Casnicute sexy ( 130 )
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
slimatei felicitariii te pupp.
monica multam frumos
doinaaa tot bagaboanata..mai am putin si gataaa o punem de un chef de se duce pomina..il pup pe Dan..
bananoooo io acu sunt prin Austria..am fost la Italia ..acu stam sa gandim sa vedem pe unde mai mergem..
va pupacesc pe toateeeeeee..
georgiiii tot taranca..tot..tot..bree nu poci sa folosec iconitele alea sa ma stramb putin la tine..
Danelutzooooo pazea ca vinnnn..
va pupppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

ange spune:
bravo olteanco.trai naneaca! sa ai vacata faina si abia te astept cu impresii.
simo,mii de felicitari.refacere rapida si bebe sanatos.fain numei-ai pus.sa-ti traiasca
banano,cate kg ai pus pe tine de la sunca de Moeciu?eu cand dau de tine pe mes.vreau poze nu auzisi mai soro?
Stef,sarcina usoara.uite acusica te felicitam si pe tine pt bebe.in cate luni esti?
mona,la cat te trezesti tu dimineata?auzi si doarme si la pranz!viata frate.eu in fiecare dimineata la 6,00 hai 6 si oleaca sunt in curte la udat si admirat florile cu cafelutza in mana
cred ca vecinii mei zic ca-s dusa cu capul.probabil ca daca nu voi iesi intr-o dimin. vor zice ca am murit si cu siguranta vor anunta politia
azi sunt 27° da eu nu pot face baie si nici plaja
tot azi am musafiri nu prea-s in forma dar nu-mi dispalce
doina,noutati ceva vis-a-vis de recuperarea lui Dan? cand vei pleca de acolo te vor "plange" aia la cat ai putut sa-i rasfeti cu bucataria romaneasca
tzuc.mai vin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cami azi am facut ochi la 10,30 toti si cred ca as mai fi dormit ca am stat aseara sa ma uit la un film pana tarziu(regulile georgiei)
dar in general in timpul sapt cand merge alex la gradi la 7 e trezirea si apoi daca mai am chef si doarme ruxi mai trag si eu un pui de somn langa ea dar nu ma mai apuca somnul cand vad ca am atatea de facut prin casa
Liana , super austria...si fusesi tu in italia si n-ai fost la Danelutza sa vezi ce are pc-ul ala de nu-i merge?
distractie placuta, sa aduci poze multeeee
in praga(cehia)...si nu numai praga mai sunt si alte orashele super faine pe-acolo... ati fost? daca nu...mergeti ca e aproape si e taaare frumos acolo(daca mergeti imi zici si-ti fac o lista cu obiective turistice pe pm)
Doina, mama cate bunatati faci pe-acolo...cred ca mor aia de pofta
numai bine si si tie si lui Dan
dana, las ca slana aia si tuculitza de fapt sunt mai sanatoase
decat alte prostioare de le mancam noi din comertz...sa nu-ti para rau...bine ca v-ati simtit bine...kg-mele le dai tu jos
eu azi am zi de tenis altceva deocamdata nu stiu...
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

alexa si mami spune:
saluty pe ziua de azi. de la gratar la iarba verde. copila face putin de nani (asa a zis ea) si apoi iar afara, ca facem pureci in casa.
am vorbit aseara cu miha la mare. este satula de mare, de soare, de caldura. nu mai stateau pina marti, azi veneau spre casa. daca ati auzi-o ce accent moldovenesc are
liano plimbareato, treci acasa. auzi da' ceva treaba facurati?
monica, destrabalare maxima sa dormi pin' la 10,30.
dana banana, am niste frigarui. te bagi? :)))
fug sa spal vasele si revin...

monica-elizabet spune:
alina razi tu razi cu treaba cu purecii , dar noi am adus niste pureci de iarba in casa si acum s-a dus sotul la mag si a luat niste "prafuri" sa dam prin casa ca i-au ciupit pe astia mici
nu credeam sa am vreodata problema asta dar...iat-o!
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

slimatei spune:
multumim ... noi inca suntem mici...dar o sa crestem....
avem aproape 21 sapt da aratam de 22la toate fetele
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

mikiriki spune:
Monicutza pupici. ce-ai gatit azi?
Lianooooo si Bananoooo va astept la mine
Revin....adica sper
Miki