Minunatele Scorpiute (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

cu-cu ce liniste-i pe-aici
pe unde sunteti fetelor?
noi am fost prin oras(numai noi fetele) baietii au fost pescari azi si-i asteptam acasa sa vedem captura
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

pe toate sa aveti o saptamana minunata

ps beeeyyy...m-ati lasat sa vorbesc singura pe-aici?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

si eu ca Georgi,
poate diseara ajung sa va mai povestesc cate ceva. Acum sunt la munci...si mi-e un sommmmmn,si masina de cafea era plina in pauza nu functiona .

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira uite o
de la mine sa-ti treaca somnul

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salutare!
Scriu azi, in avans, pentru cei doi puiuti de scorpiute nascuti pe 15 august!
Mira, La multi multi ani lui David, sa fie un frate model si sa fie sanatos mai ales, bucurii pentru voi cat incape sa va aduca si noroc sa aiba, ca frumusel nevoie mare e! Uf, a trecut un cincinal, inca putin si va ajungem si noi in septembrie!
Nina2, La multi ani Renatei, de obicei prima aniversare e cea mai teribila, plina de emotii, de amintiri "calde"... Sa va fie sanatoasa si fericita!

Va pup pe toate-toate, fara "esceptie" si sa fiti iubite!

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

elena de cei doi proichindei ai tai nu zici nimik?
eu m-am apucat de gatit si am cumparat si eu cate ceva pentru mica petrecere de miercuri de sf maria(pentru ruxitza mea) in rest...nimk nou
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Monica, iertaciuni, si pentru iubita Ruxi La Multi Ani! Sa ii fie de bine numele asta sfant si sa aiba parte de tot ceea ce merita!
Si La multi ani Mariilor! Pentru cuscra beau special o bere! Poate o abuzez cu un telefon sa vad pe unde haladuieste!
Ai mei... au crescut si imi stau pe cap! Glumesc! E greu cu 2 pui cand nu prea are cine sa te ajute si pe mine nesomnul m-a cam doborat psihic! Gabi a facut ieri 4 luni, am serbat-o cu tort (adica tot noi am mancat, ca ea... doar suc de portocale), am inceput sa vad daca ii place piersica si... da, o place, dar o sa ii mai dau peste cateva zile, tine in mana jucariile, le duce la gura si le molfaie la greu, e o scumpa! George le spune la toti ca bebelusa lui e cea mai scumpa si sa nu strige nimeni la ea, o pupa si tot il pazesc sa nu o ridice, ca are tendinta de a vrea sa o mute pe pat, si ea nu zice nimic, probabil ii place! Am noroc ca macar ma ajuta la cumparaturi, deja il trimit dupa orice e urgenta.
Va pup, sunt chioara de somn zi si noapte!

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

elena, saru mana de urari si voua la multi ani! pentru cele 4 lunishoare...cat mai multi ani! inainte si sa fie sanatoasa.
exact acelasi lucru vroia si alex cand era ruxi mica...sa o ia in brate si acum la fel si eu ii zic ca si el e mic si ea e grea si-l doare burtika...si el spune...cand era mica era prea mica acum e prea grea...offf

monica

Mergi la inceput