut mult de tot mai ales ca am fost in gasca mare.eu am stat la umbra sub copac ca de!
gabitza,unde te muti?
tzuc.o sapt. faina sa aveti
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

alexa si mami spune:
danelutzaaaaa bine ai revenit
la tine si isa.
mmiha felicitari pt reusita!
gabi, spor la mutat!
doina, hai ca mai e putin si reveniti pe pamint romanesc.
gagiiiiici, hai la prezenta.

alexa si mami spune:
cami. ce activitati mai desfasurati azi?
copiii ce fac? pina cind va mai destrabalati in vacanta?
bananooooo! cum mai esti?
cami, intrebai de canicula. si azi avem, cica de miine se mai racoreste, sub forma ca nu vor mai urca temperaturile peste 35 de grade.

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi azi nu l-am dus pe alex la gradi fiindca tati a oprit "sunatoarea" si ne-am trezit ca niste floricele toti pe la 9,20
alina, prezent!
doina multumim de cafelutza
danelutza, bine ai revenit
gabitza, spor la mutat
mmiha, spor la facut acte
cami, lasa bine ca s-au distrat piticii
stefania, o cafelutza mica merge... doar e virtuala
miki, ce mai faci, pe la ce magazine mai mergi?
miha, ati ajuns acasa?
Liana, ce destinatie ati ales pana la urma?
Dana-ch, n-ai mai zis nimik de la ziua printesei tale
olga, mirela nu mai scrieti nimik
dana banana, georgi, simo...
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
azi e ziua tatalui meu, asa ca dau de baut
La multi ani! taticul meu...of sunt asa departe de el, l-am sunat la prima ora sa-i urez...sa fiu eu prima
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)