Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Catalina spune:
Dano, chix, nu poci sa copiez. sa vad poate macar retetele si le pun in mail-ul comun.
cristiana70 spune:
Salutare fetele, eu am prestat deja
pe ziua de azi, donsorul David a adormit pe terasa, si am putut sa vad de aspirator si mop. Mai fac o pauza, mai bag o barfa cu voi, si ma duc sa caut si carpa de praf, ca nu stiu unde am lasat-o acum o luna
... Apoi il asteptam pe tati, e plecat de joi dimineata, sta de alaltaieri a proasta la Orastie sa astepte nu stiu ce
, era atat de suparat ieri!
MIRANDOLINA, din cate stiu eu CIC-ul nu se poate relua decat la... urmatorul bebe. Daca as avea o activitate pe care s-o pot face acasa, as accepta cu ochii inchisi, depinde si cat de solicitant este. Cat despre diversificare, si David este destul de refractar, dar ma gandesc ca unii bebei accepta mai usor, altii mai greu noile gusturi. Imi dau seama ca te invarti ca pe jar nestiind ce sa faci, vezi, mie nu mi s-a aratat o asemenea varianta, si nici eu nu cred ca vreau sa ma intorc acolo, dupa cate am patit.
MIHA, ca de obicei problemele de aprovizionare sunt in floare pe litoral. Adica, ca sa nu dea iama turistul si sa cumpere apa la un litru si jumate si sa cada afacerile comerciantilor de pe faleza, atunci nu aprovizionam deloc asa ceva, ca ce ne pasa de locuitorii din zona. Avea dreptate LILI, nu e asa mare ghesheft sa locuiesti acolo.
Cat despre calcarul de pe steamer, asa scrie si la instructiuni, dupa vreo 10 utilizari o baie de otet (cu fierbere cu tot). Si domnul C ce-a cautat cu destele la gaurelele cu abur?
LIUDA, da' ce sa zicm, mult ne-ai lasat sa respiram
...am zis ca avem si noi un pic de liniste! Hai, fara gluma, ce s-a intamplat ca v-ati intors asa de repede? Ca doar n-ai impachetat toata camera fetei pentru o zi!
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LIUDA, iarta-ma scumpa, am postat deodata, acum am vazut ce ai scris... ai dreptate, lumea se schimba, mai ales oamenii care sunt departe de noi, si noi continuam sa ni-i imaginam ca inainte. Imi pare rau ca mama ta te-a dezamagit, las-o cateva zile sa revina cu picioarele pe pamant, mai vezi dupa aceea daca mai mergi incolo sau nu. Fara doar si poate sunt diferente de abordare a cresterii copiilor de la o tara la alta, e destul de adevarat ca noi tindem sa superprotejam copiii, poate ca e din cauza faptului ca ne este literalmente groaza sa ni se imbolnaveasca piticii la ce sistem sanitar de kkt avem.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
Cristiana- 70 am impachetat camera fetei cu gandul s-o las o saptamana.,.. dar tot asa le-am adus si despachetat acasa ca nu se putea, asa ca nu am suportat nici sa stau pana duminica, am plecat eri lasand in urma plansete ca sant o fiica nesimtita, o sora rea, sa nu-i mai sun ca ei nu o sa ma caute... asta e! nu puteam sa stau acolo atata timp cat ironiile erau la fiecare miscare a mea, nu puteam sa inchid un geam (ca era un curent de imi vajaiau mie urechile) fara sa ma i-a cineva in ras "hai, repede inchide sa nu cumva sa raceasca", trebuia sa stau sa ma uit cum baga cu forta iaurtul rece in copil ca daca comentam ceva... iar incepea ca sant dementa de nu calesc copilul si nu-i dau ceai cu gheata, iar faza cu aia din Portugalia ma omora... ca aia face mai bine ca lasa copilul in pat si sta la tv cu tigara si wuskianul... tot mi-o baga ca exemplu... eu am curatat nasul copilului infundat (normal cu 4 geamuri deschise) cu batista bebelusului pe ascuns ca daca o mai vedea si pe asta cred ca murea! E mai bine acasa la noi, ne descurcam noi cumva si fara bunici! pacat ca o asteptam atat si o laudam ... ca era altfel, dar vad ca viata in alta parte a invatat-o ca e bine sa faci si altfel!
fetele ce s-a mai intamplat pe aici ?
marybell spune:
alinuk sper sa ne vedem si la mare
si mai vroiam sa iti spun ca si noi avem de prestat o nunta in seara asta, numai ca eu ma oftic ca nu am intrat decat intr-un costumas trandafiriu de care nu sunt extraordinar de incantata
dar n u mai vreau sa cheltui bani pe alte haine pentru o singura noapte.
laura mersi pentru detalii, si urarile de insanatosire pentru bebe. intr-adevar frica mea era sa nu ramana cu semne de la bubele astea. in rest mai vroiam sa iti spun ca imi pare rau de sperietura care ati tras-o cu bebelina, sper sa fie totul ok pana la urma.
cristiana si eu ti-as recomanda ca si loredana sa te mai interesezi despre danone, si eu stiu ca nu e deloc iaurt asa cum pretind ei, sunt numai prafuri, chimicale si gelatina. personal am sa il evit cat pot de mult, iaurtul danone.
conchita multumim pentru urarile de insanatosire
eu am ales sa ii gatesc putin si zilnic, lui Erik ca totul sa fie proaspat. probabil ca nu se intampla nimic daca mananca gatit de acum 3 zile dar eu una asa am ales ![]()
mirandolina si eu lucrez acasa cu bebe impreuna
inca de cand am ramas in concediu de maternitate din luna a 7a de sarcina. asa ca din partea mea, daca vrei...
multe incurajari, nu cred ca o sa iti fie chiar atat de greu cu munca de acasa si cu diversificarea. printre...o sa mai ai timp si de schimbat pampersi ![]()
lasand gluma la o parte, eu una iti spun sa ai curaj si sa ramai acasa cu micutza, ca poti lucra linistita de acasa cu bebe.
sraluca multumim de urarile de insanatosire 
dana felicitari pentru cel de-al 6-lea dintisor
la noi, inca nimic...mai asteptam...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
marinar spune:
eu stiu ca se poate relua cic-ul, stiu un caz concret, dar poate ca de cand nu mai stau cu nasul in legi s-a schimbat ceva.
gabriela ce inseamna contract de prestari servicii la firma socrului? cu kg..........eu scad. acum mai incet dar orice gram conteaza.
aaaaaaaaa, din ce pat a cazut adriana, al ei?
liuda nasoala faza cu ai tai.
azi i-am dar iaurt campina inainte defructe (stiam ca ii e foame) si nu s-a strambat, dar chiar ca e mai bun si mai dulceag decat celelalte. i-am dat doar 4 linguritze, a fost numai o proba, si chiar a deschis guritza. mai incerc dupa amiaza.
Liuda spune:
contractul de perstari servicii este mult mai convenabil decat angajarea, pentru patron eventual, ca la salarii platesti aproape 48 la suta impozite (in totalcu toate rahaturile), la prestari e factura si nu se dau 48 ci doar TVA la profit! si pentru firma care plateste in baza acelui contract - suna este doar o cheltuala!
cristiana70 spune:
FETELOR, gata, gata, m-ati innebuni cu Danone, mai avem un pic si lichidam stocul, Danonino asta nou nu e iaurt ci branzica de vaci cu fructe. O sa iau branzica (sau o sa o fac) si-i pun eu fructe, dar trebuie un pic indulcita afacerea. Nu va suparati, dar chiar il mananca cu placere, poate asa ne-am reinvatat cu lingurita.
LIUDA, e chiar trist ce spui tu, sa te simti ridicola ca ai grija de copil... fiecare stie ce vrea pentru copilul lui, eu nu ezit sa-i dau din frigider, dar fiecare are dreptul la optiunea lui! Nici eu nu pot lasa pe David sa planga si sa stau cu cracii in sus la teveu, poate ca va fi un copil rasfatat, dar nu vreau sa aiba intrebari de genul: "oare ma iubesc parintii mei?"
Hai sa revenim la chestiile practice, Diana a avut o crestere brusca de apetit de la Vi-Sol? Eu nu stiu ce sa cred, e puseu de crestere sau siropelul pe care mami, de lene, il administraza in jumatate de doza (5 in loc de 10 ml).
Va pup, ne imbracam si mergem sa recuperam tatik de la Timisoara.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
hai ca am scris si eu cu contractul de parca toata lumea stie contabilitate... am citit si mi-am dat seama ca intelege ce am scris doar unul din domeniu, eu nu sant dar m-am bagat ca musca in lapte... deci, se practica contractele de prestari servicii de multi, nu angajezi persoana ci faci contract sau cu acea persoana fizica, dar si mai bine cu firma acelei persoane. Pentru ce munceste acea persoana, adica presteaza un serviciu, se emite o factura si firma plateste factura de prestari servicii. Adica nu se numeste salariu ci plata pentru un serviciu acordat. atucni nu se platesc CEAS-euri si alte belele care la un loc fac cam 48 la suta, deci juma dai la stat, chiar mai bine - faci o cheltuiala ce inseamna ca scade impozitul la profit(venit - cheltuieli = profit) cu cat mai multe cheltuieli cu atat apare mai mic profitul, si cu atat mai putin platesti impozit la stat care se calculeaza de la profit, nu venit!
sper ca e mai clar!!!![]()
![]()
![]()
cristiana70 spune:
MARYBELL, se simte mai bine Erik? Au inceput sa-i dispara bubele?
si de la David!
cristina mamica de
David (21.12.2006)