Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lau-Meli multumesc mult,sper sa fii pe faza in cazul in care vin sa-i casapesti bine ca data viitoare sa uite drumul! Tare imi doresc sa nu mai vina deloc la fetele care isi doresc un bebe,iar celelalte care il asteapta,sa vina mai repede,pentru ca uneori e un rau necesar.Imi amintesc ca dupa chiuretaj asteptam cu nerabdare sa vina iar acum as da orice sa dispara!
Musettepink mersi,si eu iti tin pumnii sa reusesti din prima.E foarte bine ca esti optimista!

Am pus cateva poze www.flickr.com/photos/9422654@N02/sets/72157601098101688/" target="_blank">aici

V-am pupat!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

slimatei nu-ti mai face griji de kilograme, bine ca e bebelina sanatoasa.o sa ai tu timp sa le dai jos cand o sa alergi toata ziua dupa bebe.pe bebe il va chema la fel ca pe tine?

danangie multumesc pentru modificarile la listutza

mirelus si eu ma confrunt cu intrebarile astea.si chiar din partea unor persoane la care aveam pretentii si despre care credeam ca inteleg cat de cat situatia.soacara mea m-a intrebat:"ce dracu' ma nu sunteti in stare sa faceti un copil?", iar socru' de cate ori mergem la ei are grija sa ma faca sa-mi stea mancarea in gat si zice "puneti mana si faceti copil ca trece vremea", de parca noi nu am vedea.dar de, ce sa faci?cine nu trece prin asta nu va intelege niciodata.nu mai fi suparicisunt sigura ca bebe va aparea foarte repede

lau-meli suna frumos cand spui ca ai venit cu bateriile incarcate.sper sa apara si un samburel cat de curand

alinushca din fericire analiza a fost negativa.cei de la CMU sunt niste incompetenti.o sa fac plangere zilele astea.sunt foarte suparata ca am pierdut perioada fertila din cauza unor incompetenti.concediu placut si uita de toate cat esti pe acolo

cristy74 intr-adevar cei de la CMU au gresit analiza sau au incurcat-o cu a altei paciente.din fericire am acum un buletin de analiza cu Antigen chlamydia NEGATIV.tu esti Z17 eu Z18.la CM-ul meu de 31 de zile azi ar trebui sa ovulez.si azi am de gand sa bag la greu, ca pana azi am facut doar cu prezervativ din cauza incompetentei celor de la CMUpoate mai am vreo sansa sa se prinda ceva

remaliss sigur bebe e bine.nu-ti mai face atatea griji.te asteptam sa ne spui cum a fost la doctor.

irinabobe felicitari pentru Z2.odihneste-te bine cat mai poti ca poi o sa ai mult de munca

Irda LA MULTI ANI! sa ai o viata fericita si multa sanatate.iti doresc ca bebele mult dorit sa apara cat mai repede!

c.myry, musettepink, oana_oana26 -ici si pentru toate fetele de aici

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dana, ai muncit mult la lista, bravo, arata bine, felicitari! nu vreau sa te bat la cap dar te rog si eu o mica modificare, sa pui doar David si data nasterii si apoi dominic, ca asa este si la celelalte fete, merci mult

remalis, tin pumnii strinsi tare de tot, te astept cu vesti!ma rog ptr tine

mirelush, am vazut pozele, pai mai esti o frumusete de fata bronzata, venita din concediu pai crezi ca ai tu voie sa fii deprimata? n-am mai avut un concediu de 4 ani, n-am mai vazut marea de mai bine de 10 ani.....nu ai voie sa fii deprimata, lasa tu ce zice lumea....te astept cu testul

lau, ce ma bucur ca ai revenit, si inca relaxata si cu forte noi!

va pup pe toate revin mai tirziu

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

oana nu ai pentru ce sa multumesti, doar de asta suntem aici, sa ne sustinem cand e nevoie si sa ne bucuram pentru vestile bune.
Mirela stau la panda cu pregatita, cum ii vad, cum hatz, le tai gatu' . Sper si eu sa fie bine si intr-adevar, pentru unele, venirea CM e un semn bun, pentru majoritatea insa, e un nou inceput de drum, o noua asteptare, noi emotii.Doamne Ajuta sa fie bine !
mcrissa eeee, mie-mi spui ce frumos ar fi sa apara si samburelul..., ar fi prea frumos.Dar nu ne pierdem speranta si asteptam...
Pepsi asa e, sunt relaxata si nu ma mai stresez nici macar de la prostiile care ma enervau uneori. E pacat sa-mi pierd timpul cu din astea, in loc sa ma bucur de tot ceea ce ma inconjoara, nu? Cum te mai simti, te mai supara problema cu sfarcurile? Ce fac minunatiile?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mirelus acum am vazut si eu pozele.esti atat de apetisanta cu bronzul ala

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Remaliss-ai venit de la doctor??iti tin pumnii sa fie totul bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irda-La multi ani cu sanatate sa iti dea Domnul tot ce doresti,zile senine si fericire La multi ani sa traiesti!!!!Cine sa traiasca cine sa traiasca La multi aniii,IRDA sa traiasca ,Irda sa traiasca La MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ooo, bronzolica Mirelutza, ce pofta de mare si soare mi-ai facut...iti sta tare bine asa.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Remaliss,
te asteptajm cu vesti bune iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Fetelor eu sunt tare deprimata. M-am saturat de lumea care ma intreaba neincetat cand facem un copil,ca uite x sau y e gravida si noi ce asteptam?Mi se rupe sufletul de durere ca Dumnezeu nu ne da si noua un sufletel,numai eu stiu ce este in sufletul meu,cat ma abtin sa nu plang cand sunt intrebata si cand vad ca tot incercam si nu reusim.Simt din ce in ce mai mult ca acest vis este foarte indepartat,simt ca nu mai am putere,vad cum trece timpul si nimic! Ma lupt cu mine in fiecare zi sa trec peste aceasta durere care nu va trece niciodata,doar ca ne obisnuim sa traim cu ea.Cand cred ca am reusit sa trec peste tot atunci imi apare iar in minte tot ce am trait si nu ma pot abtine sa nu plang.Imi spun mereu ca Dumnezeu ne va ajuta intr-o zi sa avem un copil dar ca va veni atunci cand va vrea El si nu cand dorim noi.
Nu vreau sa va intristez cu problemele mele dar stiu sigur ca voi ma intelegeti!Va multumesc ca m-ati "ascultat"

Va pe toate!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Come on baby!

Te inteleg perfect, pentru ca aceasta teama o am si eu. Aceleasi intrebarimi le fac si eu. Pe mine ma ajuta mult sotul, ca ma simte cum sunt si imi alina mult durerea. Sper din inima sa-ti revii si sa capeti putere sa mergi inainte.

POZELE MELE

Mergi la inceput