Minunatele Scorpiute (44)
Raspunsuri - Pagina 3
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR!
Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
Ana68 spune:
Salutare....
Of,Lory....ai tras si tu in vacanta asta cu pleoapa umflata....saracuta de tine!Am observat ca in ziua de azi de te musca vreo insecta...faci un buboi...ma gandesc ca din cauza incalzirii asteia globale au suferit mutatii genetice si ganganiile...Spor la treaba!
Cuscrita draga...si eu m-am bucurat ca s-a mai racorit afara...las' ca-i bine...Sa fim noi sanatoase ,cu restul trebilor....ca le-om duce pe toate!Vroiam sa te intreb mai de multisor,da' am uitat(ce sa fac?batranetile.....si neuronii dusi pe apa sambetei):cum i-a venit costumasul ala rozaliu Gabitei?M-am tot gandit ca-i va fi micut....Va pup!
Cuscrissima.....uitasem ,fata draga,sa spun ca mi-am clatit privirea pe pozele cu matale si gorobetii....may,m-ai ucidirat:cat poa' sa semene Gabita cu George...fantastic...Si cea mai tare poza,care pe mine m-a emotionat,sincer...e cea in care cuscru o tine pe printesica in brate....e asa multa afectiune in poza aia...m-a inmuiat...zau....mie asa mi s-a parut...si poza cu matale si George...ce mai?Sunteti niste frumosi toti si va pup si va imbratisez cu atata drag!
Monica...daca nu sti cum e cu pozele,suna un prieten....hahahahaha....hai ca glumesc!Nu-i prea complicat...am observat ca majoritatea celor de aici au album pe webshots....si eu tot acolo...
Adriana...pai hai fa rost de pozicile alea...sa vedem rochita si sexuoasa pe de-a-ntregul...Ce mai face pilotel?
Mira....may,sa dati voi palpitatii bietei femei....hehehehe...oricum,inca o data zic:poza cu copilasii cu bocanci e beton!
Ei fete,hai ca va pup si va doresc o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
'Neata la fete!
Eu dorrrm, sau as vrea sa dorm, dar am o vijelie care si-a incarcat acumulatorii si acum face curse prin casa! La noi tot ploua, e inchisa vremea si am chef de lenevit!
Cuscro, pai tre' sa caut ceva poze sa o vezi cu costumasul! De ce sa ii fie mic? Cand ii dau pantalonasii aia scurti i se vad piciorusele si o pap toata. Suntem topiti iremediabil dupa ea. Aseara, dupa ce a revenit in vastele apartamente George, nu iti zic ce veselie era, cat au ras amandoi, si ea chiuia... nu am putut sa ii inregistrez ca de obicei tace cand vede camera! Dar atata bucurie, radeam si eu si Marin de ei, erau bestiali!
Lory, imi pare rau de buba, dar macar in rest a fost ok? Acum ti s-a retras umflatura?
Va las, ma mut in bucatarie! Nu stiu ce sa mai gatesc, George vrea paste cu sos... Marin altele, cred ca ii fac pe plac copilului ca e mai simplu!
O zi buna, Elena
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
hello scorpiute,
Of, Lory ma bucur ca ai revenit, bine ca ti-a trecut "buba"
alinutul s-a distrat?
elena, copilashii de-acum incolo iti dai seama ca incepe sa-l simta si d-ra pe georgica si sa te tii veselie pe capul lor.
ana ok, sun prietenul
noi am fost aseara la ceva cumaparaturi ca astia mici cresc parc-ar fi udati cu apa am cumparat cate ceva si a trebuit sa iau si un sarafan pentru ruxi(nu era in plan dar d-ra l-a probat si i-a rupt eticheta) de-acum incolo trebuie sa avem bani la noi ca altfel ne opresc astia la magazin
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
HelleneC spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
noi am fost aseara la ceva cumaparaturi ca astia mici cresc parc-ar fi udati cu apa am cumparat cate ceva si a trebuit sa iau si un sarafan pentru ruxi(nu era in plan dar d-ra l-a probat si i-a rupt eticheta) de-acum incolo trebuie sa avem bani la noi ca altfel ne opresc astia la magazin
mamaaaa ce ma asteapta! Cu George mai negociez, ca am patit-o: isi desfacea din magazin sucul sau biscuitii sau mai stiu eu ce... Si alea sunt ieftinute, dar la hainute... o sa cer ajutoare pe cand mai creste "miss"! Cred ca e bestiala Ruxi in sarafan!
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
monica-elizabet spune:
da, e tare haios e din ala cu talie joasa dar totusi se vede ca-i e mare
ei uite eu cu alex nu am avut "probleme" din astea mai venea si el cu o cioco(la fel ca georgica ) putin shifonata gata sa o deschida....dar atat
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR!
Ana68 spune:
Salutare ...
Dragelor...azi dimineata am asisitat la un eveniment nu tocmai placut,una din colegele de servici a fost luata cu salvarea,saraca...probabil o cadere de calciu...si e una din colegele cu care ma inteleg foarte bine si,nu stiu...sunt asa un pic intoarsa pe dos...In fine...
Cuscra draga,te rog sa cauti o pozica cu minunea aia mica de printesa cu costumasu'...abia astept s-o vaz....dulceata lumii!Cat despre ce te asteapta cu don'soara la magazin,vino la mandea la cursuri de perfectionare,ca sa te pun in tema cu evenimentele...Luana isi cumpara si ce nu ii trebuie...Nu ti-am spus:am mers la Metro sa imi cumpar spray deodorant si a trebuit sa ii cumpar si ei,de femei,evident...asa ca vreau -nu vreau am stoc de deodorant in casa,ca ea bineinteles ca nu il foloseste...nici nu ar avea cum...
Monica,pai sa stapaneasca si sa poarte sanatoasa ,printesa, sarafanul...Chestia cu crescutul si pe mine ma termina....pai in primavara le-am cumprat treninguri la amandoi gorobetii si acum le vin pantalonii desupra gleznei...ii uda,zau asa,careva la radacina!
Lory,mai cu nervi,mai fara ei....una peste alta ati avut o vacanta colea...si mai urmeaza una, nu?Asta e bine!Bay,da' ce naiba de plaja e aia in rochie...nashpa!Eu am primit niste poze pe mail,cu japonici de la mama lor, la plaja si aveau pe ele niste costume de baie...de ziceai ca-s in costumul Evei...doua atzisoare in fata si una intre bucutze....barbierite din cap pana-n picioare...de mi-au iesit ochii din orbite uitandu-ma la pozele alea....asa ca o sti el sotul tau ce-o sti...Sa ne povestesti si noua cum e la plaja normala....
Dragelor,va doresc o zi minunata si sa auzim de bine!Pup pe toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Salut!
Cuscro, sper sa fie ok coleguta ta e tare aiurea cand vine salvarea. Eu cum le aud la job toata ziulica, tot ma strange in spate cand o vad prin oras, ca am vazut atatea grozavii de... brrr! Azi iar motez papusa, ca pana acum ii dadeam pantalonasii doar, acum vad ca ii vine si tricouasul, ca deh, avem 3 luni si peste jumate... deci am fata mare! lasa ca si George ma termina cu sprayul, spuma de par... si alte chestii, cine stie ce metrosexual iese din el, ca musai sa se dea cu spray de la "barbati" si cu spuma mea sa ii fac tepi... dar nu oricum, ca plange daca nu sunt asa... ca la nu stiu ce personaj. Si eu trebuie dupa el sa ma fardez non stop, doar ca... nu o fac!
Lory, astia de pe acolo parca ar fi de prin sec. 19, cand meregeau imbracati la plaja... Bine spune sotul tau "plaja normala", ca asa numai plaja nu se cheama! Uf, ce obiceiuri...
Monica, adevarul e ca George s-a calmat acum, insa i-ar place sa isi cumpere tot raftul de dulciuri. De obicei stie ce are voie sa pape si nu vine cu prostii macar. Cand pune in cos ma intreaba cand platesc ca sa isi ia sa pape! Doar a mai crescuuut, indata face 5 ani!
Esme... ai gatit deja ceva bunut?
Georgi, tot pe plaja esti?
Pe mine ma paste o depresie de aia post-partum, acum, fix cand a crescut buburuza! Deja iar am cateva nopti nedormite, habar nu am ce are, gingiile sunt ok... George e prea energic pentru lipsa mea de vlaga si capul imi pocneste. Marin zice ca poate nu vad, dar deja sunt in toiul depresiei, desi eu ma stradui sa o tin in frau! E tare aiurea ca nu am pe cineva sa ma ajute 1 ora 2 cu puii!
Va pupacesc!
Lory_k spune: